Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

• Guests

Posted 23 June 2010 - 05:39 PM

Js sm tut za Anglijo.
  • 0

#922 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 23 June 2010 - 05:39 PM

Ma dej no. Naši v prvem polčasu resniso prikazali ne vem kake igre, so bili pa v drugem tliko bojši. Pa kapo dol pred Handanovičem!!!!
Američani majo pa zegn taki da ni večjhega, pa da dajo v zadnji minuti gol. down.gif
Aja pa nemškega sodnika je trudi treba malo prebutat. Našemu piska karton, pol pa angležu az ito napako nič.

Res škoda, kr so si na tem prvenstvu naši pa res zaslužili it naprej.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#923 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 June 2010 - 05:43 PM

Nincha bo zdej neki hudega povedala... Že vidim!

EDIT: a ne pa ne bo... sm videla spodaj, d aneki piše... Očitno nima besed...

• 0

#924 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 June 2010 - 05:55 PM

Zame je prvenstva konec. Sam se hocem da americani izpadejo pronto. V naslednjem kolu.

Narod ki enostransko preimenuje igro si ne zasluzi nobenih lovororik. Football, ne soccer majmuni gnili.
  • 0

#925 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 June 2010 - 05:56 PM

Jaz sem tudi zaradi tega poraza totalno down. down.gif

Naši so si več kot zaslužili iti naprej, pa dviga se mi ob misli, da napredujejo Američani, gliste prevzetne.

Škoda, velika škoda. cry.gif

SRBIJO!!!!

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#926 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 June 2010 - 05:58 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 23. 6. 2010 - 17:53) View Post

Razjokala se bi najrajši.

cry.gif

Mi smo bili na gospodarcu. Vzdušje je bilo FANTASTIČNO. Skos so vrteli navijaške pesmi, pa ob himni ej bilo noro. Ampak na soncu je bilo več kot 35 stopinj pomojem. potem jim je še v šanku zmanjkalo vode in so meli samo še pivo, jst pa vozila. Skor sem dehidrirala, skor me je zadela vročinska kap, skor se mi je ustavil srce pa posledica je, da sem ČIST brez glasu.

Jst sm tok razočarana da bi res najrajš jokala, pa ne zarad naših, pa če bi šli Alžirci naprej mi pol tok ne bi bilo hudo, ampak te POF* gnili smrdljivi Američani stari nej si j* mater pi*ke ene verymad.gif verymad.gif cry.gif

Strinjam se z uno k je napisala, da bi vsaj zadeli v 50. min, da bi se lahko mal psihično pripravili, ne pa da odpiskajo konec tekme, vsiiii smo bili v pričakovanju, folk že napol slavi, potem pa 92. min in BUUM, AAAAAA...

Po drugi strani pa še dobro, da so izpadli, še enkrat takšnega sekiranja pomojem ne bi preživela wacko.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#927 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 June 2010 - 06:07 PM

Priznam, da se je ta poraz še mene malo dotaknil. Pa mi je drugač čist ravno za nogomet.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#928 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2010 - 06:14 PM

QUOTE(Kinky @ 23. 6. 2010 - 18:56) View Post
pa dviga se mi ob misli, da napredujejo Američani, gliste prevzetne.

Saj to! Aaa! Zdaj bo šele imel ves ameriški narod za povedati na račun Slovencev.
Bi bila žnj krat bolj zadovoljna, če bi šli Alžirci naprej, dejansko sploh ne bi bila kaj pretirano razočarana.
A da pa se je tem Američanom tak posralo ... res so imeli srečo na veliko. Na vseh kurčevih tekmah.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#929 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 June 2010 - 06:26 PM

QUOTE(sade @ 23. 6. 2010 - 19:07) View Post

Priznam, da se je ta poraz še mene malo dotaknil.

Američani pa itak nimajo za burek, sej sploh ne vejo kaj je nogomet.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#930 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 June 2010 - 06:46 PM

Škodaaaaa,prizadelo me je cry.gif cry.gif cry.gif

nič, bo pa za 4 leta...

zdaj navijam za Srbe biggrin.gif
  • 0

#931 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 June 2010 - 06:53 PM

Js pa za Anglijo smile.gif
  • 0

#932 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 23 June 2010 - 06:54 PM

Jz za Argentino. Pred tem pa za vse tiste, k bojo proti amerikanskim pizdunom igral.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#933 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2010 - 07:08 PM

Malo berem odzive na dogajanje. In se eni sprašujejo enako, kot sem se jaz.
Zakaj se drugi polčas ni začel istočasno?! Zakaj se je ova tekma začela par minut kasneje?
ZDA je namreč dala gor takrat, ko je naše tekme že bilo konec. Lahko smo pač malo sumljivi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#934 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 June 2010 - 07:11 PM

Tako pač je, na tisti tekmi je bilo dosti poškodb, in posledično podaljšek.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#935 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2010 - 07:16 PM

Me prav briga. Drugi polčas bi mogli začet istočasno.

• 0

#936 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 June 2010 - 07:18 PM

Ma je bil tak čisti gol, da ni šans, da bi bil razveljavljen. Jebeno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#937 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 June 2010 - 07:18 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 6. 2010 - 18:58) View Post

cry.gif

Mi smo bili na gospodarcu. Vzdušje je bilo FANTASTIČNO.

Jaz sem šla pa stran. Prevelika gužva, nikjer sence, ni blo klopi, screen se je slabo videl in nenazadnje - draga pijača.

Sem pol spremljala tekmo iz enega bližnjega lokala.

Kaj naj rečem. Slovenija je igrala, kot da gre avtomatično naprej, vse premalo napadov, slaba in zbegana obramba, netočne podaje. They sucked big time. Pa Anglija je bila res težji nasprotnik kot Amerika ali Alžirija. Jbg Američani so si dejansko bolj zaslužili it naprej, ker so pokazali boljšo igro, Angležipa pač po točkah.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#938 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 June 2010 - 07:19 PM

Jaz sem zdej za Nemčijo in Anglijo (vseen ponosna na naše fante! wub.gif ), ampak bom pa celo za Italijane, če mislijo po kakšnem naključju igrat z ZDA. dry.gif Fucking rednecks.
  • 0

#939 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 June 2010 - 07:27 PM

Zdej pa držimo pesti za Srbe. woot.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,