Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1253 replies to this topic

#921 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 06 July 2022 - 08:34 PM

Res uau!!! To je dober arhitekt. Hiso umesti v prostor, da se zlije z njim…

Moja mami je tudi imela super arhitektko za hiso v Brdih. Najlazje bi bilo postavit tipsko novogradnjo, enako v prekmurju ali na primorskem… pa je naredila hiso, ki je impozantna, ampak lepo umescena v prostor, da poudari veduto briskih gricev. Sem zadnjic govorila z direktorjem Kleti Brda, ki je rekel, da vsi gledajo v tisto hiso in se cudijo kako je fenomenalno umescena v prostor.
  • 0

#922 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32266 posts

Posted 06 July 2022 - 08:41 PM

Tamau je od naše sošolc.
  • 0

#923 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 06 July 2022 - 08:51 PM

Meni se tudi zdi, da je to res ena taka dobra nalozba, za recimo 5k vec, kar te stane dober arhitekt v primerjavi s tipskim projektom, lahko prisparas 50k pri gradnji in si neizmerno izboljsas kvaliteto bivanja v hisi (z orientacijo, postavitvami itd, ali pa z umescenostjo na parceli kot tale). Saj ni treba,da so vse hise po principu bivalni prostori spodaj, v mansardi pa spalnice, ali pa kot v hisah iz 70ih,spodaj garaza, da res kamorkoli iz hise zmaknes rit moras po 30 stengah.

_M_ Arne je tamau ane? Drugace nimamo nekih stikov,pozdravimo se in to je to 🙂 njegova sestra je bolj druzabna 😆 z njo veckrat kaksno recemo (sem pozabila da so to tud tvoji sorodniki 🙈).
  • 0

#924 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32266 posts

Posted 06 July 2022 - 08:58 PM

Mhm, tri fante imata ja, huh.
  • 0

#925 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 06 July 2022 - 09:01 PM

Ja, pa vsi 3 niso za eno naso 🙈. Njim se je ravno zaradi terena tako razvlekla gradnja in pridobitev gradbenega itd. da so fantje skiraj odrasli za cas 😐
  • 0

#926 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 07 July 2022 - 03:24 AM

Pfff. Res vsaka čast tistim, ki ob majhnih otrocih se hiše gradite, meni bi se najbrž zmešalo, če bi se morala še s tem ubadat :D Že s stanovanjem na morju smo se kar fajn naučili in stresirali, pa je velik del urejal posrednik (ker je šlo za 6 stanovanj, je om potem izbiral in predlagal lokalne mojstre ipd) + moji starši so tudi precej tekali po terenu, da so imeli pregled nad vsem skupaj in da so zbirali ponudbe in nakupovali potrebno. Ok, nekaj je bilo tudi pač usklajevanja želja, ampak vseeno. Da se ti pa to leta in leta vleče, si pa raje ne predstavljam 🤐

Midva sva se končno opogumila in odločila, da nama pridejo novo talno oblogo polozit v pritlične prostore oktobra enkrat, in se mi zdaj že en teden sanja o tem, da mogoče bi pa raje to ali sploh ne in a bova zadovoljna z rezultatom ali kaj 🤐🤐🤐 Pa vse pohištvo Morava spravit v garažo ali nekam tačas, kar bo tudi kar zalogaj, ker so ene stvari težke kot cent in/ali blazno nepraktične za premikanje + iz hiše moramo za en teden z V. in še nimam pojma, kako bomo to rešili s čim manj stresa in čim bolj ugodno. Najraje bi svojega tačas poslala k t&t, jaz pa šla nekam na počitnice :lol1: sanja svinja kukuruz.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#927 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32266 posts

Posted 07 July 2022 - 04:05 AM

Hehe, mene je tudi groza že samo ob misli, da bo potrebno kmalu prebelit prostore.
Sicer pa ta hiša z linka... Meni to ni tako wau, tak stil. Pač videz je tako no... Še kar ekstra in se ne navdušim tako hitro za kakšne bolj nenavadne stvari.
  • 0

#928 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 07 July 2022 - 11:06 AM

Tudi meni so dela v stanovanju/hiši groza. Ravno ta teden so nama delali knauf po stropu v spalnici (prej je bil les) in sva vse spraznila. Že 3 dni spimo v dnevni sobi, danes so končali, morava še vse očistiti, zanositi nazaj itd.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#929 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 07 July 2022 - 11:36 AM

Meni je notr zelo obicajna,ce pogledam posamezne prostore, mi je pa res vsec umestitev v teren. Pa ta veranda s spalnice itd...kul mi je, vsec mi je tudi kuhinja in jedilni del,niso mi vsec tiste odprte police...pohistvo bi vecinoma zamenjala no.
  • 0

#930 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 July 2022 - 11:38 AM

^ Se strinjam glede vsega. Nasploh imava rada stvari skrite v omarah, nic odprtih polic.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#931 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 07 July 2022 - 11:50 AM

Razen knjig 🙂 in plosc.
  • 0

#932 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19120 posts

Posted 07 July 2022 - 12:01 PM

Jina, zakaj ti vedno v dvojini pišeš? :)

• 0

#933 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 July 2022 - 12:13 PM

Vedno? :hmm: Samo kadar je v kontekstu.
  • 0

― V. Van Gogh

#934 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19120 posts

Posted 07 July 2022 - 12:27 PM

Velikokrat sem opazila, da ko govoriš o tvojem subjektivnem mnenju, pišeš v dvojini.

• 0

#935 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 July 2022 - 12:33 PM

Ce si mnenje deliva … Glede opreme doma pa valda napisem v dvojini (dokler otrok nima nic pri tem). :D Pri naju pomoje res ne bi bilo nesoglasij, tudi ce bi morala celo hiso na novo opremit.
  • 0

― V. Van Gogh

#936 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 07 July 2022 - 12:40 PM

Enako :D Lahko pa, da je bolj prilagodljive sorte. Je pa res, da mu ne bi z nobenimi Home sweet home napisi srala :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#937 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 16 July 2022 - 08:00 PM

https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=tole sva ze 5 let nazaj obcudovala... Mislim, da ni bilo niti dokoncano se 🙂
  • 0

#938 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 23 July 2022 - 06:53 PM

Ta hiša na sosednji ulici mi je bolana. Ko je vse ozelenelo, je še lepše kot na zimskih slikah.

• 0

― V. Van Gogh

#939 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27309 posts

Posted 23 July 2022 - 07:36 PM

Ogromna.
  • 0

#940 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 23 July 2022 - 07:49 PM

Lepa. Ampak mi ne paše v strnjeno naselje. Predstavljam si jo na nekem samotnem hribu, z razgledom. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users