Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#921 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 July 2009 - 10:33 PM

Givenchy Les Poetiques Collection for Fall 2009

IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image

IPB Image

Chanel Les Noirs Collection for Fall 2009

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Yves Saint Laurent Fall 2009 Collection

IPB Image
IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
  • 0

#922 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2009 - 10:42 PM

Prav boleče dolgočasne zadeve, za te cene pa sploh.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#923 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 July 2009 - 11:13 PM

Jaz res ne vem kaj ve sploh pričakujete od dekorative, če vam je vseee tako dolgočasno.
Men je všeč YSL fall collection, kaj bi dala, da bi se znala tako lepo namazat. wub2.gif
  • 0

#924 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 16 July 2009 - 11:35 PM

QUOTE(Plain Jane @ 16. 7. 2009 - 22:13) View Post
Jaz res ne vem kaj ve sploh pričakujete od dekorative, če vam je vseee tako dolgočasno.

Podpis. Mogoče kakšne neuporabne vesoljske barve. huh.gif Je treba tut na prodajo gledat, ane.

Meni je YSL-ov sivo-moder lak ful lep.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#925 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2009 - 11:45 PM

Plain Jane,
jaz pa včasih dobim občutek, da nekatere trzate takorekoč na vse, samo da je višji cenovni razred.
Jaz od višjega cenovnega razreda pričakujem nekaj več - ne pa popolnoma primerljive izdelke s firmami, ki enako robo (ali pa velikokrat še kvalitetnejšo) ponujajo za pol manj denarja. Samo pač niso npr. v upicanjeni Dior škatuli, a ne. Pa imam sama kar nekaj stvari iz višjega cenovnega razreda, ampak zato, ker opravičijo to ceno ... kar npr. za te senčke prežvečenih barv (in nisem mislila, da morajo senčke biti neuporabnih in cirkuških barv, lahko bi bile bolj posebne, jaz imam na tem področju pač malo večjo domišljijo) ... in takih cen, s katerimi se delajo norca z žensk, pač ne bi mogli rečt. Od YSL sta mi najbolj všeč petorčka, no.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#926 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 July 2009 - 12:02 AM

Joj, meni pa zadnji trije odtenki šmink! wub.gif
Sedaj uporabljam eno iz serije http://www.yslbeauty...oduct_info.html in mi je tak fenomenalno obstojno-negovalna, da sem čisto zaljubljena vanjo!

Definitivno vržem uč tudi na novo kolekcijo, če bo kaj viška €!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#927 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2009 - 12:14 AM

Zadnje tri šminke pa so res čist "tvoje", ja.

• 0

#928 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 July 2009 - 10:14 AM

Ne vem od kje ideja, da trzam samo na višji razred. V tej temi prevladuje dekorativa višjega cenovnega razreda in zato se večinoma to komentira in mogoče tako izpade.
  • 0

#929 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 July 2009 - 10:20 AM

Jaz še nisem mela izdelka višjega razreda, ki bi bil slabši ali primerljiv tistemu iz nižjega (razen Maybelline pudra in MUF maskare).
In ja, jaz raje primem v roko YSL-ovo, kot L`orealovo šminko, jbg. sleep.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#930 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 July 2009 - 11:36 AM

Večinoma mi je vse boring, sta mi pa všeč YSL petorčka - oni imajo meni itak skor vedno take lepe odtenke senčil, da bi vse po vrsti imela. Sploh levi petorček v bolj vijoličastih odtenkih mi je njami.

Ostalo mi je res boring, totalno krneki. Sploh pa se ne morem načudit Givenchy-ju, za katerega se mi zdi, da malo podjebava. Skos imajo te devetorčke senčk, kjer si je vseh devet odtenkov taaaaako zelo podobnih, da je to že prav smešno. Meni se zdi poanta teh petorčkov, šestorčkov, devetorčkov (whatever že) v tem, da so barve čim bolj raznolike in lahko iz ene škatlice potegneš čim več različnih lookov, ob enem pa se odtenki med sabo nekako dopolnjujejo oz. se jih da kombinirat. Tle pa je devet skoraj identičnih, medlih odtenkov in jaz zaboga ne vidim poante v tem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#931 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 July 2009 - 11:51 AM

To je pa res, lahko bi bila tut samo dva odtenka..
  • 0

― V. Van Gogh

#932 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2009 - 12:46 PM

Vse lepo in prav, ampak pustite ljudem, da imajo tudi svoje mnenje o
(ne)boring (in očitno nisem edina) izdelkih. Vsak ima v glavi svoj pogled na to,
kaj je dolgočasno in kaj ne in in vsak ima svoja pričakovanja glede dekorative
in od nobenega okus ni absolutna sveta resnica, zato me je pač rahlo zbodlo
(ravno prav ubran tajming, jbg) limanje začudenih fac in spraševanje, kaj nekateri pričakujemo
(tudi jaz se nisem začudeno spraševala, kako se pa lahko vidve zadovoljita samo s to revščino od ponudbe). Očitno pričakujemo nekaj drugačnega kot vidve, to je vse.

• 0

#933 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 July 2009 - 01:11 PM

Men je vse brezveze. Potencjalno mi je zanimiva le Diorjeva paletka, ampak glede na izkušnje pričakujem, da bo v živo zgledala totalno x zadeva. Glede Givenchy-a se pa totalno strinjam z DiLeMo.
  • 0

#934 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 July 2009 - 03:08 PM

Essence Ethno Couture Avgust 2009
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#935 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 July 2009 - 07:15 PM

Couture pakunge. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#936 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2009 - 07:29 PM

Laki se mi zdijo kar posrečenih barv. Morda kupim rumenega.
Prvi dve barvi že imam (in sta mi zelo dobri), desna zadaj mi je pa grda.
Za take cene niti ne tako napačne stvari, čeprav Essence kozmetike ne maram, ker je bolj ali manj zanič.
  • 0

#937 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 July 2009 - 07:34 PM

A bi se ti dalo enkrat slikat vijoličnega? oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#938 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2009 - 07:44 PM

Nimam tega Essence laka, ampak imam zelo podobno barvo od druge firme.

• 0

#939 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 17 July 2009 - 07:50 PM

Aja. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#940 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 July 2009 - 08:21 PM

Meni so pa šiki pakunge, verjetno zato, ker so zadeve tako cenovno ugodne, da sem bolj popustljiva. Pa tudi zato, ker sem že od nekdaj nora na te vzorce, ne vem kako se jim reče, ampak so mi nori, ko sem bla mala, sem imela rjuhco s takimi vzorčki. oops.gif Sprednja dva laka sta mi ful dobra, bi imela, ostalo pa mi ni niti malo všeč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users