Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#921 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 28 May 2006 - 08:50 PM

ja lol, to je to k fotru narocis kozmetiko iz nemcije twisted.gif wink.gif
  • 0

#922 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 May 2006 - 02:35 PM

Zanima me, kakšna je razlika med praškom za belo, barvano in črno perilo..smo kupil zdej enga za črno perilo..in ma iste sestavine kot un za barvno...mislm a je to nateg al zakaj je ta za barvno perilo še enkrat dražji od tega za črno? in kako lahko prašk ve a je ena cunja črna al roza...
  • 0

#923 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 May 2006 - 02:38 PM

[quote=Špela](urška, čestitam k usvojitvi mojega forumaškega jezika! biggrin.gif)
se trudim biggrin.gif pa fala lepa biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#924 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 May 2006 - 03:56 PM

QUOTE(lejck)
Zanima me, kakšna je razlika med praškom za belo, barvano in črno perilo..smo kupil zdej enga za črno perilo..in ma iste sestavine kot un za barvno...mislm a je to nateg al zakaj je ta za barvno perilo še enkrat dražji od tega za črno? in kako lahko prašk ve a je ena cunja črna al roza...

To pa tudi mene zanima. tašča pravi, da se baje bolje obdržijo barve pri praških za barvana oblačila... kdo ve.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#925 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 31 May 2006 - 07:18 PM

_M_ glede na to, da si smetanci tako lepo vse prevedla, pa še meni prosim povej kaj pomeni belebende augenpflege. smile.gif
  • 0

#926 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2006 - 08:35 PM

belebende Augenpflege= poživljajoča nega za oči

strapazierte Haut bo pa verjetno kar suha koža, mogoče celo luskasta? (strapaziertes Haar pomeni scepljene in poškodovane lase)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#927 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 31 May 2006 - 08:39 PM

crnaaaaaa, OT: zakaj si menjala avatar?? evil.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#928 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 May 2006 - 08:41 PM

QUOTE(Blondi)

Dosadil mi je. Je na počitnicah na računalniku, pride nazaj, ko bo konec sezone biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#929 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 31 May 2006 - 08:45 PM

QUOTE(crna)
QUOTE(Blondi)

Dosadil mi je. Je na počitnicah na računalniku, pride nazaj, ko bo konec sezone biggrin.gif .

aja? nič mi to ni všeč evil.gif biggrin.gif Ne, prejšni je bil daleč najboljši od vseh wink.gif Sem celo glasovala za tebe, da maš najboljšega. Samo sem bila edina biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#930 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 31 May 2006 - 08:53 PM

QUOTE(Blondi)
QUOTE(crna)
QUOTE(Blondi)

aja? nič mi to ni všeč evil.gif biggrin.gif Ne, prejšni je bil daleč najboljši od vseh wink.gif Sem celo glasovala za tebe, da maš najboljšega. Samo sem bila edina biggrin.gif

Iiii, fala!! oops.gif You can be my friend now biggrin.gif .
Sej bom zamenjala, vsake toliko, tale žarica mi je zdele ful lušna, pa še nekako opisuje moje stanje...

V: Kako se bojevati proti povešenju Jož? Vsakič po koncu menstruacije se zgrozim, ker mi naenkrat delujejo čisto nenapete in se kar bojim, kaj šele pride... Dobro, neko telovadbo za roke in prsne mišice delam, sem pa upala, da je na trgu kaka krema/gel/nekaj pač za "napenjanje/napnitev" Jož?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#931 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 31 May 2006 - 09:04 PM

QUOTE(crna)
belebende Augenpflege= poživljajoča nega za oči

Hvala. smile.gif
  • 0

#932 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 May 2006 - 09:05 PM

koliko časa potrebujete, da se 'adaptirate' v razmerje? wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#933 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 May 2006 - 09:30 PM

[quote=Špela]koliko časa potrebujete, da se 'adaptirate' v razmerje?

Dolgo ... precej dolgo. Rabim precej časa, da se navadim na človeka in, da nekak 'ozavestim' najin odnos. S fantom sem dober mesec in pol, super se razumeva in ful sem se navezala nanj, pa me je šele zdej nekak zadelo, kaj se dogaja in v katero smer greva. Deloma je za to 'kriva' tudi moja narava, se namreč vedno prepustim toku in šele potem kasneje razčlenjujem stvari in gledam nazaj. Šele potem ko začnem o zadevah ornk razmišljat, se pričnem tudi zavestno prilagajat razmeram, v katerih sem se znašla. Pred tem kr nekaj časa nisem imela resnega razmerja in se mi zdi, da se še včasih malo lovim, ampak sem tudi že zlo notr padla, seveda v veliki meri tudi zato, ker sem s fantom precej kompatibilna in mi to dosti olajša zadeve.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#934 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2006 - 11:20 PM

K si umijete obraz ... ali si obraz obrišete in šele nato nanesete piling,al ga date kr na mokro kožo gor?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#935 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 May 2006 - 11:21 PM

.
Na mokro.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#936 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 June 2006 - 06:41 PM

Ej...em...kako je tisto s čajnimi vrečkami pri pravih čajih? Če vrečko pustiš do 2 min notri, pomirja, če pa jo pustiš več kot 2 pa poživlja? A je tako?
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#937 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 01 June 2006 - 06:43 PM

QUOTE(cedevita)
Ej...em...kako je tisto s čajnimi vrečkami pri pravih čajih? Če vrečko pustiš do 2 min notri, pomirja, če pa jo pustiš več kot 2 pa poživlja? A je tako?

ravno obratno - s tem, da je nikar ne puščaj več kot 3 minute, ker je tut okus čaja po tem ogaben.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#938 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 June 2006 - 06:50 PM

[quote=Špela][quote=cedevita]Ej...em...kako je tisto s čajnimi vrečkami pri pravih čajih? Če vrečko pustiš do 2 min notri, pomirja, če pa jo pustiš več kot 2 pa poživlja? A je tako?[/quote]

ravno obratno - s tem, da je nikar ne puščaj več kot 3 minute, ker je tut okus čaja po tem ogaben.

Torej...če jo pustim do 2 minuti, poživlja, če pa do 3 pa pomirja?
  • 0

#939 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 01 June 2006 - 06:57 PM

QUOTE(cedevita)
Torej...če jo pustim do 2 minuti, poživlja, če pa do 3 pa pomirja?

to o pomirjevalnih učinkih ne vem točno, ampak je okus res tako ogaben, da ga ne boš hotla pit. za pomirjanje raje spij metin čaj al pa kamelce. wink.gif
  • 0

#940 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 June 2006 - 07:13 PM

Aha, hvala Špela.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users