Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#921 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 31 March 2008 - 09:11 PM

Cali a zdej bi se ti morala smejat?? se ti klanjat na takem plitkem odgovoru??

se pa strinjam s tvojo uciteljico slovenscine, ko je rekla da vecina ljudi ne zna brat...si prav ti ena izmed njih thumbup.gif

pa btw over & out cool.gif
  • 0

#922 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 31 March 2008 - 09:17 PM

lahko kar vse hkrati,smo namreč v svobodni državi...pa s tem over and out ste ko kure laugh.gif ,smejim se vedno..
  • 0

#923 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 31 March 2008 - 09:20 PM

No glede uporabe kislin+sonca se strinjam z njo. Sicer odgovora ni ravno zavila v celofan, ampak mislim da bistvo iz njega lahko izluščiš. Že tako se ultra povdarja, da se je treba izogibati soncu&uporabljati visoka zaščitna sredstva, ko pa se mažeš še s kislinami je pa to sploh ključnega pomena. Ne vem čemu bi potem rinil še v solarij huh.gif V času mazanja s kislinami je koža še bolj občutljiva kot ponavadi in zato se hitreje zapeče (živordeče, ja).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#924 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 31 March 2008 - 09:26 PM

gracias Podgana thumbup.gif ...sej ne mazem Skinoren pred odhodom v solarij...ga namazem tu pa tam po potrebi in se to samo zvecer...v solarij pa hodim tokom dneva...tko da ga nimam nikoli na faci v solariju...
zanimalo me je predvsem, ce to mazenje zvecer unici ucinek solarija...
  • 0

#925 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 31 March 2008 - 09:32 PM

A bi se temu mogla smejat...al klanjat?
skinoren se uporablja zvečer ja hihi samo čez dan je koža lih tak oluščena od čez noči..tak da mehurji vseeno pridejo...
če pa uporabljaš tu pa tam pa itak ni haska ,zakaj pol uporabljaš??
če uniči učinek solarija-če se koža odlušči je še bolj dovzetna za rjavo barvo...a neveš brati??

• 0

#926 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 31 March 2008 - 09:44 PM

sem ze preverla, pa nobenih mehurjev in nobenega luscenja ni bilo tongue.gif

dam si ga na nos, pa na kak mozoljcek, da prej zgine...in pri meni je haska...

dej plis Cali v bodoce me ignoriraj, ker nisva na istem nivoju!!
  • 0

#927 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2008 - 11:02 PM

Cali, ne vem sicer, kaj hudiča te je pičilo, ampak nekako ni navada, da se soforumašem piše, kako nimajo pojma kaj govorijo, da njihovo mnenje nikogar ne briga in podobne nedoraslosti. Kako pa veš, koga katero mnenje briga? Mislim, da je to odločitev vsakega posameznika, ne pa neka tvoja splošna sodba.

Pa še nekaj - če nekdo nekaj vpraša ali izrazi dvom, se ga da informirat in pomirit na prijazen način, če ne pač nimaš kej počet tle gor. Seveda te tudi jaz naprošam, da v prihodnje primitivna mnenja zadržiš zase in lastne frustracije usmerjaš drugam.

Pa še nekaj mi razloži, ker mi tole ne da miru - pogovarjali smo se o mastnosti Skinorena in potem je forumašica pač povedala, da se njej ne zdi masten - kako zaboga je bil njen komentar debilen in izven konteksta? Res bi želela tle slišat pojasnilo. Aja, by the way - še en takle izpad te bo stal bana. Mislim da folk na forum resnično ne hodi zato, da se bo nekdo znašal nad njimi.

