Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Posted 23 June 2010 - 05:39 PM
Posted 23 June 2010 - 05:39 PM
Američani majo pa zegn taki da ni večjhega, pa da dajo v zadnji minuti gol.

Aja pa nemškega sodnika je trudi treba malo prebutat. Našemu piska karton, pol pa angležu az ito napako nič.
Res škoda, kr so si na tem prvenstvu naši pa res zaslužili it naprej.
[Napoleon]
Posted 23 June 2010 - 05:43 PM
EDIT: a ne pa ne bo... sm videla spodaj, d aneki piše... Očitno nima besed...
Posted 23 June 2010 - 05:55 PM
Narod ki enostransko preimenuje igro si ne zasluzi nobenih lovororik. Football, ne soccer majmuni gnili.
Posted 23 June 2010 - 05:56 PM

Naši so si več kot zaslužili iti naprej, pa dviga se mi ob misli, da napredujejo Američani, gliste prevzetne.
Škoda, velika škoda.

SRBIJO!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 June 2010 - 05:58 PM
Razjokala se bi najrajši.

Mi smo bili na gospodarcu. Vzdušje je bilo FANTASTIČNO. Skos so vrteli navijaške pesmi, pa ob himni ej bilo noro. Ampak na soncu je bilo več kot 35 stopinj pomojem. potem jim je še v šanku zmanjkalo vode in so meli samo še pivo, jst pa vozila. Skor sem dehidrirala, skor me je zadela vročinska kap, skor se mi je ustavil srce pa posledica je, da sem ČIST brez glasu.
Jst sm tok razočarana da bi res najrajš jokala, pa ne zarad naših, pa če bi šli Alžirci naprej mi pol tok ne bi bilo hudo, ampak te POF* gnili smrdljivi Američani stari nej si j* mater pi*ke ene

Strinjam se z uno k je napisala, da bi vsaj zadeli v 50. min, da bi se lahko mal psihično pripravili, ne pa da odpiskajo konec tekme, vsiiii smo bili v pričakovanju, folk že napol slavi, potem pa 92. min in BUUM, AAAAAA...
Po drugi strani pa še dobro, da so izpadli, še enkrat takšnega sekiranja pomojem ne bi preživela

After all this time?
Always.
Posted 23 June 2010 - 06:07 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 23 June 2010 - 06:14 PM
Saj to! Aaa! Zdaj bo šele imel ves ameriški narod za povedati na račun Slovencev.
Bi bila žnj krat bolj zadovoljna, če bi šli Alžirci naprej, dejansko sploh ne bi bila kaj pretirano razočarana.
A da pa se je tem Američanom tak posralo ... res so imeli srečo na veliko. Na vseh kurčevih tekmah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 June 2010 - 06:46 PM
Škodaaaaa,prizadelo me je

nič, bo pa za 4 leta...
zdaj navijam za Srbe

Posted 23 June 2010 - 06:53 PM

Posted 23 June 2010 - 06:54 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 June 2010 - 07:08 PM
Malo berem odzive na dogajanje. In se eni sprašujejo enako, kot sem se jaz.
Zakaj se drugi polčas ni začel istočasno?! Zakaj se je ova tekma začela par minut kasneje?
ZDA je namreč dala gor takrat, ko je naše tekme že bilo konec. Lahko smo pač malo sumljivi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 June 2010 - 07:11 PM
Tako pač je, na tisti tekmi je bilo dosti poškodb, in posledično podaljšek.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2010 - 07:16 PM
Me prav briga. Drugi polčas bi mogli začet istočasno.
Posted 23 June 2010 - 07:18 PM
Ma je bil tak čisti gol, da ni šans, da bi bil razveljavljen. Jebeno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2010 - 07:18 PM

Mi smo bili na gospodarcu. Vzdušje je bilo FANTASTIČNO.
Jaz sem šla pa stran. Prevelika gužva, nikjer sence, ni blo klopi, screen se je slabo videl in nenazadnje - draga pijača.
Sem pol spremljala tekmo iz enega bližnjega lokala.
Kaj naj rečem. Slovenija je igrala, kot da gre avtomatično naprej, vse premalo napadov, slaba in zbegana obramba, netočne podaje. They sucked big time. Pa Anglija je bila res težji nasprotnik kot Amerika ali Alžirija. Jbg Američani so si dejansko bolj zaslužili it naprej, ker so pokazali boljšo igro, Angležipa pač po točkah.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 June 2010 - 07:19 PM

Posted 23 June 2010 - 07:27 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 June 2010 - 07:45 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users