Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 06 April 2008 - 11:02 PM

Jaz sej Diacneal samo enkrat probala, pa sem bila kot kuhan rak.
Res, kot opeklina je izgledalo, da o občutku ne govorim.ohmy.gif V enem dnevu mi je takrat vse izbruhnilo ven, čeprav redno uporabljam CK, in sem mela takrat ful lepo kožo. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#922 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 07 April 2008 - 05:48 AM

Če katera še ni probala od La Roche Possay Effaclar K, ki se jo dobi v nekaterih lekarnah (jaz sem jo kupila v lekarni v Euriparku MB, nevem kje v Lj to prodajajo). Meni je boljša od diacneala in kc.
  • 0

#923 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 April 2008 - 08:13 AM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 4. 2008 - 0:02) View Post

Jaz sej Diacneal samo enkrat probala, pa sem bila kot kuhan rak.
Res, kot opeklina je izgledalo, da o občutku ne govorim.ohmy.gif V enem dnevu mi je takrat vse izbruhnilo ven, čeprav redno uporabljam CK, in sem mela takrat ful lepo kožo. down.gif

zakaj si pa uporabljala diacneal, če si mela ful lepo kožo?
pa tale izbruh... negativna reakcija kože na zadevo, k si jo dala nanjo, in ne dolgo prežeči mozolji? smile.gif

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#924 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 07 April 2008 - 11:23 AM

Ful lepa koža pri meni pomeni kakšen mini mozoljček in flekci od prejšnjih. smile.gif Mažem se pa s CK vsak večer.

Tko da mislim, da je šlo za reakcijo na samo kremo, ker za spucat nisem mela dosti, no. ermm.gif Sem pa imela samo tester, hvala bogu.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#925 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 07 April 2008 - 02:58 PM

Ga bom se kaksne 2 tedna uporabljala, trenutno se mi zdi da je ze mejcken boljse, ce pa bo se hujs potem pa pac presaltam na CK. wink.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#926 bejba20

bejba20

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 24 April 2008 - 09:47 AM

čao.
jaz vam bi rada svetovala,da tisti ki imaste probleme s kožo da uporabljaste izdelke od aloe vere.jaz jih sama uporabljam in full pomagajo.res so dobri,pa tudi za druge stvari.če bi koga zanimalo mi lahko piše.te izdelke se v prosti prodaji ne dobi ampak morte bit včlanjeni.mapk to ni problem če bi se kdo odloču bi mu jaz vse zrihtala,tako da ni problema.
  • 0

#927 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 08 May 2008 - 09:25 PM

Ka pa menite o tej novi liniji...EXFOLIAC? včeri sm glih vidla na tv reklamo...sam je ziher kot vse ostale...nakladanje rolleyes.gif

• 0

#928 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 08 May 2008 - 09:51 PM

Exfoliac NC gel

NC gel z niacinamidom (4%)

EXFOLIAC NC gel je novost iz laboratorjev Merck Medication Familiale. Vsebuje niacinamid (derivat vitamina B3), ki deluje na vzrok za nastanek aken. EXFOLIAC NC gel omejuje pojav aken in pospešuje njihovo odstranjevanje.
Ker je Exfoliac NC gel tekoč in nemasten, je prijeten za uporabo in ne zabarva kože. Ne povzroča alergij, nastanka komedonov in ne poveča občutjivosti kože na sončno svetlobo.

.........................................................................................

Exfoliac čistilni gel

čistilni gel z alfa-hidroksilnimi kislinami (AHA)

Čistilni gel EXFOLIAC je namenjen čiščenju mastne in aknaste kože (na obrazu, hrbtu, prsih).
Vsebuje a-hidroksilne kisline (AHA), ki povzročijo luščenje vrhnje plasti kože. Čistilni gel EXFOLIAC nežno očisti kožo in jo pripravi za nadaljno nego.

..........................................................................................

Exfoliac losjon

Losjon z alfa-hidroksilnimi kislinami (AHA)

EXFOLIAC losjon vsebuje alfa-hidroksilne kisline (AHA). Namenjen je negi kože s srednje do močno izraženimi aknami.
EXFOLIAC losjon je preprost za uporabo in predvsem prilagojen uporabi na hrbtu in prsih. Priporočamo ga za preprečevanje vraščanja dlak. Ne draži kože.

.........................................................................................

Obrazni piling z alfa-hidroksilnimi kislinami (AHA)

Obrazni piling EXFOLIAC je namenjen čiščenju mastne in aknaste kože. Vsebuje mikroskopsko velike delčke, zato nežno odstrani nečistoče in mrtve celice, kožna vlakna pa gladi in neguje. Tudi obrazni piling EXFOLIAC vsebuje a-hidroksilne kisline /AHA/, ki spodbujajo obnavljanje vrhnjice, mehčajo kožo in rahlo posvetlijo njeno barvo.

