vprašanja (zanima me, ...)
Posted 28 May 2006 - 08:50 PM
Posted 30 May 2006 - 02:35 PM
Posted 30 May 2006 - 02:38 PM
se trudim
Posted 30 May 2006 - 03:56 PM
To pa tudi mene zanima. tašča pravi, da se baje bolje obdržijo barve pri praških za barvana oblačila... kdo ve.
Posted 31 May 2006 - 07:18 PM
Posted 31 May 2006 - 08:35 PM
strapazierte Haut bo pa verjetno kar suha koža, mogoče celo luskasta? (strapaziertes Haar pomeni scepljene in poškodovane lase)
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 May 2006 - 08:39 PM
Posted 31 May 2006 - 08:41 PM
Dosadil mi je. Je na počitnicah na računalniku, pride nazaj, ko bo konec sezone
vuelvo a vos,
Posted 31 May 2006 - 08:45 PM
aja? nič mi to ni všeč
Posted 31 May 2006 - 08:53 PM
aja? nič mi to ni všeč
Iiii, fala!!
Sej bom zamenjala, vsake toliko, tale žarica mi je zdele ful lušna, pa še nekako opisuje moje stanje...
V: Kako se bojevati proti povešenju Jož? Vsakič po koncu menstruacije se zgrozim, ker mi naenkrat delujejo čisto nenapete in se kar bojim, kaj šele pride... Dobro, neko telovadbo za roke in prsne mišice delam, sem pa upala, da je na trgu kaka krema/gel/nekaj pač za "napenjanje/napnitev" Jož?
vuelvo a vos,
Posted 31 May 2006 - 09:04 PM
Hvala.
Posted 31 May 2006 - 09:05 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 May 2006 - 09:30 PM
Dolgo ... precej dolgo. Rabim precej časa, da se navadim na človeka in, da nekak 'ozavestim' najin odnos. S fantom sem dober mesec in pol, super se razumeva in ful sem se navezala nanj, pa me je šele zdej nekak zadelo, kaj se dogaja in v katero smer greva. Deloma je za to 'kriva' tudi moja narava, se namreč vedno prepustim toku in šele potem kasneje razčlenjujem stvari in gledam nazaj. Šele potem ko začnem o zadevah ornk razmišljat, se pričnem tudi zavestno prilagajat razmeram, v katerih sem se znašla. Pred tem kr nekaj časa nisem imela resnega razmerja in se mi zdi, da se še včasih malo lovim, ampak sem tudi že zlo notr padla, seveda v veliki meri tudi zato, ker sem s fantom precej kompatibilna in mi to dosti olajša zadeve.
Posted 31 May 2006 - 11:20 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 May 2006 - 11:21 PM
Na mokro.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 June 2006 - 06:41 PM
Posted 01 June 2006 - 06:43 PM
ravno obratno - s tem, da je nikar ne puščaj več kot 3 minute, ker je tut okus čaja po tem ogaben.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 01 June 2006 - 06:50 PM
ravno obratno - s tem, da je nikar ne puščaj več kot 3 minute, ker je tut okus čaja po tem ogaben.
Torej...če jo pustim do 2 minuti, poživlja, če pa do 3 pa pomirja?
Posted 01 June 2006 - 06:57 PM
to o pomirjevalnih učinkih ne vem točno, ampak je okus res tako ogaben, da ga ne boš hotla pit. za pomirjanje raje spij metin čaj al pa kamelce.
Posted 01 June 2006 - 07:13 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users