Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#921 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 May 2007 - 06:03 PM

aha torej ti na mastno kožo daš tole vrtnco in je kul?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#922 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 06 May 2007 - 06:48 PM

QUOTE(Hsul @ 4. 5. 2007 - 13:34) View Post

Enim se ne da, pa zato pol gnjavijo tle Sonchiko.

mislim halo, hvala bogu za sončiko, pomoje kr uživa v tem, jaz npr. ne zato niti enkrat niti ene sestavine nisem kopirala v googla. In prvič slišim da kdo koga na forumu gnjavi.
  • 0

#923 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 May 2007 - 07:02 PM

Saj je Sonchika prostovoljno odprla razdelek Sestavine, ali se motim
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#924 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 May 2007 - 07:19 PM

ja no, ne pretiravite, bo že povedala, če se bo počutla gnjavljeno smile.gif
  • 0

#925 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 May 2007 - 07:48 PM

Pinga, dober tonik je Garnier essentials, tist zelen, ki je prav namenjen mešani/mastni koži...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#926 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 May 2007 - 08:13 PM

QUOTE(pinga @ 6. 5. 2007 - 19:03) View Post

aha torej ti na mastno kožo daš tole vrtnco in je kul?

kak to misliš na mastno kožo? saj si jo ščistim prej z gelom. imam pa normalno kožo in na čase mastno na T predelu. si pa čelo mažem po potrebi, torej ne ob vsakem nanosu (pa četudi si ga namažem z vrtnico, mi ga ta ne zmasti, druge kreme so mi pa ga in še mozolje sem dobla).
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#927 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 06 May 2007 - 08:23 PM

pinga je misla mnda tko, da nebi ta krema mozoljev povzročala, kao mastna krema na mastno kožo, jaz sem tud zelo pozorna na to zadnje čase, mi full krem ne odgovarja in ene svetujejo mastne kreme čeprav je tveganje za mozolje večje pri enih kot pri drugih, zato bom od sedaj naprej, stokrat premisla predno si bom sploh kakšno kremo nabavila. Ker bolše da sploh nimam nobene kreme, kot pa da si sploh še kaj capam na faco, ki mi potem sam mozolje delaa večin ateh krem, ki so tukaj ohinsploh najbolše kreme na svetu.
  • 0

#928 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 May 2007 - 08:25 PM

Sonchika jz mam neki uprašanj-al pa kera k tud to ve smile.gif
A drgač je ta kolekcija vrtnica namenjena za mešano kožo? Ko jaz mam zdj dokaj mastno čelo in full mot ker nočm da se mi frfru zmasti.
Je res, da odkar mam frfu uporabljam tud drugo kremo (slučajno) od alverde nočno z olivami, na drugih delih obraza je ok, čelo je pa mastno, in ne vem kaj naj oz. s kero kremo naj kombiniram na čelo. Sj če bi pomagal kej druzga pa kej druzga, ( tonik? sam men ne pomag to tok) ni treba da je lih krema
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#929 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 May 2007 - 08:33 PM

Jst sm včeri gledala tole kolekcijo vrtnico, sem jo hotla kupt, sam kokr sm vidla, je pisalo, da je namenjena suhi in občutljivi koži. sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#930 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 06 May 2007 - 08:55 PM

essentials sm mela, ampak mi ni preveč fajn naredu. mozoljčki in take stvari so mi zrasle.
tk da ne vem. problem je tut to, da skos neki šarm po čelu pa vsako najmanjšo bunkico spraskam in s tem inficiram, da se pol res nardi mozolj.

• 0

• Guests

Posted 06 May 2007 - 10:42 PM

Men tut ful krem ne pase vec. Cosmetic lad od Lusha, ki mi je bil v hladnih mesecih vredu, mi je zdaj absolutno premasten in mi butne ven na obrazu vse mozno, kar se ti tam sploh lahk pojavi. Cez dan itak uporabljam fair&lovely, zdaj pa se za ponoci iscem eno solidno zamenjavo, ne predrago (sem hotla vzet Lushev Imperialis, ampak na ta nacin se bom spufala zraven), pa me zanima, ce bi bla tale Alverde ok? Kaj pa Aloe vera od Alverde, ki naj bi bla za normalno kozo, sam ce me spomin ne vara je vseeno kr precej mastna? Lahko mogoce katera primerja tole s Cosmetic Ladom?

