Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#921 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 August 2009 - 12:36 AM

Aja, škoda ej .. nsiem vedla ker še nisem nikoli kupovala tam.. bom šla pogleadat če bo pa tumač pa bom eno iz Lj prosla...

mesec pa pol se mi zdi ful dosti za vsaki drugi dan .. pa ful si me razveselila zdaj z dejstvom da ti nisi mela izbruha ! laugh.gif komaj čakam da sprobam.
  • 0
Memento mori.

#922 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 20 August 2009 - 06:50 AM

jaz pa sem ga imela...ampak sem potem imela DOOOOLGO časa mir smile.gif
  • 0

#923 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 August 2009 - 07:01 AM

QUOTE(Coco* @ 19. 8. 2009 - 21:55) View Post

Hmm, kako pa naj to uporabim? A si na moker obraz nanesem sodod bikarbono, pa delam krožne gibe? Pa kaj naj storim glede te kozmetičarke?

Ja, tako.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#924 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 20 August 2009 - 09:42 AM

Ampak soda je zelo groba. To je potem tako, kot če bi si vsak dan delal piling. A ne bi bilo boljše, če bi jo prej zmešala z malo vode v pasto?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#925 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 August 2009 - 04:13 PM

Ni groba. To je prašek. Lahko si jo tudi zmešaš v vodi, da se raztopi in potem umiješ obraz.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#926 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 20 August 2009 - 04:33 PM

Jaz imam tisto za pečt. Od Francka. Majhna okrogla embalaža z modrim pokrovčkom. Sicer je res prašek, ampak na koži je zelo grobo in zrnasto in deluje kot piling. Vem, da obstaja več teh sod v različnih oblikah, ne vem pa katera je najbolj fina hmm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#927 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 24 August 2009 - 08:26 PM

Meni ful pomaga himalajska sol... zajamem sol na dlan, pokapljam malo z vročo vodo da se prime na obraz, nanesem .. in pol se nagnem nad vročo vodo (para) za kake tri minutke in ko sperem je koža žametno mehka res. Vredu ni zaj ono da bi vsi mozolji kr zginli ampak koža zgleda lepša je tud manj rdečice.. in še enx - fuuul mehka.
  • 0
Memento mori.

#928 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 August 2009 - 08:48 PM

Nutella, glede kozmetičarke (again). laugh.gif
Jaz imam namen vsekakor it, ker hodi moja prijateljica h njej in pravi, da je kul. Najprej ti očisti kožo, pa ti z neko napravo, hmmm, odpre pore I guess, pol stiska in maže neke zadeve. In je 25€. Jaz res rabim, da mi spuca vse te ogrce, da grem septembra, ko sonce ne bo več tako močno, nazaj na Skinoren. Samo ne vem če je zdej pravi čas za it, to je to.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#929 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 24 August 2009 - 11:45 PM

No če se želiš znebit ogrcov je vrjetno to res najbolj pametno. Boljše že kot pa da sama šariš po obrazu.

V katerem mestu je ta kozmetičarka?
  • 0
Memento mori.

#930 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 August 2009 - 03:18 PM

V Izoli.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#931 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 August 2009 - 06:57 PM

Ejj, pa zakaj se ni o tej sodi bikarboni prej kakšno reklo?! smile.gif Prejle nardila, in je to najboljši piling do sedaj. Ni packanja, ne pade kr vse dol, nč se ne stopi pa nč, ampak je pa miniaturno in razmeroma ful primerno grobo. Ful dobr! cool.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#932 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 August 2009 - 07:05 PM

Verjetno pa koža kar škripa po tem pilingu, kaj? smile.gif
  • 0

#933 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 August 2009 - 09:51 PM

Pa že. Ampak meni je ok, ker mam mastn Tpredel, pa itak bolj tam drgnem.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#934 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2009 - 11:20 AM

Jaz sem se odločla za Roaccutane. Ne da se mi več. Spet se mi je naredila taka 3cm cista ki je 4 dni tak svinjsko bolela če sem se samo dotaknila. Pol pa si en dan umivam obraz, premočno stisnem in mi prav eksplodira .. pol pa 3 litre krvi in gnoja. sad.gif Preveč brazgotin že mam.