Exotica, Skinoren je zdravilo in ga je potrebno uporabljat redno, torej vsak večer brez izjem, če hočeš da res konkretno deluje. Če ga uporabljaš samo občasno, je brezveze, da ga sploh imaš. Mogoče že malenkost pomaga, ampak če hočeš neke daljnosežne pozitivne posledice, ga je treba mazat na celoten problematičen predel (ne nanaša se ga namreč samo na vneti mozolj, to ni tako, kot recimo Garnier SOS gel) oziroma po cele obrazu, spustiš edino predel oči. Poleg tega Skinoren pač lušči povrhnjico in s tem je koža bolj izpostavljena UV sevanjem, pa ne samo takrat, ko je Skinoren dejansko na koži, ampak ves čas uporabe - tudi ko ga spereš, efekt še vedno ostane, povrhnjica je torej oluščena. Jaz ga nikakor ne bi uporabljala v kombinaciji s solarijem, ni se za zafrkavat s temi zadevami. Jaz Skinoren uporabljam jeseni in pozimi, spomladi in poleti pa z uporabo popolnoma preneham.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#928 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 April 2008 - 06:48 AM

Si me prehitela, Dilema. Čisto brezvezno prepiranje je bilo tole in končajte z njim.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#929 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 10:29 AM

Evo zdej morem še jaz stegnit jezik. NE, meni se tudi ne zdi Skinoren masten.

QUOTE(Cali @ 31. 3. 2008 - 22:32) View Post

...a neveš brati??

Ti se pa očitno neveš pravilno izražati in pisati.

Sej ponavadi zardžim v takih debatah mnenja zase, ampak tiste ko pridete na forum vsakih par mesecev samo za slabo voljo trosit pa tudi...

Konec wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#930 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 April 2008 - 02:05 PM

Mene zanima, zakaj me peče koža na licih in mam tak rdečasto in ful občutljivo, z Differinom pa sem se začela mazati samo po čelu ? Kot, da se vse razliva pod kožo. laugh.gif komaj čakam, da mine.
  • 0
Viens, reste ici!

#931 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 April 2008 - 02:47 PM

Jaz mam isto občutljivo in rdečkasto predvsem po licih, mislim da je to normalno.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#932 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 April 2008 - 06:30 PM

Ampak je smešno, ker prej nisem mela občutljive kože nikjer zdaj pa kar naenkrat, pa se po tem predelih sploh ne mažem.
  • 0
Viens, reste ici!

#933 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 01 April 2008 - 08:41 PM

eto meni se ne zdi po filingu (vemo da filing še nič ne pove,meni se tudi zdi včasih krema sam vlažilna pa ni ampak ma dosti maščobe) skinoren masten-kaj mi to pove-da si baba ni prebrala kaj smo pisali...pa pametuje...na tej strani zdaj že druga( sej pravim, ena skoči v drek takoj zatem že druga,se dam stavit da zdaj pride še tretja) tak kot če bi oslu govori stegni taco,ker se prej nismo prepričali da osel ne govori...Vsak lahko izrazi mnenje samo to mnenje ko človek niti ne prebere ničesar hjojj,pol pa pametuje samo zaradi tega da nekaj napiše in z nekom podrži..to je čist tipično pogovarjanje tukaj...bla je bedna izjava pa sem jo označla za debilno- konec.Ban gor al dol..
in ja ljudje me dostikrat frustrirajo zaradi svojega nerazmišljanja,zato se tudi izogibam temu.Kurc pa slovenščina,če pamet gre svojo pot laugh.gif
Pa da ne bi začela poglobljeno o slovenščini,da ne bi. laugh.gif

• 0

#934 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 01 April 2008 - 08:53 PM

ma DiLeMa jaz imam redko kak mozoljcek...mam bolj razsirjene pore...in ko dobim kak mozoljcek dam Skinoren gor in mi v roku pa dni izgine...da bi se pa mazala po celem obrazu, pa se mi zdi nepotrebno zaenkrat...

