prvič sem kupila neutro roberts powder fresh deodorant včeraj in je zaenkrat super

Naše nove pridobitve
Posted 20 June 2014 - 01:56 PM
Posted 20 June 2014 - 05:17 PM
^^Jaz ga imam že nekje od januarja in mi je tudi zelo fajn. Bom pomoje še kupila.
Posted 20 June 2014 - 06:14 PM
Posted 20 June 2014 - 07:25 PM
Men je najboljši od NR tisti z belim pokrovčkom, sam ga ni več nikjer za dobit. Zdej mi je pa ful v redu tud NIvea Dry Comfort roll-on, sem si že drugega po vrsti kupila
Posted 24 June 2014 - 05:57 PM
Meni sta NR in Nivea Dry comfort najboljša deoda ever, že vrsto let samo to uporabljam. Včasih me seveda kaj premami vmes, ampak se potem hitro vrnem nazaj.
[Napoleon]
Posted 25 June 2014 - 09:05 AM
Zakon piling!!!!
Posted 25 June 2014 - 09:27 AM
Meni tudi!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 June 2014 - 09:30 AM
Zakaj pa je tako dober? Ali ima zelo veliko kroglic oz. koščkov? Je grob?
Posted 25 June 2014 - 09:36 AM
Popolnoma nič ne izsuši kože in kar konkretne delce ima, da res dobro spilingira. Jaz ga sicer uporabljam izmenično še s 100% Pure pilingom, ki mi je itak najboljši sploh, tale pa ne zaostaja prav dosti - pa za to ceno je res kulski (ene 5€ stane).
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 June 2014 - 09:39 AM
Tole si moram pa zapomnit, ker rabim nov piling in sem zdaj že nekaj časa kar brez. Za tega mi pomoje niti ni treba izven mojega kraja, haha
Posted 25 June 2014 - 09:41 AM
hvala . Jaz si ponavadi kar sama naredim iz olja in sladkorja ali soli (za obraz pa iz kave), ampak bi za spremembo morda kaj kupila. Rabim pa precej močnega, ker si pilingiram večinoma nadlahti, kjer imam tiste nadležne pikice in ne gredo stran, če ni res močno. Nazadnje sem si kar kožo poškodovala, ampak je bilo pa potem čez kakšne 2 tedna dosti boljše.
Posted 25 June 2014 - 10:04 AM
Pa ful diši. Kožo imam po pilingu tako gladko in prijetno, da bi se kar vsak dan z njim tuširala.
Posted 25 June 2014 - 04:19 PM
Jaz pa se sploh ne spravim k temu, da bi redno uporabljala piling za telo, nekako mi sploh ni do tega. Imam pomoje že kako leto tistega Balea Chai, pa ga še nisem čisto do konca porabila. Sicer me pa malo mika Balein s hruško, ker ful lepo diši, kolikor sem ga povohala. Bom pogledala tudi tega zgoraj.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 June 2014 - 04:56 PM
Na najboljšo pridobitev ever sem pa popolnoma pozabila:
EUBOS Foot Callus Reducing creme
Posted 25 June 2014 - 07:25 PM
Punce, raje kot da iščete popolni piling, nabavite Salux wash cloth.
Koža kot dojenčkova, super prekrvavljena, čista in nič se ne lušči.
x 2
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 June 2014 - 03:27 PM
Hvala . Sem malo poguglala in zelo hvalijo. Tudi prav za te pikice po rokah. Pri nas se je še ne dobi? Si jo ti tudi že uporabljala ali jo še? Kaj pa je drugače kot npr. masažna rokavica ta brisačka?
Posted 26 June 2014 - 08:02 PM
Hvala
. Sem malo poguglala in zelo hvalijo. Tudi prav za te pikice po rokah. Pri nas se je še ne dobi? Si jo ti tudi že uporabljala ali jo še? Kaj pa je drugače kot npr. masažna rokavica ta brisačka?
Pri nas se je ne dobi, kolikor vem. Baje obstaja tudi kar nekaj "ponaredkov" oz. druge znamke te krpice, ampak pravijo ljudje, da se z originalom ne da primerjati.
Jaz jo imam zdaj že kak mesec in je ne morem prehvaliti! Koža je res mehka, brez luščenja, kot spolirana, sijoča in prekrvavljena. Masažne rokavice še nisem našla takšne, so pa podobne, ampak imajo malo drugačno strukturo, ki ne deluje tako učinkovito kot tale Salux. Pri tej krpici je fino, ker se z njo lahko brez težav umiješ po hrbtu, zadnjem delu telesa, vse povsod, v glavnem. Ker je tako dolga.
http://www.saluxshop...ATIONAL_c12.htm (tu kupujem)
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 30 June 2014 - 04:22 PM
Posted 30 June 2014 - 04:32 PM
^^ jst tud pred dnevi
Posted 30 June 2014 - 04:48 PM
Saj jaz ga ne rabim nujno, ampak ajde, je itak tudi nasploh za tuširanje. Sem si pred kakima dvema urama za probo umila roke in mi še zdaj dišijo. Upam, da je tudi sicer tako obstojen na telesu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users