Kaj ste to noč sanjali?
Posted 13 September 2007 - 07:42 AM

Posted 13 September 2007 - 09:25 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 September 2007 - 09:38 AM

Posted 13 September 2007 - 10:50 AM
Posted 13 September 2007 - 12:17 PM
Ko so me dobli - malo pred Ptujem, so mi dali na izbiro, da naredim samomor, ali pa ga oni uprizorijo, v pomoč pri moji odločitvi pa sem še dobla v roke knjižico s priročnimi nasveti in naslovom "Zakaj si vzeti življenje in najučinkovitejše metode"
LOL

Posted 13 September 2007 - 02:58 PM
Ena "krava" od babe mi je v šotor stopila in pol sem se drla nad njo...to celo tako hudo, da sem se resnično drla...

Mačke sem hranila z živimi ribicami (takimi za v ribnik)...

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 13 September 2007 - 06:43 PM
Posted 13 September 2007 - 08:51 PM
Sanjalo se mi je, da sem šla nekam za teden dni, ko pa sem prišla domov, pa je bil fant poročen z neko 20 let starejšo žensko. In da bi blo še bolj bizarno - živela sta v stanovanju, kjer je živela moja pokojna babica (danes je točno leto dni od njene smrti). No in potem sem jaz bila tam na obisku (žena od njega je mislila, da sem pač neka kolegica) in nisem mogla dojeti, da mi je to naredil. On pa je bil ful flegmatičen, govoril, da to ni nič takega in da se nikakor ne more ločiti. Jaz pa sem samo razmišljala, kako jo fuka, LOL in bla vsa potrta in nikakor nisem mogla stran, ga pustit svoji ženi, on pa je skos samo govoril, da nič ne more, da to ni nič takega in kaj delam tak problem, da se bova še vedno videvala in vse, samo da je pač sedaj poročen. Sanje so bile tako doživete, da sem se dobesedno zbudila v solzah. Mrzim take noči, ker mam potem čez cel dan (včasih tudi dlje) nek zoprn filing.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 September 2007 - 03:12 PM
Hvala!
Sem bla na tem, da zgrmim po skalah, a sem se rešla, medtem ko so drugi veselo ribali kamne s svojimi glavami.
Bežala sem s svojo družino v breg, stran od njega, medtem ko drugi naravnost vanj. Ko da bi jih požiralo...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 September 2007 - 12:47 PM

Posted 23 September 2007 - 01:35 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 September 2007 - 02:06 PM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 24 September 2007 - 03:46 PM

Pablo Picasso
Posted 24 September 2007 - 05:08 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2007 - 05:48 PM

Posted 24 September 2007 - 09:16 PM
Pa sanjala sm, da sm rino lupčkala, pa da se ji je jezik zalimal na moje lice. Jaz pa sem jo tako kot sem to včasih naredila, poljubčkala

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2007 - 07:43 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 September 2007 - 09:04 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 September 2007 - 10:24 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users