Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#921 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 September 2007 - 07:42 AM

Men se je sanjalo o vesolskem potopu, neki v smilsu, tiste Noatove barke, pa vulkani. Čist preveč filme gledam biggrin.gif . Ampak najbol smešno je pa to, da smo nek izpit zraven reševal in to iz Osnovne Šole.
  • 0

#922 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 September 2007 - 09:25 AM

Jst sm mela pa grozne sanje - najprej da smo bli v Merkatorju in kr je bla koprska noč, je delal ponoči. Jst in redkvica smo spale v neki grdi sobi, in potem je prišla šefica in je bla ful jezna in nas je nagnala, naj gremo eni ženski pomagat prilepit umeten noht. Smo šle tja, ampak tam je bil že en frizer, ki ji je nohte najprej čisto zravnal z fenom in pol so se ful dobro zalepli. In pol ker nismo mele nič za delat, nas je šefica poslala kao še z enimi drugimi, da nesemo neke "kasete" v klet, in tiste kasete so ble v bistvu kupi raznih stvari (tipo kuponi, vrečke z mesom, cdji itd). In ko smo prišli v klet, je blo tam že kup tipov, ki so meli vsak svojo goro kaset, ampak so ble zložene po vrsti!! Mi smo nardile grozno paniko in začele razvrščat une kasete, ampak pol so kr vse odnehale in smo garale samo še jst in redkvica, in dokler smo končale, je bla ura že ful pozna. Jst sm mogla it hitro domov, kr sm ob treh začela delat, ampak se mi je nekje zalomlo in sm prišla pred hišo od redkvice. Tam je bil moj fant in sva se kr tam na dvorišču dala dol, in ko sva nehala, sva opazla, da nas gleda kup ljudi. Jst sm se kr naernkrat spomnla na službo in sm zbežala, brezglavo sm tekla naokrog po kopru (gola seveda), blo me je grozno sram in za povrh sm še srečala kup ljudi ki jih poznam, in potem mi je en reku če grem na orkester, jst sm rekla da ne kr se mi mudi v službo, in pol je on reku da kaj, sej je ura že štiri, in potem sm obupala in se zbudila.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#923 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 September 2007 - 09:38 AM

Nekej se mi je sanjalo, kar si srčno želim, da se mi ne bi!!! Pol k sem se zbudila, sem bla spet čist nablojena zaradi tega. Mrzim, resnično mrzim to, zakaj se mi to dogaja? Moralo bi se že zdavnej končati!:( Naj se že enkrat konča for ever.
  • 0

#924 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 September 2007 - 10:50 AM

Sanjala sem, da sem se zapletla z enim umazanim narkomanom, da sem bila čist pod njegovim vplivom in nisem mogla stran, potikala sva se po nekih vrtovih in stopniščih zapuščenih blokov... groza.
  • 0

#925 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 September 2007 - 12:17 PM

Slovenska vlada me je lovila in htela ubit, in sicer zaradi mojega nadpovprečnega intelekta, ki bi v prihodnosti uspel spremeniti politični režim v Sloveniji.
Ko so me dobli - malo pred Ptujem, so mi dali na izbiro, da naredim samomor, ali pa ga oni uprizorijo, v pomoč pri moji odločitvi pa sem še dobla v roke knjižico s priročnimi nasveti in naslovom "Zakaj si vzeti življenje in najučinkovitejše metode"

LOL laugh.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#926 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 September 2007 - 02:58 PM

Ena "krava" od babe mi je v šotor stopila in pol sem se drla nad njo...to celo tako hudo, da sem se resnično drla... biggrin.gif

Mačke sem hranila z živimi ribicami (takimi za v ribnik)... cry.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#927 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 13 September 2007 - 06:43 PM

joj, nekej lepga je blo, o enem pobiču ... dopoldne sm še vedla, zdejle pa itak ... nonsense.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#928 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 September 2007 - 08:51 PM

Sanjalo se mi je, da sem šla nekam za teden dni, ko pa sem prišla domov, pa je bil fant poročen z neko 20 let starejšo žensko. In da bi blo še bolj bizarno - živela sta v stanovanju, kjer je živela moja pokojna babica (danes je točno leto dni od njene smrti). No in potem sem jaz bila tam na obisku (žena od njega je mislila, da sem pač neka kolegica) in nisem mogla dojeti, da mi je to naredil. On pa je bil ful flegmatičen, govoril, da to ni nič takega in da se nikakor ne more ločiti. Jaz pa sem samo razmišljala, kako jo fuka, LOL in bla vsa potrta in nikakor nisem mogla stran, ga pustit svoji ženi, on pa je skos samo govoril, da nič ne more, da to ni nič takega in kaj delam tak problem, da se bova še vedno videvala in vse, samo da je pač sedaj poročen. Sanje so bile tako doživete, da sem se dobesedno zbudila v solzah. Mrzim take noči, ker mam potem čez cel dan (včasih tudi dlje) nek zoprn filing.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#929 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 September 2007 - 03:12 PM

Mi katera lahko prosim pogleda v sanjsko knjigo in napiše vse, kar je v zvezi s prepadom in padanjem?
Hvala!

