Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#921 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2009 - 12:52 PM

Ja, še enkrat več sem si potrdila, da je najboljše, ko samo sebe poslušam oz. svoj instinkt.
Tudi meni se cene ne zdijo pretirane. Je pa res, da so mi o tem "veliko denarja, malo muzike" govorili ljudje, ki veliko pojejo. Midva pa nisva glih strašna jedca in jeva manj, pa tisto dobro. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem tokrat klonila pod besedičenjem drugih. :-s Nikoli več, res.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 04 June 2009 - 04:36 PM

QUOTE(Plain Jane @ 2. 6. 2009 - 11:43) View Post

Blizu RTV-ja, v eni stranski uličici. Lahko greš po Nazorjevi pa zaviješ desno, tam ko je policijska postaja. ermm.gif
Men je tam un kelnar k je v reklami za Luno z unimi groznimi lasmi zrihtal, da so mi naredili cel pekač Višnjevega oblačka za rojstni dan. biggrin.gif
Men majo tud dobro, je pa res da sem bila nazadnje tam na koktejlih, jedla nisem pa že par let.

Ja, meni je Ambient super lokal. Solata je bila res čudovita, zdaj imajo pa še neko novo (poletno) ponudbo - še več jedi, solat itd. Moram še kaj sprobat. thumbup.gif

Edit: Še njihova spletna stran - klik.
  • 0

#923 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 07 June 2009 - 11:56 PM

QUOTE(Plain Jane @ 2. 6. 2009 - 11:43) View Post

Blizu RTV-ja, v eni stranski uličici. Lahko greš po Nazorjevi pa zaviješ desno, tam ko je policijska postaja. ermm.gif
Men je tam un kelnar k je v reklami za Luno z unimi groznimi lasmi zrihtal, da so mi naredili cel pekač Višnjevega oblačka za rojstni dan. biggrin.gif
Men majo tud dobro, je pa res da sem bila nazadnje tam na koktejlih, jedla nisem pa že par let.

Najbrz si mislila Miklošičevo a ne? ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#924 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 June 2009 - 09:27 AM

Ja. To dvoje vedno zamešam. oops.gif
  • 0

#925 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 08 June 2009 - 04:36 PM

Jaz sem pa hotela pogruntati kje je ta Ambient in mi nikakor nista sli skupaj Nazorjeva in policijska postaja. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#926 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 June 2009 - 03:22 PM

Men se danes mal ne da kuhat, pa bi naročil na dom. Kje ve ponavadi naročate? Pa ne bi pice. Kakšne izkušnje z mehiško?
http://www.mexico1867.com/home.html
  • 0

#927 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 June 2009 - 12:14 PM

NUJNO!
...bi potrebovala en predlog za restavracijo, ni nujno kaj fensi, sam da je kaj dobrega za pojest, pa da imajo dobre sladice laugh.gif , in velik plus bi bil, da je še v okolici kaj za pogledat - s tem mislim, da je lepa okolica, za kakšen sprehod, al pa kaj takega.
Grema s fantom za moj RD, na večerjo

Lokacija: Ptuj z okolico, Maribor z okolico, Slovenska Bistrica z okolico, Celje z okolico...v glavnem Štajerski predel.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#928 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4144 posts

Posted 12 June 2009 - 01:06 PM

Edino na kar sem se spomnila je Gostišče Smogavc v Gorenju. To je če se pelješ iz Zreč na Roglo imajo tablo, kjer se k njim zavije. Tam je okolica lepa, ker se ti razprostira celoten pogled na Konjiško in Bistriško kotlino.
Kar se hrane tiče pa točno ne vem, ker že dolgo nisem bila tam. Kolko se spomnim se nikoli nismo pritoževali. Je pa zaželjeno, da rezerviraš, ker imajo dosti teh praznovanj in nikoli ne veš. Da o nedeljah ne govorim. Za cene pa tudi nebi vedla več.

Tukaj je tudi spletna stran:
[http://www.smogavc.c...ja.aspx]Smogavc[/url]

• 0

#929 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 June 2009 - 01:15 PM

Jaz se se tudi na Smogavec spomnila (oz.fant predlagal), ker je res ful lepa okolica.
Sam so se zadnje čase (po mojem mnenju) ful poslabšali na hrani. Smo imeli gor že ful RD, porok, krst, birmo laugh.gif vse živo, pa mi ni nekaj uau kar se hrane tiče. Na zadnje je blo prav katastrofalno.

Hvala vseeno Bellini smile.gif
  • 0

#930 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4144 posts

Posted 12 June 2009 - 03:15 PM

Potem ti še edino lahko predlagam Gostišče Pec, ki sem ga omenjala nekaj strani nazaj in pa Villa Rustica v Mb-ju. Oba se nahajata na lepih lokacijah. Pec je ob Dravi, Villa Rustica pa pod Pohorjem

Villa Rustica

Če se odločiš za Villo rustico se tam lepo najesta, potem se odpravita malo na sprehod do ribnika pod Pohorjem. Potem bosta pa itak že malo lačna in gresta še na eno slastno torto v pohorsko kavarno...bananina ali pa karamelna torta je božanska thumbup.gif
  • 0

#931 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 June 2009 - 04:06 PM

ja, to mi je že bolj všeč biggrin.gif Hvala
  • 0

#932 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 June 2009 - 05:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 5. 2009 - 23:41) View Post

Ja, Ancora je bolj morsko/italijansko obarvana, torej morske jedi (lignji na žaru, polnjeni s pršutom so baje zelo dobri) in razne testenine in njoki. Jaz sem jedla enkrat neko panirano ribo z omakcami in prilogo (popečen krompir v kosih z začimbami, blitva), drugič lignje (ne te s pršutom, ene druge) takisto s krompirjem in nevem čem še, tretjič pa njoke v eni zelo dobri kremasti omaki, mislim da so bili z beluši. Če hočeš dober, sočen steak v omakci, potem verjetno ne greš sem. Bo še kdo drug kej predlagal, midve imava pomoje preveč različne okuse glede hrane. Jaz za zunaj jest še vedno močno preferiram kitajsko, ampak v MB za moj okus ni nobene res dobre.

