Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 02 June 2009 - 12:52 PM
Ja, še enkrat več sem si potrdila, da je najboljše, ko samo sebe poslušam oz. svoj instinkt.
Tudi meni se cene ne zdijo pretirane. Je pa res, da so mi o tem "veliko denarja, malo muzike" govorili ljudje, ki veliko pojejo. Midva pa nisva glih strašna jedca in jeva manj, pa tisto dobro. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem tokrat klonila pod besedičenjem drugih. :-s Nikoli več, res.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 June 2009 - 04:36 PM
Blizu RTV-ja, v eni stranski uličici. Lahko greš po Nazorjevi pa zaviješ desno, tam ko je policijska postaja.

Men je tam un kelnar k je v reklami za Luno z unimi groznimi lasmi zrihtal, da so mi naredili cel pekač Višnjevega oblačka za rojstni dan.

Men majo tud dobro, je pa res da sem bila nazadnje tam na koktejlih, jedla nisem pa že par let.
Ja, meni je Ambient super lokal. Solata je bila res čudovita, zdaj imajo pa še neko novo (poletno) ponudbo - še več jedi, solat itd. Moram še kaj sprobat.

Edit: Še njihova spletna stran - klik.
Posted 07 June 2009 - 11:56 PM
Blizu RTV-ja, v eni stranski uličici. Lahko greš po Nazorjevi pa zaviješ desno, tam ko je policijska postaja.

Men je tam un kelnar k je v reklami za Luno z unimi groznimi lasmi zrihtal, da so mi naredili cel pekač Višnjevega oblačka za rojstni dan.

Men majo tud dobro, je pa res da sem bila nazadnje tam na koktejlih, jedla nisem pa že par let.
Najbrz si mislila Miklošičevo a ne?

Posted 08 June 2009 - 09:27 AM

Posted 08 June 2009 - 04:36 PM

Posted 11 June 2009 - 03:22 PM
http://www.mexico1867.com/home.html
Posted 12 June 2009 - 12:14 PM
...bi potrebovala en predlog za restavracijo, ni nujno kaj fensi, sam da je kaj dobrega za pojest, pa da imajo dobre sladice

Grema s fantom za moj RD, na večerjo
Lokacija: Ptuj z okolico, Maribor z okolico, Slovenska Bistrica z okolico, Celje z okolico...v glavnem Štajerski predel.
Posted 12 June 2009 - 01:06 PM
Kar se hrane tiče pa točno ne vem, ker že dolgo nisem bila tam. Kolko se spomnim se nikoli nismo pritoževali. Je pa zaželjeno, da rezerviraš, ker imajo dosti teh praznovanj in nikoli ne veš. Da o nedeljah ne govorim. Za cene pa tudi nebi vedla več.
Tukaj je tudi spletna stran:
[http://www.smogavc.c...ja.aspx]Smogavc[/url]
Posted 12 June 2009 - 01:15 PM
Sam so se zadnje čase (po mojem mnenju) ful poslabšali na hrani. Smo imeli gor že ful RD, porok, krst, birmo

Hvala vseeno Bellini

Posted 12 June 2009 - 03:15 PM
Villa Rustica
Če se odločiš za Villo rustico se tam lepo najesta, potem se odpravita malo na sprehod do ribnika pod Pohorjem. Potem bosta pa itak že malo lačna in gresta še na eno slastno torto v pohorsko kavarno...bananina ali pa karamelna torta je božanska

Posted 12 June 2009 - 04:06 PM

Posted 12 June 2009 - 05:02 PM
Ja, Ancora je bolj morsko/italijansko obarvana, torej morske jedi (lignji na žaru, polnjeni s pršutom so baje zelo dobri) in razne testenine in njoki. Jaz sem jedla enkrat neko panirano ribo z omakcami in prilogo (popečen krompir v kosih z začimbami, blitva), drugič lignje (ne te s pršutom, ene druge) takisto s krompirjem in nevem čem še, tretjič pa njoke v eni zelo dobri kremasti omaki, mislim da so bili z beluši. Če hočeš dober, sočen steak v omakci, potem verjetno ne greš sem. Bo še kdo drug kej predlagal, midve imava pomoje preveč različne okuse glede hrane. Jaz za zunaj jest še vedno močno preferiram kitajsko, ampak v MB za moj okus ni nobene res dobre.
Aja, Rožmarin sem ti na začetku omenila - si že bila? Se mi zdi, da je taka posebna restavracija, ambient je meni zelo lep, pa vse skupaj je bolj fensi, ampak baje izjemno okusna hrana. Tko za malenkost bolj posebne priložnosti mi deluje, recimo za intimno kosilo v dvoje ob kakšne dogodku (rojstni dan

Kaj na Pobrežju v kitajski restavraciji Emei si že bla? Meni imajo tam najboljšo kitajsko hrano, res odlično. Tudi malenkost dražje je, ampak se splača, ker je vse na nivoju (ambient, postrežba, kitajska glasba in tudi kar veliko parkirišče spredaj). Če še nisi bla, se ti splača probat.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 June 2009 - 05:11 PM
Eli, kdaj pa praznuješ

Bi šla v Kaval, ampak je najbrž potrebno rezevrirat, a?
Posted 12 June 2009 - 05:14 PM

Posted 12 June 2009 - 05:56 PM
Posted 12 June 2009 - 06:20 PM
Posted 12 June 2009 - 08:16 PM
Sade, ne, tam pa še nisem bla. Bom probala enkrat, hvala za namig,
Tam imajo prav kuhinjo province Sichuan in vse kar sem do zdaj tam jedla mi je bilo pikantno. Če še gremo kdaj tja jest pač izrecno prej povem, da zame ne sme bit pikantno in oni temu rečejo, da se dela obrok za bebo

Posted 12 June 2009 - 09:47 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 June 2009 - 01:56 PM
Eli, kdaj pa praznuješ

Uradno 11.6, sam sma včeraj šla.
V glavnem, včeraj je na mojo žalost odpadla Villa Rustica, pa še zemljevid sem si sprintala

In sma šla kar v City Center v Imperio Mexicano, je blo ful dobro, razen če spregledam nerodnega natakarja, ki je najprej mene skoraj zabodel z vilico, ki mu je zletela in kasneje fantu stopi na nogo. Jaz sem se skraj polulala zraven

Za sladico pa sem si jaz (fant ni več zmogel

Pri izhodu sem hotela še kos pice, pa je fant rekel, da sem imela dovolj

Posted 13 June 2009 - 04:55 PM

Haha, to pa je res apetit za fizičkega radnika.

Me veseli, da sta se mela fajn.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users