NOROST DNEVA
Posted 29 June 2008 - 01:44 PM
Drgač pa grem gladko mim njiju zgori brez iz kopalnce do sobe, ampak štekam, to je pač res različno od družine do družine.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 June 2008 - 02:08 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 June 2008 - 06:35 PM

Posted 30 June 2008 - 10:57 PM
Danes ji prinesem Superstar šampon. Pa me vpraša kaj je blo pa tisto, kar sem ji zadnjič prinesla. Ji še enkrat razložim, kaj je tisto. Ona me pa čukasto pogleda in reče: jst sem pa misnla, da je balzam za na lase. Ni čudno, da sem mela spet takoj mastne

Posted 02 July 2008 - 09:23 AM
Včeri sva se s fantom spravla spat. Pred tem sem si jst vstavila vaginaleto (ginekologinja mi jo je dala, ker mam zaradi stresa (izpiti...) povečan izcedek - da se mi uredi pH). Zlezem k njemu v postlo in se začneva neki božat in ena stvar sledi drugi...pa mu povem, da mam uno not...
Ja ok..."dej mi ga pol pa vsaj potegn". Sej bi, sam je šel prej lulat in pol to men smrdi in me čist odvrača... No in po nekej minutah rajcanja on reče: dej, bejš tisto stvar ven dat...jst te hočem! Grem v kopalnico, se trudim...nič (jeb*** moji kratki prsti). Pa pridem nazaj v spalnico in rečem: "če me hočeš, boš to sam ven zbrskal". Se je mogu ful potrudit, ampak mu je uspelo. Nadaljevanje je samo po sebi umevno...
Posted 02 July 2008 - 10:30 AM
Posted 03 July 2008 - 05:41 PM
No pa mi vedno reče če ji dam en kos...pa tud dans mi je rekla še pred sma dale pico pečt, če ji bo dala en kos.Sem rekla vredu

Ona drugače ne prenaša paradižnika(v hrani).In je bila pica pečena in jo dava na krožnik...začnem jest in rečem..ooo tile pa ne šparajo z kečapom(čeprav ga ni blo na pici skoraj nič).
Pa vprašam mamo a boš en kos pa je rekla ne

Nism zlobna sam zluštalo se mi je cele pice

Posted 03 July 2008 - 05:55 PM
Jao, zdaj sem si na hitro ogledala male oglase pa tko Loccitan nevemkajže Rdeči križ. Pogledam še enkrat...isto. Čudno se mi je zdelo, kaj dela rdeči križ tu. Preberem še enkrat in vidim da piše rdeči RIŽ.
A riž je pisal? Js sm tud prebrala rdeči križ, pa sm prov odprla temo, čeprov me ni zanimala, pa sm gledala kje bi bil njihov logotip, pa ker ga nism našla, sm enostavno zaprla temo in pozabila na vse

Posted 03 July 2008 - 07:19 PM
Vratio se Šime, Kje je bio?Kje je biu?nič ni jedeo nič ni pio samo ribe je lovio

Posted 03 July 2008 - 08:38 PM

Posted 04 July 2008 - 01:47 PM
Lol
Posted 04 July 2008 - 01:49 PM

Posted 04 July 2008 - 01:50 PM

Posted 04 July 2008 - 01:53 PM
Posted 05 July 2008 - 09:56 AM

Joj zdej sm se spomnla, kaj če bi obratno falila

Pa še včeraj smo igrali v piranu v križnem hodniku, in tko gremo na oder, in jst grem in se zaletim v reflektor

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 July 2008 - 11:55 AM

Pablo Picasso
Posted 05 July 2008 - 04:27 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 July 2008 - 04:37 PM

Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users