Posted 31 March 2008 - 11:02 PM
Cali, ne vem sicer, kaj hudiča te je pičilo, ampak nekako ni navada, da se soforumašem piše, kako nimajo pojma kaj govorijo, da njihovo mnenje nikogar ne briga in podobne nedoraslosti. Kako pa veš, koga katero mnenje briga? Mislim, da je to odločitev vsakega posameznika, ne pa neka tvoja splošna sodba.
Pa še nekaj - če nekdo nekaj vpraša ali izrazi dvom, se ga da informirat in pomirit na prijazen način, če ne pač nimaš kej počet tle gor. Seveda te tudi jaz naprošam, da v prihodnje primitivna mnenja zadržiš zase in lastne frustracije usmerjaš drugam.
Pa še nekaj mi razloži, ker mi tole ne da miru - pogovarjali smo se o mastnosti Skinorena in potem je forumašica pač povedala, da se njej ne zdi masten - kako zaboga je bil njen komentar debilen in izven konteksta? Res bi želela tle slišat pojasnilo. Aja, by the way - še en takle izpad te bo stal bana. Mislim da folk na forum resnično ne hodi zato, da se bo nekdo znašal nad njimi.
Exotica, Skinoren je zdravilo in ga je potrebno uporabljat redno, torej vsak večer brez izjem, če hočeš da res konkretno deluje. Če ga uporabljaš samo občasno, je brezveze, da ga sploh imaš. Mogoče že malenkost pomaga, ampak če hočeš neke daljnosežne pozitivne posledice, ga je treba mazat na celoten problematičen predel (ne nanaša se ga namreč samo na vneti mozolj, to ni tako, kot recimo Garnier SOS gel) oziroma po cele obrazu, spustiš edino predel oči. Poleg tega Skinoren pač lušči povrhnjico in s tem je koža bolj izpostavljena UV sevanjem, pa ne samo takrat, ko je Skinoren dejansko na koži, ampak ves čas uporabe - tudi ko ga spereš, efekt še vedno ostane, povrhnjica je torej oluščena. Jaz ga nikakor ne bi uporabljala v kombinaciji s solarijem, ni se za zafrkavat s temi zadevami. Jaz Skinoren uporabljam jeseni in pozimi, spomladi in poleti pa z uporabo popolnoma preneham.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.