Se neki smile.gif A ma Alverde tut kako kremo za mastno kozo? Mam sicer normalno do zmerno suho kozo, ampak se mi zdi, da mi je poleti pa cisto vse prevec - brez pa ne morem bit, ker ce ne se mi pa izsusi koza in dobim fleke. Jooj, kaki problemi smile.gif
  • 0

#932 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2007 - 07:41 AM

Mene nič ne moti. Če se komu ne da brskat po netu, naj vpraša.
O teh Alverde kremah pa ne vem nič, ker jih še nisem probala. Probala sem edino vrtnični tonik, ki pa je zelo dober.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#933 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 May 2007 - 08:14 AM

rea, zakaj pa sploh daješ kaj na čelo? mogoče bi bilo bolje, če bi ga samo umila s kakšnim nežnim milom, dala gor samo tonik ali pa še to ne.
na škatlici od alverde vrnice piše, da je za suho kožo, ampak meni, ki nimam glih najbolj suhe kože se mi takoj vpije inkrema res ni težka in pocasta, ampak taka lahke teksture in se takoj vpije, na obrazu pa ne pusti nobene lepljive plasti. pa tudi, če se namažem po čelu mi ne naredi mozoljev, druge kreme pa so mi jih delale, še posebno garnier TF za normalno/mešano kožo, po katre je bila koža na čelu najhujša.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#934 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2007 - 08:35 AM

Rea, ajz bi ti isto predlagala kot Sade. Sama mam tudi bolj mastno čelo in si nanj nanesem le tonik. Ne samo ponoči. Na vsake toliko (po potrebi) pa nanesem masko na celi obraz. Vse funkcionira super.

Hsul, to javno ocenjevanje ne služi le tistim, ki se jim ne da ali morda še niso tako vešči v ločevanju zrna od plevela (ker mi še ni ratalo preverit sestave za npr. 300 izdelkov, četudi poiščem na spletu VSE sestavine, še zmeraj težko ocenim, ali neka krema vsebuje dosti AOK ali ne, ali bi se določene sestavine lahko nadomestile s čim boljšim itd.), temveč se na ta način ustvarja neki arhiv, ki se ga lahko posluži kdojkoli in kdajkoli. Se tudi podebatira o določenem izdelku, kaj vpraša. TO je meni največji čar Sonchikkinih, DiLeMinih, Mateyinih (...) ocen.

Če pride do "napake", pa je vsaka opomba/diskusija dobrodošla. Saj zato smo tu, kajne, da se vzajemno učimo?

Edit: Dodajam še tebe med tiste, ki so zaslužni, da več vem o tem področju. smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#935 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 07 May 2007 - 08:47 AM

Javno ocenjevanje? Misliš to, da nekdo prebere sestavine in poda mnenje o izdelku? Sicer pa, jaz tudi težko ocenim, ali kaj vsebuje dosti AOK, ker itak ni splošnega konsenza kaj dosti sploh je. Meni je veliko boljši tisti del foruma, kjer se podajajo ocene izdelkov, ki so dejansko bili uporabljeni. Ta del pol dejansko postane uporaben, ko se recimo nabere vsaj več kot 10-15 ocen, da se lahko vidi neka splošna ocena.
In še enkrat, nimam nič proti Sonchiki, niti ne podajam sodbe o njenem znanju (Sonchika, upam da me tako tudi razumeš), samo pač podajam kritično mnenje tam, kjer mislim, da je potrebno.

O vzajemnem učenju se ful strinjam!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#936 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2007 - 09:50 AM

sade in adriane, kater tonik pa? vsi, ki so mastno, majo alkohol not, essentials mi pa dela mozolje.
  • 0

#937 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:51 AM

pinga,
kaj pa oljčni tonik od L'Occitane? Meni je fenomenalen, se ne ločim več od njega, tudi sestavinsko je kvaliteten (AOK).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#938 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2007 - 11:24 AM

kok pa stane tale zadevca? mal sm na tesnem z denarjem trenutno, ampak bo kmal priliv tongue.gif
  • 0

#939 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 11:48 AM

Cena je okoli 3500 bivših tolarjev. Ni glih taaak drago. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#940 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 07 May 2007 - 11:53 AM

eeeeee paaaaa, ... še kakšen predlog? biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users