Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#921 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 June 2007 - 08:45 PM

Mene pa danes že ves dan odkar je prišel iz šole brat žali in me izziva. Ko pa sem rekla ateju, naj mu že enkrat reče, naj da mir pa mi odvrne naj ga nazaj žalim. rolleyes.gif Kot da ne ve, da je pol še samo hujše in mu s tem dam še večje veselje. rolleyes.gif
  • 0

#922 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 20 June 2007 - 08:45 PM

Buggy kaj pa ključ?

buhu zarila sem temo sad.gif
pa izkoristim priložnost za spoved: želim si, da nona zgine nekam za vsaj par mesecev.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#923 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 June 2007 - 09:14 PM

QUOTE(redkvica @ 20. 6. 2007 - 21:45) View Post

Buggy kaj pa ključ?

Če bi se v sobo zaklenila, bi me pol še bl grdo gledal. Sej bom skliznla na morje za kšn dan, pa bo kul.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#924 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 June 2007 - 09:18 PM

Fant mi je strogo prepovedal da si praskam pike od komarjev in zelo trpim, ampak na trenutke si pa res ne morem pomagat, pa še tko neverjetno paše oops.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#925 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 June 2007 - 09:28 PM

Danes nisem oddala seminarja, ker sem (za)spala zjutraj. Isto je bilo prejšnji teden. oops.gif
  • 0

#926 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 June 2007 - 10:34 PM

danes se nekomu nisem javila in mi za to ni prav nič žal oops.gif

nisem pripravljena ponoviti srečanja, ker je blo meni totalno bedno, njemu pa očitno ne cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#927 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 21 June 2007 - 11:35 AM

od kar imam Skype me skoz en neznan folk klika in teži ... na uno foro (I just want to chat, How old are you, Are you single, Do you have a pic of you ...)

In danes sem dobro razpoložena in tipu ladno prilimam to fotko
IPB Image
a sem dost dobra za pohote twisted.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#928 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 June 2007 - 11:57 AM

Kami, dala si mi super idejo! Zgleda nisem edina ki jo nadlegujejo na skypu evil.gif

Ne da se mi pisat seminarsko. rolleyes.gif Pa bo kar treba začet.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#929 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 21 June 2007 - 11:58 AM

Joj Kami. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Danes spet zabušavam, namesto da bi se učila. Pa ko vem, da je samo še ta izpit in bo pol konec. Pa ne. Sem prelena. oops.gif
  • 0

#930 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 21 June 2007 - 12:00 PM

čisto enako jaz kalypso rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#931 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 June 2007 - 12:24 PM

Pop* bom! Kljub temu, da nekoga nekam pošlješ, ta še kar naprej nerga in tečnari! Če sem rekla, da NISEM lačna, in da NOČEM da mi kdo kaj pripravi in da naj mesne izdelke pusti v hladilniku dokler jih ZARES ne misli narest, to pomeni da NE bom jedla, da nej mi da mir in da nej ne pušča meso na talerju sredi kuhinje, ker ne mislim srat zarad salmonele! Fak, a je to res tok težko si zapomnt! In za nameček pol gremo furat suffer! Zelo učinkovita metoda!

In ja, govorilne ure so kajpak samo zato, da prideš, se obrišeš pod nosom in se po hitrem postopku obrneš domov. Sej bi itaq pršla zarad bedarij, a ne. Lih mam cajt, pa se mi po odurni vročini sprehaja do centra Ljubljane. IPB Image

In če mi bo danes samo še kak negativc pil kri, pol, prsežm, da bo fizično naj*.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#932 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 June 2007 - 01:08 PM

Urška, a boš kej papcala? IPB Image

Bagi, jst bi šla zravn na morje!

oj greh danes je hm.. biggrin.gif Penina ob dvanajstih opoldne. Malo smo feštali s profesorco, zaključli naše gimnazijovanje pri njej.. ajm gonna miss her, šmrk.

Pa za v spovednico je, kok fakin mal sm se slovenščino učila, in prefurala skoz s tako lahkoto, da ni za vrjet. Ko sm brala v temi MATRUA, kaj se morta Hevea&Redkev učit. U madonca.

Mmm zdj pa v spodnih gatah in tanki majčki lenarim mal notr, vn ne grem no way, kk je hot. Pa mal se krivo počutim, jst se tle relaksiram, nastravlam rit ventilatorju, lučko ližemm.. moj pobič pa bije boj, ne boj, mesarsko klanje, na soncu, na 35°C tk že ene tri ure pomoje. Uf. I'd die.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#933 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 June 2007 - 01:18 PM

Cvetkič, sam če ne bo mesa biggrin.gif Najraj bi one kalčke pa tofu po Reino. Pa daj usmeri ventilator še malo sem, da nau sam tvoja r't hladna laugh.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#934 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 21 June 2007 - 01:23 PM

QUOTE(Cvetka* @ 21. 6. 2007 - 14:08) View Post

Bagi, jst bi šla zravn na morje!

A gresta zravn? smile.gif Sej lohk 4 pelem v avtu smile.gif Bi še kdo? biggrin.gif

• 0

#935 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 June 2007 - 03:08 PM

Ne ne, sj lahk rokija pustim doma za tist en dan. Nič ne bom žalovala, ker bom s svojo drugo ljubeznijo happy.gif laugh.gif
Jst bi šla! Kdaj pa?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#936 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 21 June 2007 - 03:16 PM

QUOTE(Cvetka* @ 21. 6. 2007 - 16:08) View Post

Ne ne, sj lahk rokija pustim doma za tist en dan. Nič ne bom žalovala, ker bom s svojo drugo ljubeznijo happy.gif laugh.gif
Jst bi šla! Kdaj pa?

Jebemu mast, deklina! Nejprej mi stokaš in jokaš in cmevkaš, ker ga 5 minut ni zravn tebe, pol bi ga pa kr hladnokrvno pustila doma za cev dan. In to sam zame ... ohhhhh ... i think I'm gonna cry oops.gif wub.gif blush3.gif
  • 0

#937 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 June 2007 - 03:18 PM

Punčike zlate, a bi se lahko vedve to prek ZSja izljubile? smile.gif
  • 0

#938 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 21 June 2007 - 04:10 PM

Se resnično kesam, da sem premogla premalo moči, da bi se uprla zlobni deklini in sem smetila po forumu. Obsojam se na 2,5 ure učenja algebre (hehe, še dobr, da to sploh ni kazen tongue.gif) Ne bom več smetila, obljubljam, sam je blo v navalu strasti in se nism mogla upret oops.gif
  • 0

#939 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 June 2007 - 06:04 PM

Mal mi gre babi na živce ker se skoz zmišluje
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#940 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 June 2007 - 09:17 PM

prejle sm nardila poplavo v garaži cry.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users