Zanimivo, midva se pa za obletnice bolj obdariva, kot za rojstne dneve in praznike. Ponavadi on dobi kakšno oblačilo/modni dodatek ali tisto, kar vem, da rabi/si želi, to pa verjetno sama veš. Pa večerja in še kakšen cocktail.

Obdarovanje
Posted 26 November 2014 - 07:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2014 - 07:32 PM
Midva imava obletnico na silvestrovo in je tak datum, da se nama ne zdi smiselno še dodatno proslavljati in se obdarovati. December je že prepoln izdatkov (moj roj. dan, roj. dnevi sorodnikov, prazniki). Mogoče si bova letos, ko imava okroglo obletnico, zmislila kaj posebnega.
Posted 26 November 2014 - 08:45 PM
Ja, pol pa je logično. No, midva bova tudi šla na večerjo, podarila mu bom pa spodnje hlače in komplet za britje/nega po britju.
Pa mogoče greva še v kino.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2014 - 09:07 PM
Midva tudi nimava posebnih ceremonij za obletnico. Enkrat mi je on kupil modrc, ponavadi sva šla na večerjo. Letos nisva šla nikamor, sem jaz šla kupit dva kosa dobre torte in sva jo pojedla doma ob kavi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 November 2014 - 02:05 PM
Midva bova tudi letos šla na večerjo, samo še ne vem kam.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 November 2014 - 09:35 PM
Ful dobro. Prosim poročaj kako boš zadovoljna.
Sem dobila skodelico. Sicer ni čisto tako kot sem si jaz zamislila, ker nimajo stroja s katerim bi lahko natisnili na zunanjo plast, ki je črna. So me obvestili o tem po mailu in vpr. ali mi je ok, da se napis vidi samo ko naliješ tekočino v skodelico. Kljub vsemu je simpatično izpadlo. Kul je, ker na prvi pogled zgleda kot obična, črna, malo dolgočasna skodelica potem pa surprise.
[Napoleon]
Posted 29 November 2014 - 11:12 PM
Hvala za poročilo.
Posted 30 November 2014 - 07:54 PM
Kot sem napisala, greva nekam pojest, ampak v kakšno res dobro gostilno, kjer so cene višje. Izbor prepustim možu, on si pa čez leto pridno beleži (da, v službi ima beležko, kjer si piše moje želje, da ima ideje za darila tekom leta) in potem izbere.
A to se je sam spomnil?
Posted 30 November 2014 - 09:01 PM
Ja, sam. Zakaj?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 November 2014 - 09:18 PM
Lepo. Ker se malokateri moški kaj takega spomni
Posted 30 November 2014 - 09:34 PM
To je pa res
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 November 2014 - 09:39 PM
Pravi moški ima za pomembne reči v žepu beležnico in nalivno pero.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 November 2014 - 09:50 PM
Pa mobitel, denarnico in ključe. Potem pa zaradi polnih žepov ne zgleda več pravi moški
Posted 30 November 2014 - 10:20 PM
Pol pa rabi tasko (torbo) : D.
Posted 30 November 2014 - 10:25 PM
Jasno, da rabiš dobro usnjeno torbo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 November 2014 - 10:55 PM
No, ne rabi bit usnjena, lepo prosim.
Obletnica je bila super, on pa mi je podaril karte za v gledališče, predstava po izbiri.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 December 2014 - 08:21 AM
I second that^(itak ).
Jaz sem dobila pa pekac za torto, dve lustni posodici za sol in poper v obliki sovic, kozarec Speculoosa in aparat za delanje sladolednih luck Zdaj pa cakam poletje, heh.
Posted 01 December 2014 - 09:30 AM
No, ne rabi bit usnjena, lepo prosim.
Rabi, rabi.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 December 2014 - 12:03 PM
Ne pa ne?
Pravi moški si pomembne stvari zapomni
Posted 01 December 2014 - 12:10 PM
Eni si moramo vse zapisat, ker smo drugac v zadregi pred takimi in drugacnimi prazniki, ko ideje magicno izginejo, ce niso ravno blazno ocitne
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users