Vaše naj-najljubše jedi, pijače
Posted 15 October 2011 - 10:38 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 October 2011 - 05:39 PM
Zajela me je obsesija s feferoni!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 October 2011 - 07:10 PM
Posted 18 October 2011 - 07:38 PM
Losos na žaru z blitvo in krompirjem; poleg pa je bila še blanširana zelenjava (brokoli, zelenjava s trajno, korenček)
BOŽANSKO, ena mojih ljubših jedi od zdaj naprej.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 October 2011 - 07:43 PM

Jurman je pa zdej neki prenovljen, ne?
Posted 18 October 2011 - 07:47 PM
Jurman je pa zdej neki prenovljen, ne?
Ja, tisti bar na koncu je cel nov, res je lepo, prav drugačen občutek kot prej. Za zunaj imajo neke vrste atrij, tudi vse novo, lepo opremljeno.
In moram pohvaliti tudi IZREDNO prijaznega natakarja.
Kakšne živce morajo imeti tam, občudujem jih.
Pride ena babureta in naroča za pit:
- ona bi nekaj brezalkoholnega
- ampak brez mehurčkov
- ampak ne prehladno
- samo s kocko ledu
- in ne v steklenici, ampak ona bi nekaj iz tetrapaka
N koncu naroči nek sok, po 13 minutnem pogajanju, prinese natakar k mizi:
ona: sem si premislila, prinesite mi raje kozarček Refoška.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 October 2011 - 11:30 PM

Posted 19 October 2011 - 12:29 AM
Takrat je bila pri sosednji mizi ena ženska, ki je za vsako stvar gnjavila natakarju. Se je skoraj skregala, češ da v njeni rižoti niti slučajno niso bili jurčki ampak neke druge gobe, potem nekaj s kavo, potem s smetano in ne vem kaj še. Pripeljala pa se je z nekim zarjavelim in celim razbitim avtom. Mi nekako ni šlo ravno skupaj.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 October 2011 - 11:35 AM
Posted 19 October 2011 - 12:58 PM
Ja, taki so najhujši. Ko nekam pridejo, so največji komplikatorji in vihajo nos nad vsem,
doma pa imajo po možnosti kot v hlevu in v hladilniku liter mleka in poliko. Drugod pa so najbolj
pedantni in izbrani, zajebani gurmani.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 October 2011 - 01:45 PM

Posted 19 October 2011 - 01:59 PM

Posted 20 October 2011 - 11:46 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2011 - 10:34 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 October 2011 - 07:46 PM
Sem danes kupila ta sadni snack, malino in ribez, probala zaenkrat le malino in mi je zelo dobro, ampak
to jaz zmažem v minuti. Dvomim, da bom tako hitro spet kupila. Predrago, ne podpiram.
Kupila sem še Nupo bar, čokolado, da probam to čudo. Pa še neke nove sem zasledila, Tropical Wholefoods,
vzela sem okus Mango & Brazil nut.

Posted 23 October 2011 - 08:13 PM
Posted 23 October 2011 - 08:22 PM
Sem hotela vzeti še ananas + indijski oreščki ... a me je fant prepričal, da naj rajši mango vzamem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users