Upam da nebom mela ful stranskih učinkov res me je strah. Morem še naštudirat kako nego bom skupaj sestavla .. more bit extra vlažilno obenem pa nočem da je komedogeno. Poleg tega bom si za ustnice mogla najt najbol hranljivi in vlažilni balzam na svetu ker večini spokajo prav do krvi.

Upam da se bo splačalo.
  • 0
Memento mori.

#935 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 31 August 2009 - 01:12 PM

Jaz sem jemala roaccutane nekaj časa, stranskih učinkov nisem imela prehudih, edino parkrat mi je kri tekla iz nosu. Ustnice sem pa mela suhe non stop.Kar kri mi je tekla iz njih. Sploh nisem vedela kaj bi si še namazala gor, da bi bilo boljše. Najbolj učinkovita sta bila L'occitane balzam in Alverde Aloe vera krema za obraz.

Je pa tudi brat jemal te tablete, on je imel veliko več mozoljev kot jaz, pa mu je krema neverjetno sčistila kožo. Jih je jemal kakšno leto, potem pa je nehal zaradi prehudih glavobolov. Zdaj ima pa spet mozolje.

• 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#936 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2009 - 05:17 PM

Eno leto? blink.gif Baje naj bi blo največ 6 mescov pol pa če ne pomaga malo počakat pa dat skoz še en ciklus.

Nekateri morajo dat skoz več ciklusov dokler je čisto vredu, ampak nikoli se mozolji ne pojavijo v enako močni obliki kot prej. Brat bi moral dat skos še kak ciklus in bi pomoje blo ful bolše.

Jaz se bom mogla res ful pozanimat o dobrih balzamih za ustnice in vlažilnih kremah .. upam da nebo prehudo.
  • 0
Memento mori.

#937 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 31 August 2009 - 05:52 PM

Ja za brata mislim da jih je res 1 leto jemal, mogoče kak mesec manj.
Je pa odvisno koliko mg tablete imaš. Brat je imel največ 20 mg. Na internetu sem pa brala da so nekateri jemali 30, 40 mg.

Brat pa jih ima približno v enaki obliki kot prej jemanjem tablet. Samo jih zaradi glavobolov več noče jemat.
Je pa imel po koncu zdravljenja res lepo kožo v primerjavi z začetkom zdravljenja. Ga je dermatolog par krat slikal- razlika je bila res neverjetna.

Kaki dober balzam za ustnice se pa res splača nabavit.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#938 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 25 September 2009 - 02:54 PM

Proosim, prosim če katera ve mi prosim lahko predlaga kak izdelek za mozolje ona finta kao ko daš samo na posamezni mozoljček z veliko salicilne kisline (10%-15% bi blo super) .. v tujini majo dost ttega pr nas pa še nisem zasledila in bi res rabla to .. ker nasledni tedn začnem s tabletami in pričakujem kake izbruhe zato bi blo fajn met nekaj takega.

Hvala že vnaprej!
  • 0
Memento mori.

#939 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 September 2009 - 03:08 PM

15% salicilne? A ni to totalno tumač? Kokr jaz vem, je ponavadi koncentracija salicilne okoli 2%, medtem ko je koncentracija glikolne ponavadi precej višja.

Se salicilna sicer uporablja tudi v zelo visokih koncentracijah, recimo 20-30%, ampak v tem primeru gre za konkreten kemični piling, ki pa se ga ne izvaja doma.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#940 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 25 September 2009 - 06:10 PM

Najbrž se je res zmotila. Tega se v prosti prodaji verjetno niti v tujini ne dobi.
Imaš pa tak izdelek z 2% od Garnierja Pure Active in Neutrogene Spot Stress smth.

Za na posamezni mozolj je ok tudi 10% benzoyl peroxide (clean&clear ima nekaj za na mozolje prav), ampak ne vem, če se to dobi pri nas.
  • 0

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users