Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#921 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 28 January 2022 - 01:43 PM

Kar mi je prvo šinilo v glavo, je bilo to, a ona kavo pije... včasih je ni, ker je to grda razvada. :)

• 0

#922 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 28 January 2022 - 01:46 PM

Pa slascic tud ne je pa je v zadnjih par mesecih pokazala vec tort kolikor jih jaz v celem letu vidim. Pa sem res na sladko mahnjena.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#923 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 28 January 2022 - 01:51 PM

Mislim, da so nj pa.eni zaključki v njeni FB skupini pred časom bili, da sicer ni totalen strup a se je je vseeno bolje izogibati :P
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#924 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 28 January 2022 - 02:27 PM

Ona kavo pije takoj zjutraj, naredi nek zvarek s kolagenom in beanies kavo. Ko pa je cokolado, pa pol sporta kot nora.
  • 0

#925 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 28 January 2022 - 02:53 PM

Kaj pa pol hodi v lokal po kavo?

Ja sem ravno mislila napisat, da se po tortah verjetno noro žene po bregih zaradi slabe vesti...

• 0

#926 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2022 - 03:50 PM

Ne zarad slabe vesti,zarad porasta sladkorja no,da drzi gi v mejah 😁
  • 0

#927 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 28 January 2022 - 03:52 PM

To tudi Alenka Kosir pravi. Sem prav screenshot takrat naredila, ker mi je bolno. Ima se pa za neko eminenco za vadbo in zdravje. Skratka pravi, da ce se pregresis, samo pozneje malo vec telovadis. Greh pri hrani je itak wtf.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#928 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2022 - 04:32 PM

Glede tega sta mi na ig vsec profila od nuse in spoznajprehrano. Ne mores,ne gre tako, to ni matematika,telesa se na stres odzivajo razlicno, tudi na oksidativni stres. Adp mi je zadnjic v enem storiju pa itak izgledla prav nenormalno suha, z rezistentni vadbo je koncno dosegla,da ima noge cisto presusene in se s tem se prav pohvalila,da ima koncno nenabita stegna.
  • 0

#929 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 28 January 2022 - 04:45 PM

Pa Jerneja Ogrina lahko se priporocam :) Super profil.
Pa ona velikokrat govori o teh sodih. Kako jih razlicno napolnimo. Ampak ocitno ni tega ponotranjila tudi za "grehe" pri prehrani in pretirani vadbi.
  • 0

Tumblr

#930 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 28 January 2022 - 04:48 PM

Tudi jaz poleg Nuše rada spremljam Jerneja Ogrina in pa prehrano za dva (sicer bolj namenjena obdobju zanositve, nosečnosti in dojenja).
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#931 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2022 - 04:59 PM

A s tem namenom spremljas ? 🙂 Se mi je ze parkrat zdelo da planiras/si v pricakovanju. Bom pogledala. Nusa tudi Zana veliko omenja,on ima vadbo in prehrano za zenske. Ampak je na fb bolj aktiven.
  • 0

#932 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 28 January 2022 - 06:19 PM

No, zdaj so ji zaprli/vzeli profil in bo cez 24 ur jasno, ce za vedno. Ocitno je bilo nekaj prijav.

Vidim, da je tudi na FB vroca debata glede posnetkov in je nekdo komentiral, da ce bi dobila kavo, bi bila se naprej tiho. Tako jo je pa v dveh letih od zacetka k uporu spodbudilo to, da ni dobila kave :D Kar je true and sad.
  • 0

Tumblr

#933 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 28 January 2022 - 07:43 PM

A s tem namenom spremljas ?  

Ja, konec marca imam PDP :) Sem iskala kakšno temo o nosečnosti, da bi to obelodanila  :D in vas kej vprašala, sama sem namreč prvič noseča in je kar veliko informacij, pa nisem nič našla.

• 0
Never be embarrassed about something you like.

#934 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2022 - 07:54 PM

Imamo temo v zaprtem delu. Cestitke!
  • 0

#935 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 28 January 2022 - 08:21 PM

Čestitke! :) A imaš dostop do Kokosnjaka? Drugače bomo Sajka pocukali za rokav, da uredi. Nekaj tem smo namreč skrili za širšo publiko, ker so bile bolj osebne narave.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#936 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 29 January 2022 - 07:29 AM

No, zdaj so ji zaprli/vzeli profil in bo cez 24 ur jasno, ce za vedno. Ocitno je bilo nekaj prijav.

Pa res. A zaradi tistega?

Mašo Muster sem rada spremljala, ne vem, zakaj je vec ni...
  • 0

#937 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 29 January 2022 - 07:53 AM

Joj, Ani se je cisto odpeljalo. Pa nekaj se je pizdakala ce se zdravniki(?) zavedaji od kje plače, da kaj bu jilo, ce bi ljudje nehali placevat dodatno zdr. zavarovanje in podobno. Ta res ni gladka. Pa dobro, ima svoje prepričanje, ampak da ji pa tolko folka slepo sledi samo zato kr je zdravnica je tudi malo strasljivo. Sej ta njen video ful krozi po FB zdaj, je postal pravi heroj za anticepilce.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#938 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 29 January 2022 - 08:03 AM

Ja....zaupajmo stroki, ane? Ona je stroka....
  • 0

#939 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 29 January 2022 - 09:13 AM

Tasika, ja, sem že videla na par straneh ta njen video, zdaj bo postala junakinja anticepilcev. Ker če zdravnica tako reče, potem pa že. In če so ji zaprli profil, to pomeni, da ima prav in jo je nekdo hotel utišat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#940 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 29 January 2022 - 09:35 AM

Stroka ze, ampak pri taki histeriji bi se jaz malo vprasala.
Pa da so je njeni pacienti take navajeni. Meni to glih ne bi dajalo nekega obcutka ustrezne obravnave.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users