Slovenija ima talent
Posted 06 June 2010 - 10:24 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 June 2010 - 10:25 PM

Posted 06 June 2010 - 10:25 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 June 2010 - 10:26 PM
In kaj zdej? Bo nastopala po barih do dveh zjutraj??

Posted 06 June 2010 - 10:26 PM
Posted 06 June 2010 - 10:27 PM

Dragica, good point!
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 June 2010 - 10:33 PM

Skoda za Maestro. Nori so bli, nooooriii!!!
Ja, sej to se je danes tut na reerendumu pokazalo. Še bolj neumen kot sem mislila.
Ne moreš verjet.
Referendum je bil tolk blizu skup, da je to tezko rect. Sploh je pa hecno rect, da so Slovenci glup narod, ker so volili drugace, kot pa ti mislis. S tako izjavo sebe takoj povzdignes v nek glas razuma in vse ostale opredelis kot neumnejse od sebe. To je pa ne samo tezko, ampak tudi precej neverjetno.

(sama nisem glasovala, btw.)
Posted 06 June 2010 - 10:35 PM
Posted 06 June 2010 - 10:36 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 June 2010 - 10:37 PM
Ne moreš verjet.
Res se je. Namreč, zaskrbljujoče dosti jih je bilo proti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 June 2010 - 10:38 PM

Posted 06 June 2010 - 10:38 PM
Maja ima meni ful lepši glas, dobra je bla...škoda. Maestro so tud zažgali na polno in pol zmaga tamala. Niso resni.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 06 June 2010 - 10:39 PM
Potem bi pa res marsikdo rabil psihiatra, vključno z mano.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2010 - 10:40 PM
Res sem si želela, da Maja zmaga, sej vem, da bo vseeno postala super pevka, samo verjamem, da bi ji denar veliko bolj pomenil kot mali Lini.
Tega z Lino itak ne odobravam, kokr sm že pisala, ne vem, kdo je glasoval zanjo, nobenega ne poznam

Maja T. je pa tooook fušala, omg

BTW: tole na FB je prov patetično, a se folk nima z ničemer bl pametnim obremenjevat

Posted 06 June 2010 - 11:14 PM

(sama nisem glasovala, btw.)
Sori, nočem smetit teme, ampak se izredno strinjam z izabelo. To, da nekoga, ki misli drugače kot ti imenuješ za neumnega, je primitivno.
Posted 06 June 2010 - 11:23 PM

Pa v dvorani je blo anjbolj hrupno ko je bil Peter pa Maestro. Ko je bil Maestro je folk po stolih skakal no (vključno z mano

Tega s to tamalo pa pač ne bom prebolela. Ne morem, res je folk glup. In ne mislim tega zato, ker kao mislijo drugače ampak enostavno zato, ker si ne zasluži zmage kot prvo, kot drugo so ji pa zjebal otroštvo. Pa mi dol visi zanjo, sam res čist VSAKEMU drugemu bi bolj privoščila, VSAKEMU!
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users