Exfoliac vlažilna krema

EXFOLIAC vlažilna krema je namenjena problematični, občutljivi in izsušeni (zaradi zdravljenja, vremenskih pojavov kot so mraz, veter, sonce,...) koži. Še posebej je primerna za mlade.

Inovativna sestava, ki ne vsebuje oljnih komponent, poskrbi za zaščito in obnavljanje problematične, občutjive in izsušene kože.
  • 0

#929 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 09 May 2008 - 07:47 AM

Lil curLY_girL, če imaš sestavine in slike teh izdelkov ,jih daj v temo Sestavine,in ti jih bo Sonchika ocenila,ker na podlagi opisa se ne da sklepat kakšen je izdelek.

Sem pa že imela par izdelkov te znamke pred parimi leti in so katastrofa.Vsaj zame
  • 0

#930 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 09 May 2008 - 12:13 PM

QUOTE(Pupa20 @ 9. 5. 2008 - 4:47) View Post

Lil curLY_girL, če imaš sestavine in slike teh izdelkov ,jih daj v temo Sestavine,in ti jih bo Sonchika ocenila,ker na podlagi opisa se ne da sklepat kakšen je izdelek.

Sem pa že imela par izdelkov te znamke pred parimi leti in so katastrofa.Vsaj zame

a-a nimam sestavin...ne najdem jih nikjer...sam to sm nasla...
ka res? uh...se mi je kr zdelo da je to nateg spet...metanje denarja stran...
  • 0

#931 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 May 2008 - 08:40 AM

Mislim, da ima Exfoliac svojo temo, tam piše praktično vse. Meni je najprej ful odgovarjal, res mi je lepo spucal kožo, pol pa ne več tako.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#932 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 10 May 2008 - 12:21 PM

jz sm mela tud ful mozolčkov, pa nekih podkožnih ogrcev, pa ogrcev...
in pol sm se odločla, da sprobam diacneal. po dveh mescih uporabe lahko rečem, da se mi je fajn sčistla koža.
tistih podkožnih ogrcev al krkoli že so sploh nimam več, novi se mi tud ne delajo. ogrce mam sam še po nosu, pa še to ne dost, mozoljev pa sploh nimam več.
zdj se mažem sam še občasno ali ko opazim, da se bliža izbruh.
men je v glavnem diacneal ful pomagal. je pa res, da daje mal pekoč občutek na začetku...

• 0

#933 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 11 May 2008 - 01:15 PM

Po prb. koliko casa se ti je pa spucala koza, riddle? Aja, ups, po 2 mesecih, sele zdaj sem vidla. : )
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#934 Gossip Girl

Gossip Girl

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 15 May 2008 - 03:03 PM

Am a katera uporabla od Dr. Hauschka? Jst že kšn mesec pa ne pomaga kej preveč se mi zdi... bom še mal počakala
  • 0

#935 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 13 June 2008 - 08:59 AM

V izpitnem obdobju so si mi začeli delati podkožni mozolji mad.gif . Kaj sploh lahko naredimo s takimi, razen, da jih mažem s kakšnimi kremcami? huh.gif
  • 0

#936 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 June 2008 - 09:02 AM

Pustiš pri miru (na žalost).
  • 0

#937 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 13 June 2008 - 09:57 AM

Joj, jaz mam pa že od 15. leta probleme s temi podkožnimi mozolji ...
  • 0

#938 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 13 June 2008 - 10:10 AM

Meni se 1x na mesec, takoj po menstruaciji naredi en grozen na radi in potem traja do naslednjega meseca, da izgine evil.gif , pa že tako med menstruacijo ful pazim na prehrano, ker se mi pozneje vse na koži pozna. In proti tem mozoljem se res ne da čisto nič narest.
  • 0

#939 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2008 - 10:17 PM

Jaz sem zdej dobila homeopatska zdravila, bom poročala po enmu mescu. wink.gif
  • 0

#940 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 June 2008 - 07:27 AM

Jaz ne vem, kaj je bilo prejšnji teden, ampak naredilo se mi je 5 podkožnih mozoljev (samo za primerjavo - prej sigurno kakšni 2 leti nisem imela nobenega). Mazala sem se s Cleanance K in so izginili po parih dneh. Drugače se vleče, da dozori, boli, na koncu pa ostane brazgotina. Tokrat je šlo pa gladko mimo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users