Sem bla na tem, da zgrmim po skalah, a sem se rešla, medtem ko so drugi veselo ribali kamne s svojimi glavami.
Bežala sem s svojo družino v breg, stran od njega, medtem ko drugi naravnost vanj. Ko da bi jih požiralo...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#930 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 September 2007 - 12:20 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#931 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 September 2007 - 12:47 PM

Sanjala sem, da sem se lupčkala z enim ful dobri prijatlom, ker me spominjal na nekoga, ki ga mam ful rada. OBUP. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#932 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 September 2007 - 01:35 PM

Joj, tudi jaz sem sanjala o enem full dobrem tipu. Bila sem kao v Oxfordu in sem šla na bus, ampak sem šla na napačnega. Kar naenkrat sem bila na obali in sem se sprehajala po enem hotelu, ko srečam enega res dobrega tipa, malce starejši je bil (recimo da 40), me povleče v sobo in zapre vrata za sabo. Rekel mi je, da ne more brez mene, ter da bo umrl če ne nadaljujeva najine afere (imel je ženo in 2 otroka). Potem sva se malo muckala, sexala pa nisva (nikoli v sanjah ne varam, pa bi... oops.gif ). Anyway, full dobre sanje sem imela, sem mi že cel dan smeji! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#933 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 September 2007 - 02:06 PM

Men se je pa sanjal kkkkrrr neki... Kr eni ljudje so bli udeleženi, k drgač sploh ne bi bli... KR v enmu laboratoriju itd... ermm.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#934 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 September 2007 - 03:46 PM

Jst sem sanjala, da je imela JLo rojstni dan in je bla fuuul velika žurka. Oblečena je bla v tisto njeno famozno 'pav obleko' in je non stop krožila okoli in se zdirala na natakarje lol1.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#935 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 September 2007 - 05:08 PM

sanjala sem, da sem hotela iti na potovanje v argentino in to je bil še nek končni izlet z nekim razredom. No, po svoji stari navadi sem pozabila prtljago doma oz. sem bila prepričana da sem jo prinesla in sem motovilila po letališču gor in dol. V glavnem naslednje kar se spomnim je da sem nekomu razlagala po katerih vse gorah se bom plazila v argentini(moja veliko ljubezen do hribolazenja, seveda rolleyes.gif ) in potem sem se vozila s prijateljico po argentini v hrošču, temu tastaremu čisto novemu, ki je imel notri kup elektronike in je prijateljica skoz govorila koliko bencina žre. Avto je pa dobila od indijancev.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#936 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 24 September 2007 - 05:48 PM

Sanjalo se mi je, da sem hotla spet eno trgovino oropat laugh.gif .
  • 0

#937 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 September 2007 - 09:16 PM

V sobi sm mela ful velik takih malih zelenih zmajev k so z glavo migali naprej nazaj, in sva jih z mami lovile po sobi.
Pa sanjala sm, da sm rino lupčkala, pa da se ji je jezik zalimal na moje lice. Jaz pa sem jo tako kot sem to včasih naredila, poljubčkala ermm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#938 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 25 September 2007 - 07:43 AM

Zjutraj, tik predem sem se dokončno zbudil. Ne spominjam se vseh okoliščin: starka, normalno oblečena, s torbico. Hodim, ona za menoj. Kar naenkrat me brcne. Splošni vtis imam, da jo je poslala neka neznana sila iz nematerialnega sveta, da me nadzoruje. Sedim v avtobusu. Starka vstopi za menoj in ko gre mimo mojega sedeža, mi da mlinček za mletje mesa. (Saj si predstavljate, težkega železnega, ki ga pritrdiš na kuhinjsko mizo.) Izstopil sem iz avtobusa in ko je odpeljal mimo mene, sem ji skozi okno besno pokazal fris

hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#939 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 September 2007 - 09:04 AM

Men drugim se mi je sanjalo da si je Rea spremenila avtar in sicer je bla neka animirana kravica na skalah. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#940 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2007 - 10:24 AM

Lol, no! Ideja iz davnih sanj laugh.gif ne morm vrjet, animirana kravica na skalah, kako pestra ideja! A dam??? laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users