Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

• Guests

Posted 23 September 2011 - 03:27 PM

Nina Osenar ima pa en profil takle: Nina Osenar Next
laugh.gif

A je že kdo mogoče ugotovil, kako bi se dalo preprečiti, da če nekdo komentira ali lajka tvoj post/fotko whatever, da tega ne vidijo vsi njegovi prijatelji, ki jih ne poznam, niti oni mene? Res mi gre na živce. rolleyes.gif Ker sem gledala pri drugih - tudi če ne moreš videti njihovega zida, objavo, ki jo komentira eden od mojih prijateljev, vseeno vidim. In zakaj za vraga bi morali za vsakega prijatelja vedeti, koga, kdaj in kako je skomentiral?? Halo? blink.gif
  • 0

• Guests

Posted 23 September 2011 - 07:23 PM

Mene tudi moti...

Tole sem našla (btw. pri nekomu, ki je prijatelj od prijatelja od nekega drugega prijatelja...tam na desni...tam KJER NE BI SMELO BITI laugh.gif ...tako, da ne vem, če bo kej pomagalo....)

"POZORNOST FACEBOOK PRIJATELJI... Prosim naredi mi uslugo: z miško preleti moje ime tu na levi in počakaj ,da se odpre okno in nato preleti"Naroči" --(Subscribe link). Nato prosim od-kljukaj "Komentarji in všečki''...Moje pripombe na komentarje prijateljev--naj ostanejo med prijatelji-- nočem,da so javne. hvala! Nato kopiraj objavo, če ne želite, da je vsak vaš Premik na FB-ju viden vsem na netu...smile.gif"

Ne verjamem, da je to to....vsaj upam, da ni no....ker je mal "grozljivo", da tega ne bi mogel sam v nastavitvah uredit, ampak bi moral prijatelje prosit, da te obkljukajo hmm.gif

• 0

#923 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 September 2011 - 07:26 PM

Tudi jaz sem to zasledila. Bom poskusila.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 23 September 2011 - 07:29 PM

A damo najprej preverit, če dela?

Če ima katera katero dodano, naj poskusijo, pa javijo. Da ne bomo vse zastonj delale brez haska. Prosim... laugh.gif
  • 0

#925 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 23 September 2011 - 07:50 PM

Sva s fantom pravkar testirala. Če pri osebi označiš unsubscribe, ti ne prikazuje več njegovih dejanj desno zgoraj.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#926 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 September 2011 - 07:51 PM

Ja ampak problem je v tem, da ti sam sebe ne moreš skrit!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#927 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 23 September 2011 - 07:53 PM

To je bolj malo uporabno, ja. Če hočeš, da ti oseba ne "sledi" več, ji moraš osebno reči, naj te odstrani hah. Bravo. laugh.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#928 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 September 2011 - 07:57 PM

Bolano. Mislim, kot že rečeno, jaz res ničesar ne skrivam na tak način, da bi se sramovala, itd. - ampak se mi
pa zdi smotano, da bi VSE posiljevala z vsakim svojim storjenim dejanjem na FBju. Sem vedno težila k temu,
da se od mene čimmanj prikazuje kjerkoli.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#929 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 23 September 2011 - 08:12 PM

Mah, do konca brezveze je, da so spet neke nove nastavitve uvedli. Sem zadnjič šla malo gledat in sploh prvič videla za kaj gre, ko ste pisale o nekih skupinah, ki jih določiš. Sem šla potem panično gledat, če so vse nastavitve zasebnosti še vedno enake, kot sem jih imela prej. Saj po eni strani imam jaz skoraj brezveze FB, ker skorajda nisem nič aktivna, imam gor manj kot 20 slik, vse so na ogled le malo ljudem in že na splošno imam malo prijateljev in sem zelo izbirčna, koga sprejmem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 23 September 2011 - 08:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 23. 9. 2011 - 20:51) View Post

Ja! To je bolano....da te morajo drugi skrit...pa ti njih. Pa vprašanje, če te bodo...