• 0

#935 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 April 2008 - 10:23 PM

Joj Cali dej chill, resno. Tle delaš celo sranje iz par neškodljivih komentarje, ko da ti kdo kej hoče. We all have issues, samo ti naokoli utrujaš s svojimi. rolleyes.gif Ko da si sama flawless perfection, skos z nabrušenim umom v strogi pripravljenosti in vedno en korak pred ostalimi. Tle zdej tečnariš kaj vse ti ne paše in kak je folk in gor in dol, ko da te kdo v kej sili. Res težko prenašam nergače, taki imajo ponavadi pred svojim pragom najmanj spucano. Sej meni tudi ni vedno všeč vse, kar kdo napiše, pa velikokrat se pojavijo že 100x odgovorjena vprašanja, ampak pač, taki smo ljudje, vsak ma ene svoje fore. Če ti ni za brat naših postov, potem samo pritisni tisti križec zgoraj skrajno desno na ekranu. OK?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#936 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 April 2008 - 10:54 PM

O moj bog, kakšen primitiven nastop in izbira besed.

So me prsti zasrbeli že ob prvem nakazu nanj, a sem se vzdržala. Zdaj se nisem mogla.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#937 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 April 2008 - 11:03 PM

QUOTE(Cali @ 1. 4. 2008 - 21:41) View Post

eto meni se ne zdi po filingu (vemo da filing še nič ne pove,meni se tudi zdi včasih krema sam vlažilna pa ni ampak ma dosti maščobe) skinoren masten-kaj mi to pove-da si baba ni prebrala kaj smo pisali...pa pametuje...na tej strani zdaj že druga( sej pravim, ena skoči v drek takoj zatem že druga,se dam stavit da zdaj pride še tretja) tak kot če bi oslu govori stegni taco,ker se prej nismo prepričali da osel ne govori...Vsak lahko izrazi mnenje samo to mnenje ko človek niti ne prebere ničesar hjojj,pol pa pametuje samo zaradi tega da nekaj napiše in z nekom podrži..to je čist tipično pogovarjanje tukaj...bla je bedna izjava pa sem jo označla za debilno- konec.Ban gor al dol..
in ja ljudje me dostikrat frustrirajo zaradi svojega nerazmišljanja,zato se tudi izogibam temu.Kurc pa slovenščina,če pamet gre svojo pot laugh.gif
Pa da ne bi začela poglobljeno o slovenščini,da ne bi. laugh.gif

Mislim, ti nisi normalna. Res ne vem, zakaj se moraš tok usajat samo zato, ker sem pač izrazla svoje mnenje. Sem rekla, da ne bom več pisala, samo sem mogla, ker zgleda, da še ne boš nehala... Ne vem, kaj ti ni jasno, ker sem napisala, da sem si prebrala vse, kar ste se pogovarjale o maščobah, ampak sem pač komentirala, da na koži ne izpade masten. In zarad tega sem res ful debilna, ne. rolleyes.gif Sem prepričana, da bi marsikatero, ki bi hotela uporabljat Skinoren, zanimalo, kakšen je filing na koži in ne vem, zakaj ne bi pač izrazla svojga mnenja o tem. Ne glede na to, da ste se ve že naprej pogovarjale na splošno o maščobah... In čist noben ni pametoval, ne vem, od kje ti to. Ti kar trdiš in goniš svoje, čeprav sem ti lepo povedala, kako in kaj. Zgleda, da tudi ti ne bereš, kaj? twisted.gif
Zdej pa res, konec.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#938 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 02 April 2008 - 07:16 AM

Joj Cali, kolk si ti stara? 10 let, 12??? biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#939 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 02 April 2008 - 07:30 AM

Eve, ne obremenjuj se in ne se trudit z razlaganjem, Cali pač provocira za brez veze in uživa, ko vzbudi reakcije... To je podobna situacija kot pri tipih, ki mimoidočim v parku kažejo svojega nabreklega q. Ignoranca je najboljše stvar.
  • 0

#940 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 02 April 2008 - 06:28 PM

pa saj se izogibam foruma tak da ni panike..že dolgo nazaj iz večih razlogov,zadnjič sem mela pa pač tak dan da sem težko jeziček držala.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users