A je že kdo mogoče ugotovil, kako bi se dalo preprečiti, da če nekdo komentira ali lajka tvoj post/fotko whatever, da tega ne vidijo vsi njegovi prijatelji, ki jih ne poznam, niti oni mene? Res mi gre na živce.
Posted 23 September 2011 - 03:27 PM
A je že kdo mogoče ugotovil, kako bi se dalo preprečiti, da če nekdo komentira ali lajka tvoj post/fotko whatever, da tega ne vidijo vsi njegovi prijatelji, ki jih ne poznam, niti oni mene? Res mi gre na živce.
Posted 23 September 2011 - 07:23 PM
Tole sem našla (btw. pri nekomu, ki je prijatelj od prijatelja od nekega drugega prijatelja...tam na desni...tam KJER NE BI SMELO BITI
"POZORNOST FACEBOOK PRIJATELJI... Prosim naredi mi uslugo: z miško preleti moje ime tu na levi in počakaj ,da se odpre okno in nato preleti"Naroči" --(Subscribe link). Nato prosim od-kljukaj "Komentarji in všečki''...Moje pripombe na komentarje prijateljev--naj ostanejo med prijatelji-- nočem,da so javne. hvala! Nato kopiraj objavo, če ne želite, da je vsak vaš Premik na FB-ju viden vsem na netu...
Ne verjamem, da je to to....vsaj upam, da ni no....ker je mal "grozljivo", da tega ne bi mogel sam v nastavitvah uredit, ampak bi moral prijatelje prosit, da te obkljukajo
Posted 23 September 2011 - 07:26 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 September 2011 - 07:29 PM
Če ima katera katero dodano, naj poskusijo, pa javijo. Da ne bomo vse zastonj delale brez haska. Prosim...
Posted 23 September 2011 - 07:50 PM
Posted 23 September 2011 - 07:51 PM
Ja ampak problem je v tem, da ti sam sebe ne moreš skrit!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 September 2011 - 07:53 PM
Posted 23 September 2011 - 07:57 PM
Bolano. Mislim, kot že rečeno, jaz res ničesar ne skrivam na tak način, da bi se sramovala, itd. - ampak se mi
pa zdi smotano, da bi VSE posiljevala z vsakim svojim storjenim dejanjem na FBju. Sem vedno težila k temu,
da se od mene čimmanj prikazuje kjerkoli.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 September 2011 - 08:12 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 September 2011 - 08:43 PM
Ja! To je bolano....da te morajo drugi skrit...pa ti njih. Pa vprašanje, če te bodo...
Mene moti, ker je zdaj vse neki pomešano. Pač z enim krogom prijateljev si "izmenjujem" čist drugačne informacije, kot s kakim drugim krogom.
Posted 23 September 2011 - 08:53 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 September 2011 - 09:22 PM
Ja! In tudi jaz ne objavljam stvari, ki bi se jih sramovala, ampak - zakaj bi npr. nekdo, ki pojma nimam, kdo je, gledal fotografijo mojega prijatelja, ki jo pač komentiram?!
Gre za to, da s skoraj vsakim svojim dejanjem ne razkrivaš zgolj svojih aktivnosti na FB, ampak tudi misli, fotke, linke drugih, ki s tvojimi prijatelji nimajo čisto nič.
Edit:
Evo, tole je moja prijateljica objavila:
PLEASE do me a favor. Hover over my name here, wait for the box to load & then hover over the "Subscribe" link. Then uncheck the "Comments & Likes" choice. I would rather my comments on friend's and family's posts not be made public. Thanks!! Then repost if you don't want your EVERY MOVE posted on the right side of page for everyone to see! I'll do the same for you if you want. just click "Like."
To je očitno (zaenkrat) edina možnost. Ampak meni ni do tega, da bi naročala drugim, kaj naj naredijo "z mano". Raje bi sama urejala, kaj želim, da kdo vidi in kaj ne. A ni to moja pravica?
Posted 23 September 2011 - 09:37 PM
Ja! In tudi jaz ne objavljam stvari, ki bi se jih sramovala, ampak - zakaj bi npr. nekdo, ki pojma nimam, kdo je, gledal fotografijo mojega prijatelja, ki jo pač komentiram?!
Gre za to, da s skoraj vsakim svojim dejanjem ne razkrivaš zgolj svojih aktivnosti na FB, ampak tudi misli, fotke, linke drugih, ki s tvojimi prijatelji nimajo čisto nič.
Ja!
Posted 23 September 2011 - 09:46 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 September 2011 - 10:03 PM
Posted 24 September 2011 - 02:21 PM
Evo, tole je moja prijateljica objavila:
PLEASE do me a favor. Hover over my name here, wait for the box to load & then hover over the "Subscribe" link. Then uncheck the "Comments & Likes" choice. I would rather my comments on friend's and family's posts not be made public. Thanks!! Then repost if you don't want your EVERY MOVE posted on the right side of page for everyone to see! I'll do the same for you if you want. just click "Like."
Samo da je v slovenščini komentarji in VŠEČKI!?!
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 September 2011 - 07:23 PM
Posted 25 September 2011 - 05:59 PM
Pa odločila sem se, da nič več ne lajkam, oz. le še občasno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2011 - 11:56 AM
Posted 26 September 2011 - 12:02 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users