Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#921 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 April 2008 - 12:50 PM

No, jst mam čist ravne lase, sam res čist in si jih posušim na zraku, da so mal bolj volumnasti, potem si jih pa še mal s krtačo oblikujem na notr, da pride lepša oblika. smile.gif
Kalypso, upam, da zbereš pogum. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#922 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 April 2008 - 02:42 PM

Mene nekaj zanima. Danes sem bom pobarvala s tem Casting creme gloss prelivom vendar nočem barvo packati na lase na katerih je še nekaj laka v navodilih pa piše, da naj se las nebi pralo samo zmočilo. Sicer ne vem ampak po mojem je bolje da so lasje res čisti preden se jih barva, ali pač ? hmm.gif
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 03 April 2008 - 02:44 PM

A se ne barva na "umazane" lase? No, jaz nisem ravno strokovnjak, kar se tega tiče, ampak vedno, ko sem se pri frizerju barvala, so me na "umazane" pobarvali.
  • 0

#924 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 April 2008 - 02:58 PM

Ja saj mene enako... doma se nisem še nikol pa nevem ker to so malo bolj švoh barve/prelivi in nočem da bi kaj čudno prime oz. da mi ne
  • 0

#925 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 April 2008 - 03:44 PM

men je frizerka rekla, da manj uničiš lase če si jih pobarvaš na ne sveže umite, kot pa direkt na sveže.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#926 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 03:07 PM

QUOTE(ciara @ 3. 4. 2008 - 15:44) View Post

A se ne barva na "umazane" lase? No, jaz nisem ravno strokovnjak, kar se tega tiče, ampak vedno, ko sem se pri frizerju barvala, so me na "umazane" pobarvali.

yes.gif

Mene je zadnjič z istim prelivom pobarval na mastne lase, tako namreč barva prej prime in lepše pride vse skupaj. Nič si ne peri las, trust me! wink.gif

edit: Sem videla, da si že pobarvana. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#927 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 April 2008 - 03:51 PM

Jap sem se potem kar pobarvala - no me je ati laugh.gif ker sem bila že čisto neučakana in sem naredila tako kot je pisalo,da sem malo zmočila lase smile.gif
  • 0

#928 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 April 2008 - 04:08 PM

Priden ati! wink.gif Jezus, bog pomagaj, kak bi to izpadlo pri meni, če bi me moj ati barval. butl.gif lol1.gif Raj sploh ne pomislim ...

Se bom pa enkrat pustila pobarvat fantu, me zanima, kako bi kej izpadlo. Pomoje bi se ful potrudil, sam to še ne pomeni, ds bi uspelo. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#929 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 April 2008 - 04:18 PM

Moj je že velikokrat pobarval mami pa tudi sebe je včasih tako, da ima že kar nekaj prakse tongue.gif

Pomoje še vedno bolje izpade če te nekdo drug barva kot pa če se sama, tako da bi gotovo tudi tvojemu fantu dobro uspelo, tak problem pa spet ni vse skupaj wink.gif
  • 0

#930 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 04:25 PM

Sej js se znam sama dobro pobarvat (to mi sploh ni noben problem), sam tko bi fanta enkrat prosla, ker bi blo zihr zabavno. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#931 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 April 2008 - 04:29 PM

Jaz pa raje ne probavam sama, ker bi bilo gotovo več barve povsod drugje kot pa na laseh laugh.gif
  • 0

#932 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 April 2008 - 05:36 PM

Js se pa vedno barvam sama ker ko me je mami na začetku se mi je zdelo da ni na vseh koncih dala in potem sem ji govorila skos dej še mal tam pa tam.Sama sebi najbolj zaupam hooray.gif butl.gif
  • 0

#933 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 05:39 PM

Ja, je tudi odvisno kako dolge lase imaš. Jaz imam precej dolge, pa se raje prepustim frizerju, pa še za nek drobiž mi naredi, pa še čokolado in sok dobim. woot.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#934 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 April 2008 - 05:45 PM

Kinky potem imaš pa res super frizerja tongue.gif
  • 0

#935 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46051 posts

Posted 05 April 2008 - 01:38 PM

Mene tudi ata včasih pobarva. Je vsestranski. smile.gif Pa fant me je tudi enkrat pobarval in je čist ok izpadlo. Malo sem sicer imela zraven pobarvana še ušesa in čelo, ampak rezultat barvanja je bil ok. smile.gif
  • 0

#936 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 05 April 2008 - 02:54 PM

Mate to faj ateje. Jaz si ne predstavljam da bi me moj ata pobarval. Bi prej rabil dvodnevni tečaj barvanja lasov. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#937 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 April 2008 - 03:42 PM

Mojo mamo tudi tata barva. Pa je rekla njena frizerka, da jo pobarva boljše, kot če bi jo ona sama. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#938 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 April 2008 - 12:57 PM

Pol more pa kr med frizerje biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#939 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 April 2008 - 05:58 PM

Punce, rabim vaše nasvete. Že nekaj tednov nameravam k frizerju, pa nimam pojma kaj naj sploh naredim s svojimi lasmi. Zdaj sem potrižena na stopničke. Mislila sem, da bi se postrigla za 10 cm, ker mam lase že zelo dolge, ne vem pa če bi se kaj barvala. Kot se na slikah vidi mam se še vedno vidi rdeča barva pri konicah, kar je meni grdo. Barvala bi se s prelivom, se pravi samo kakšen odtenek drugačna barvo od naravne. Meni je zelo všeč tak odtenek, ki ga zdaj reklamira Penelope pri L'Orealu mislim da je Magahonij, pa ne vem če bi mi sploh prijela. Slike so mal bedne, na srednji mam čisto zavozljane lase, ampak je edina na kateri se vidi dolžina.

IPB ImageIPB ImageIPB Image
  • 0

#940 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2008 - 08:52 PM

Ooooooo, kakšne lase imaš na 2. fotki, popolne, naravnost fantastične. To je moja sanjska frizura, taki lepi, ne premočni kodri in krasna dolžina. wub.gif Pri teh L'Oreal Casting Creme Gloss baje mahagoni prime FUL na rdeče, res baje izredno. Jaz bi ti bolj priporočala njihov čokoladni odtenek, naj bi bil prekrasen - taka topla, bogata rjava, ne pretemna. Aja, pa jaz las ne bi veliko strigla, maksimalno ene 5 centimetrov, razen če imaš kaj uničene.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users