Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 17 June 2011 - 10:17 PM

woot.gif
Meni je zakon BL.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#922 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 20 June 2011 - 07:55 AM

BL= big love?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#923 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2011 - 07:57 AM

Hm, who knows. Možno. XD
Če ja, potem se strinjam - tudi meni je serija bila zakon!
Čeprav nima glih nekega napetega tempa, je bila prav zabavna
v svoji neredki bizarnosti!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#924 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 June 2011 - 08:04 AM

Boston Legal je mišljeno.
  • 0

#925 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 20 June 2011 - 08:20 AM

Aha. Ko ujamem, pogledam. Mi je fajn. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#926 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 June 2011 - 08:55 AM

Tudi meni je super, čeprav mi gre Denny Crane POŠTENO na živce včasih. rolleyes.gif twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#927 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 30 June 2011 - 07:36 PM

Zdej gledam vsak dan Entourage na fox life. Zelo, zelo mi je všeč. Ful dobri karakterji. thumbup.gif
  • 0

#928 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 05 July 2011 - 11:50 AM

Jaz trenutno že drugič oz. neštetič spremljam en kup starih delov Desperate Housewives, Seinfelda Friendsov in The Big Bang Theory.

Od začetka pa gledam:

4. sezona True Blood

Camelot
IPB Image
http://www.imdb.com/title/tt1672189/

Kmalu začnem tudi s The Kennedys:
IPB Image
http://www.imdb.com/title/tt1567215/

Spremlja katera Camelot in Kennedye?
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2011 - 03:48 PM

A to gledaš na HBO?
  • 0

#930 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 July 2011 - 05:35 PM

Jaz imam na spisku Camleot, ampak še nisem našla časa. The Kennedys zgleda pa tudi zelo obetavno.

Seznam must see se kar daljša in daljša. oops.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#931 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 05 July 2011 - 05:48 PM

izabela, oboje se trenutno vrti na britanskih tv kanalih. Camelot na Channel 4, Kennedye pa vrtijo na BBC Two. Se pa da oboje gledat tudi prek spleta. Jaz sicer gledam kar po tv (boljša kvaliteta, podnapisi, etc.).
  • 0

#932 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 July 2011 - 07:52 PM

Nova sezona Hell's Kitchen! woot.gif
  • 0

#933 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 17 August 2011 - 01:12 PM

Rabila bi predlog za novo nadaljevanko.

Pogledala vse dele How I met your mother in True blood in bi potrebovala nekaj lahkotnega, gledljivega, smešnega, da nadaljujem v tem smislu; a da ni enega EMO najstnika not (kaj v smislu Pretty little liars, pa Gossip girls in podobne).
Da se tiče nekje moje starostne skupine oops.gif .

Že v naprej hvala za predloge!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#934 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 17 August 2011 - 01:19 PM

Meni je bila dokaj simpatična serija Mike&Molly (edino njena sestra je rahlo annoying), za pogledat so luštne tudi prve sezone serije Rules of Engagement. Od malo manj lahkotnih je še kar zanimiva Nurse Jackie Nurse Jackie.

Sem pa tudi jaz na lovu za kakšnimi novimi serijami (trenutno spremljam zgolj Switched at Birth in čakam jesen, ko pridejo ven novi deli TBBT itd.).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#935 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 17 August 2011 - 01:22 PM

Mogoče: Chaos, 9 lives of Chloe King, Teen wolf, Eureka, Off the map... Mogoče se še kakšnega spomnim.

Btw - Switched at birth je bil zdele season finale wink.gif
  • 0

#936 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 August 2011 - 01:22 PM

laugh.gif

Ze vidim, da Anouk besno tipka TBBT - The Big Bang Theory, jaz samo potrjujem, da je officially najbolj hilarious nanizanka na svetu! Sem ze pri cetrti sezoni in ko koncam, jo zacnem se enkrat gledat od zacetka. (glavna zasedba je okoli 75-80 letnik)

Pushing Daisies je ful posrecena tudi, poglej kak del ali dva, mislim, da jo vrtijo na PopBrio.

Moji predlogi:

Better Off Ted
House
White Collar
Mentalist
Lie to Me
United States of Tara
Breaking Bed
6 Feet Under - ta je malo starejsa, malo weird, ampak prvih par sezon je kar okej
Dexter, obvezno, ce se nisi! Sicer bolj napeta, ne ravno lahkotna..

Bold font je za te, ki ti bodo po mojem mnenju bolj vsec - glede na glavne kriterije.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#937 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 17 August 2011 - 01:24 PM

QUOTE(Olivija @ 17. 8. 2011 - 14:22) View Post

laugh.gif

Ze vidim, da Anouk besno tipka TBBT - The Big Bang Theory, jaz samo potrjujem, da je officially najbolj hilarious nanizanka na svetu! Sem ze pri cetrti sezoni in ko koncam, jo zacnem se enkrat gledat od zacetka. (glavna zasedba je okoli 75-80 letnik)
Agree. Meni je zakon. Komaj čakam september in novo sezono.

• 0

#938 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 August 2011 - 01:24 PM

Entourage
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#939 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 17 August 2011 - 01:27 PM

Saj res, Lie to me! I approve smile.gif.

Drugače pa ... fajn, me veseli, da se krog navdušencev širi (včasih se kar iz čistega miru začnem smejat in me kdo vpraša, na kaj sem se spomnila, pa itak ne bi dojeli fore tud če bi jim razložila, ker pač ne poznajo serije biggrin.gif). Smo kar nekaj delov gledali s komplet družino, tako da še zdaj kakšna finta pride sem pa tja na plan biggrin.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#940 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 August 2011 - 01:28 PM

Samo je rekla lahkotnega,

Dexter, Breaking Bad, 6 feet under . . . odpade wink.gif

QUOTE(Anouk @ 17. 8. 2011 - 14:27) View Post

Drugače pa ... fajn, me veseli, da se krog navdušencev širi (včasih se kar iz čistega miru začnem smejat in me kdo vpraša, na kaj sem se spomnila, pa itak ne bi dojeli fore tud če bi jim razložila, ker pač ne poznajo serije biggrin.gif). Smo kar nekaj delov gledali s komplet družino, tako da še zdaj kakšna finta pride sem pa tja na plan biggrin.gif.

Meni ne potegne. cry2.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users