Anti-aging nega
Posted 09 June 2017 - 05:42 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2017 - 06:00 PM
O hvala, tega pa nisem vedela. Pred poletjem sem jo bolj kot ne vsak večer uporabljala, zdaj pa sem jo recimo 1x na teden. Bo bolj pametno, če jo popolnoma dam na stran čez poletje.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 June 2017 - 09:52 AM
Zdaj imam kak teden Matryxl in Squalene in moram rečt da sta mi odlična. Super kožo sem imela zdaj, kljub temu da sem dobila menzo. Po Matryxlu imam tako mehko in plump kožo, nič ne izsušuje. Squalene pa zaenkrat dela čudeže na moji koži. Resda je nekoliko masten, ampak se mi zdi da precej manj kot npr. arganovo olje. Če oboje uporabim zvečer se zjutraj zbudim s tako prav sijočo kožo no. Zjutraj ga včasih dam samo par kalpljic gor, če se ne uspe vpiti popolnoma in dam preko Biore SPF kremo mi tako ali tako zmatira obraz. Skratka, sem navdušena.
[Napoleon]
Posted 16 June 2017 - 04:11 PM
Jaz bom od kislin uporabljala cez poletje se CosXR BHA liquid, ker se mi ne zdi mocan, UV zascito imam pa itak dobro. Moram ga porabit, ceprav vecjega efekta kot se pri nobenem drugem tovrstnem izdelku nisem opazila.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 June 2017 - 08:15 AM
Od BHA mam pa isto to od Cosrx in jo se vedno uporabljam. Se pa strinjam da se mi ne zdi da bi neki wow efekt videla. Kolegica je zdaj vzela od TO pa me zanima kak se bo ta obnesla.
[Napoleon]
Posted 19 June 2017 - 01:54 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 June 2017 - 10:08 AM
Jaz sem pisala na The Ordinary za nasvet, oziroma da mi po opisu moje kože in želj sestavijo neko nego. Sem dobila vse lepo razloženo na dolgo in potem na koncu nego. Mi je kar všeč, Niacinamid in Vitamin C sem itak že uporabljala (ampak obrnjeno, Vitamin C zjutraj in Niacinamide zvečer, ker mi njegova tekstura ni všeč), Retinol bom pa začela jeseni. Jaz sem vprašala tudi kaj bi bilo zame boljše (in za mojo 1-ko, ki se mi zacenja delat na čelu ), Matrixyl ali Argireline pa so mi predlagali Buffet, tako da pomoje bom kar tega za začetek res. Rose Hip olja ne bom, bom pa bolj vestno vlažila kožo zvečer, čeprav imam občutek da ne rabim in mi je vse odveč.
AM
1. Clean
2. Buffet
3. Niacinamide
4. NMF/Sunscreen
PM
1. Clean
2. Buffet
3. Advanced Retinoid 2%
4. Vitamin C
5. Rose Hip Seed Oil
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2017 - 05:15 AM
Posted 23 June 2017 - 08:14 AM
Matrixyl ali Argireline pa so mi predlagali Buffet, tako da pomoje bom kar tega za začetek res.
Meni je Argireline do zdaj totalna bedarija. Naj bi bil instant učinek na omrtvičenje predela, kjer ga naneseš, pri meni ga ni. Pa na čelu so se mi v prvem tednu pojavile rdeče pikice, tako da sem ga tam nehala uporabljati. Verjetno maši pore.
Mi je pa vseeno čudno, da so ti predlagali Buffet, je bolj vse v enem in ni targetiran.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2017 - 09:46 AM
Tole so mi napisali, med drugim:
The Ordinary “Buffet” - It is a multi-technology peptide serum that targets various visible signs of aging at once. It contains Matrixyl (visibly improves the look of elasticity and firmness) Argireline (targets dynamic lines and visibly improves the look of skin in areas prone to dynamic folds) and three forms of Hyaluronic Acid. These ingredients are all offered in individual serums, making this a great all-in-one targeted anti-aging serum.
The concentrations of each product in Buffet is enough to be effective for the intended purposes of the ingredients. Of course, you may pick the additional serum of the product as well - this is at your discretion. The Ordinary Argireline Solution 10% targets dynamic lines and visibly improves the look of skin in areas prone to dynamic folds (i.e. around the eyes, forehead). The Ordinary Matrixyl 10% + HA targets fine lines and wrinkles, by visibly improving the look of elasticity and firmness.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2017 - 03:13 PM
Bill Bullard
Posted 23 June 2017 - 03:15 PM
Meni je ful lepljiv, res mi ne paše konsisenca. Bom porabila tega, zdaj poleti, potem ne bom več uporabljala
Ne vem, mislim da ne. Sploh ne vem točno kakšen efekt bi naj imel Mogoče res malček matira T - predel.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2017 - 03:22 PM
Zaviral naj bi izločanje sebuma in na ta način pomagal pri zmanjšanju nepravilnosti in mašenju por. Gotovo je učinek bolj viden na zelo mastni koži.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2017 - 03:23 PM
Ja, tako. Meni je zdaj za poleti okej, ker kdaj se mi je znal ob koncu dneva malenkost svetit T - predel.
Saj pravim, potem po koncu sezone ga ne bom kupila spet.
Zdaj razmišljam med Buffetom in Argirelinom, ful sem neodlocena.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2017 - 05:56 PM
Mene Niacinamid zjutraj ne moti, se mi lepo vpije. Sicer pa tudi jaz posebnega efekta nisem opazila. Če se ne motim, naj bi tudi zmanjšal videz razširjenih por. Jaz tega nisem opazila.
Posted 23 June 2017 - 06:08 PM
Buffet pa te stvari se lahko uporablja poleti?
Bill Bullard
Posted 23 June 2017 - 06:34 PM
Jaz imam High Spreadability Fluid Primer dober mesec in je tudi že čisto pri koncu, res se ekspresno hitro porabi. Pa že odkar ga je bilo samo še polovico, se ga sploh ne da normalno posrkat v kapalko. Embalaža res ni posrečena.
Posted 23 June 2017 - 06:42 PM
Jaz imam jutranjo nego praktično enako kot so predlagali Sarah. Edino čez kremo s spf dam še primer.
Jaz tudi, pa saj to ne spada pod nego..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2017 - 07:09 PM

Posted 24 June 2017 - 03:17 PM
Meni je Buffet zakon, mi ga ravno zmankuje in ga bom spet vzela.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users