Aja, Rožmarin sem ti na začetku omenila - si že bila? Se mi zdi, da je taka posebna restavracija, ambient je meni zelo lep, pa vse skupaj je bolj fensi, ampak baje izjemno okusna hrana. Tko za malenkost bolj posebne priložnosti mi deluje, recimo za intimno kosilo v dvoje ob kakšne dogodku (rojstni dan wink.gif).

Kaj na Pobrežju v kitajski restavraciji Emei si že bla? Meni imajo tam najboljšo kitajsko hrano, res odlično. Tudi malenkost dražje je, ampak se splača, ker je vse na nivoju (ambient, postrežba, kitajska glasba in tudi kar veliko parkirišče spredaj). Če še nisi bla, se ti splača probat.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#933 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 12 June 2009 - 05:11 PM

Jst tud mojga vabim na večerjo za moj RD;
Eli, kdaj pa praznuješ woot.gif

Bi šla v Kaval, ampak je najbrž potrebno rezevrirat, a?
  • 0

#934 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46016 posts

Posted 12 June 2009 - 05:14 PM

Pohorska kavarna ima 1A sladice. Se strinjam.. bananina torta je odlična. Pa kokosova mi je tudi všeč, pa... mislim, da še nisem jedla tortice od tam, ki mi ne bi bila všeč. oops.gif

• 0

#935 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 June 2009 - 05:56 PM

_M_, za Kavala je res bolje, da kar rezerviraš, so ponavadi ful polni; meni se je že zgodilo, da sem prišla nerezervirano in sem se morala kar lepo obrniti in obrisat pod nosom.
  • 0

#936 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 June 2009 - 06:20 PM

Sade, ne, tam pa še nisem bla. Bom probala enkrat, hvala za namig,
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#937 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4144 posts

Posted 12 June 2009 - 08:16 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 6. 2009 - 19:20) View Post

Sade, ne, tam pa še nisem bla. Bom probala enkrat, hvala za namig,

Tam imajo prav kuhinjo province Sichuan in vse kar sem do zdaj tam jedla mi je bilo pikantno. Če še gremo kdaj tja jest pač izrecno prej povem, da zame ne sme bit pikantno in oni temu rečejo, da se dela obrok za bebo laugh.gif
  • 0

#938 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 June 2009 - 09:47 PM

Meni pa sploh ni blo pikantno, pa nimam rada pikantnega. Dilema moraš probat pohane melancane njam.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#939 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 13 June 2009 - 01:56 PM

QUOTE(_M_ @ 12. 6. 2009 - 18:11) View Post

Eli, kdaj pa praznuješ woot.gif

Uradno 11.6, sam sma včeraj šla.

V glavnem, včeraj je na mojo žalost odpadla Villa Rustica, pa še zemljevid sem si sprintala down.gif Ker sem predolgo rihtala sestrično za valeto. Extreme makeover laugh.gif Sma bila že ful pozna, pa je fant rekel, da je preveč lačn, da bi zdaj šel Pohorje iskat.

In sma šla kar v City Center v Imperio Mexicano, je blo ful dobro, razen če spregledam nerodnega natakarja, ki je najprej mene skoraj zabodel z vilico, ki mu je zletela in kasneje fantu stopi na nogo. Jaz sem se skraj polulala zraven laugh.gif . Jedla sma neko zadevo za 2 osebi, vključevala je juho (katastrofa, kot da bi si pes jajce not opral), in tortilia čips za predjed, za glavno jed pa je bilo res božansko (v primerjavi s Takosom v EP, kjer mi ni nobena jed nekaj uau): dve tortilliji s piščancem zelenjavo in sirom, paella in še nekaj stvari ki jih ne znam poimenovat, v glavnem res ful dobro. Je bilo res ogromno za dve osebi, še jaz, ki sem bila ful sestradana in imam že tako in tako apetitit za fizičnega delavca, nisem zmogla celotne svoje polovice pojest. Plačala sma 23€, kar se mi zdi znosno.

Za sladico pa sem si jaz (fant ni več zmogel laugh.gif ) v Rustici (tudi v City Centru) privoščila še Sadni gozdiček (sveže sadje, 1 kepica limone, 1kepica borovnice, smetana z vanilio in neki keksi). njam.gif

Pri izhodu sem hotela še kos pice, pa je fant rekel, da sem imela dovolj lol1.gif
  • 0

#940 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 04:55 PM

QUOTE(Eli @ 13. 6. 2009 - 14:56) View Post
Pri izhodu sem hotela še kos pice, pa je fant rekel, da sem imela dovolj lol1.gif

Haha, to pa je res apetit za fizičkega radnika. IPB Image
Me veseli, da sta se mela fajn.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users