Krema / serum za obraz
Posted 06 May 2007 - 06:03 PM
Posted 06 May 2007 - 07:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 May 2007 - 07:19 PM

Posted 06 May 2007 - 07:48 PM
Posted 06 May 2007 - 08:13 PM
aha torej ti na mastno kožo daš tole vrtnco in je kul?
kak to misliš na mastno kožo? saj si jo ščistim prej z gelom. imam pa normalno kožo in na čase mastno na T predelu. si pa čelo mažem po potrebi, torej ne ob vsakem nanosu (pa četudi si ga namažem z vrtnico, mi ga ta ne zmasti, druge kreme so mi pa ga in še mozolje sem dobla).
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 06 May 2007 - 08:23 PM
Posted 06 May 2007 - 08:25 PM

A drgač je ta kolekcija vrtnica namenjena za mešano kožo? Ko jaz mam zdj dokaj mastno čelo in full mot ker nočm da se mi frfru zmasti.
Je res, da odkar mam frfu uporabljam tud drugo kremo (slučajno) od alverde nočno z olivami, na drugih delih obraza je ok, čelo je pa mastno, in ne vem kaj naj oz. s kero kremo naj kombiniram na čelo. Sj če bi pomagal kej druzga pa kej druzga, ( tonik? sam men ne pomag to tok) ni treba da je lih krema
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 May 2007 - 08:33 PM

Posted 06 May 2007 - 08:55 PM
tk da ne vem. problem je tut to, da skos neki šarm po čelu pa vsako najmanjšo bunkico spraskam in s tem inficiram, da se pol res nardi mozolj.
Posted 06 May 2007 - 10:42 PM
Se neki

Posted 07 May 2007 - 07:41 AM
O teh Alverde kremah pa ne vem nič, ker jih še nisem probala. Probala sem edino vrtnični tonik, ki pa je zelo dober.
Posted 07 May 2007 - 08:14 AM
na škatlici od alverde vrnice piše, da je za suho kožo, ampak meni, ki nimam glih najbolj suhe kože se mi takoj vpije inkrema res ni težka in pocasta, ampak taka lahke teksture in se takoj vpije, na obrazu pa ne pusti nobene lepljive plasti. pa tudi, če se namažem po čelu mi ne naredi mozoljev, druge kreme pa so mi jih delale, še posebno garnier TF za normalno/mešano kožo, po katre je bila koža na čelu najhujša.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 May 2007 - 08:35 AM
Hsul, to javno ocenjevanje ne služi le tistim, ki se jim ne da ali morda še niso tako vešči v ločevanju zrna od plevela (ker mi še ni ratalo preverit sestave za npr. 300 izdelkov, četudi poiščem na spletu VSE sestavine, še zmeraj težko ocenim, ali neka krema vsebuje dosti AOK ali ne, ali bi se določene sestavine lahko nadomestile s čim boljšim itd.), temveč se na ta način ustvarja neki arhiv, ki se ga lahko posluži kdojkoli in kdajkoli. Se tudi podebatira o določenem izdelku, kaj vpraša. TO je meni največji čar Sonchikkinih, DiLeMinih, Mateyinih (...) ocen.
Če pride do "napake", pa je vsaka opomba/diskusija dobrodošla. Saj zato smo tu, kajne, da se vzajemno učimo?
Edit: Dodajam še tebe med tiste, ki so zaslužni, da več vem o tem področju.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 May 2007 - 08:47 AM
In še enkrat, nimam nič proti Sonchiki, niti ne podajam sodbe o njenem znanju (Sonchika, upam da me tako tudi razumeš), samo pač podajam kritično mnenje tam, kjer mislim, da je potrebno.
O vzajemnem učenju se ful strinjam!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 07 May 2007 - 09:50 AM
Posted 07 May 2007 - 10:51 AM
pinga,
kaj pa oljčni tonik od L'Occitane? Meni je fenomenalen, se ne ločim več od njega, tudi sestavinsko je kvaliteten (AOK).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2007 - 11:24 AM

Posted 07 May 2007 - 11:48 AM
Cena je okoli 3500 bivših tolarjev. Ni glih taaak drago. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 May 2007 - 11:53 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users