Mene moti, ker je zdaj vse neki pomešano. Pač z enim krogom prijateljev si "izmenjujem" čist drugačne informacije, kot s kakim drugim krogom.
  • 0

#931 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 23 September 2011 - 08:53 PM

Jaz sem si naredila samo 2 skupini, nekaterih ljudi pa nimam v nobeni skupini. Za tiste upam, da še vedno veljajo moje stare nastavitve. Ne da se mi nekaj ubadat še s tem spet. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 23 September 2011 - 09:22 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 23. 9. 2011 - 20:51) View Post

Ja! In tudi jaz ne objavljam stvari, ki bi se jih sramovala, ampak - zakaj bi npr. nekdo, ki pojma nimam, kdo je, gledal fotografijo mojega prijatelja, ki jo pač komentiram?!
Gre za to, da s skoraj vsakim svojim dejanjem ne razkrivaš zgolj svojih aktivnosti na FB, ampak tudi misli, fotke, linke drugih, ki s tvojimi prijatelji nimajo čisto nič. ermm.gif

Edit:

Evo, tole je moja prijateljica objavila:

PLEASE do me a favor. Hover over my name here, wait for the box to load & then hover over the "Subscribe" link. Then uncheck the "Comments & Likes" choice. I would rather my comments on friend's and family's posts not be made public. Thanks!! Then repost if you don't want your EVERY MOVE posted on the right side of page for everyone to see! I'll do the same for you if you want. just click "Like."

To je očitno (zaenkrat) edina možnost. Ampak meni ni do tega, da bi naročala drugim, kaj naj naredijo "z mano". Raje bi sama urejala, kaj želim, da kdo vidi in kaj ne. A ni to moja pravica? hmm.gif Očitno ne ... Če se to ne bo spremenilo, bom protestno zapustila FB. laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 23 September 2011 - 09:37 PM

QUOTE(Nila @ 23. 9. 2011 - 22:22) View Post

Ja! In tudi jaz ne objavljam stvari, ki bi se jih sramovala, ampak - zakaj bi npr. nekdo, ki pojma nimam, kdo je, gledal fotografijo mojega prijatelja, ki jo pač komentiram?!
Gre za to, da s skoraj vsakim svojim dejanjem ne razkrivaš zgolj svojih aktivnosti na FB, ampak tudi misli, fotke, linke drugih, ki s tvojimi prijatelji nimajo čisto nič. ermm.gif

Ja! verymad.gif
  • 0

#934 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 23 September 2011 - 09:46 PM

A sem jaz spet edina, ki še nima tega? Meni se je posodobilo edino toliko, da lahko folk delim na Znance in Dobre prijatelje, pa lahko se Subscribam nanje, to je pa to. Sem pa pri kolegici videla spet kr ene čudne "pomanjšane" slike pa ene bedarije, svašta.
  • 0

After all this time?

Always.

#935 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 September 2011 - 10:03 PM

Jst tudi še nimam. Ta FB gre v skrajnost!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#936 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 24 September 2011 - 02:21 PM

QUOTE(Nila @ 23. 9. 2011 - 22:22) View Post

Evo, tole je moja prijateljica objavila:

PLEASE do me a favor. Hover over my name here, wait for the box to load & then hover over the "Subscribe" link. Then uncheck the "Comments & Likes" choice. I would rather my comments on friend's and family's posts not be made public. Thanks!! Then repost if you don't want your EVERY MOVE posted on the right side of page for everyone to see! I'll do the same for you if you want. just click "Like."

Samo da je v slovenščini komentarji in VŠEČKI!?! blink.gif Sem mislila, da je to zgolj pogovorna zajebancija cry.gif

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 24 September 2011 - 07:23 PM

"Please pass this note on to your friends, coz if you do not so, you're gonna get lepracy and die! I mean it, pass it on! Its Facebook gawd dammit, its REAL!!!! oÕ"

laugh.gif

• 0

#938 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 September 2011 - 05:59 PM

Saj vem, da se bomo na vsako novost navadili, ampak jaz se še nisem; zdi se mi precej nepregledno, in prej - ko je bilo kronološko, mi je bilo bolj všeč.

Pa odločila sem se, da nič več ne lajkam, oz. le še občasno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#939 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 September 2011 - 11:56 AM

Wooooh, odkrila sem, kako izbrisat svoje aktivnosti iz walla! Npr. Freya je komentirala blabla, Freya je temu pisala na Wall - pri eni izmed objav kliknete križec in potem hide all (za oboje ločeno, eno objavo za wall in drugo za komentiranje) in vse skrije, I LIKE!
  • 0

#940 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 September 2011 - 12:02 PM

Samo to potem skrije vse tudi pred tabo (niti ti ne vidip tega pol, ne samo drugi)?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users