Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1515 replies to this topic

#921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86403 posts

Posted 14 September 2020 - 01:36 PM

Pa res, izgleda lepo. Letos se bo odprl še Hotel Bohinj, to je od istega tipa kot Triglav. Pa Majer'ca je čisto blizu, imajo sobe od 90 na noč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#922 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23392 posts

Posted 14 September 2020 - 04:33 PM

Hvala za tole, si jih bom zapisala. Hotel Bohinj bo pa sigurno drag, vsaj zgleda mi. :D Vidim, da je Majer'ca prav hotel, ima samo sobe.

A mislite, da bodo kaj podaljšali veljavnost bonov ali bo ostalo do konca leta?
Meni bi preostale bone bolj pasalo spomladi porabit, bi bilo super, če bi podaljšali. Če bi šli oktobra ali novembra pa ne vem, kam bi, Bohinj ali Obalo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#923 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19340 posts

Posted 14 September 2020 - 04:35 PM

Mi bomo sli še nekam na Obalo novembra, kjer so notranji bazeni.
  • 0

#924 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27973 posts

Posted 14 September 2020 - 10:02 PM

Vam še ni zmanjkalo bonov? :D Jaz se jih še nisem lotila, sem brez idej, kolegica je bila 3 dni v Brdih, apartmaji z bazenom, po slikah sodeč lepo, čeprav se je pritoževala nad sobo (zdelani jogiji).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#925 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86403 posts

Posted 14 September 2020 - 10:29 PM

Mi smo pa ze vse pokurili. Za 650 € bonov smo dobili celih 7 nocitev pa se ohoho sva zraven zapravila za obroke. Ampak je bilo povsod fajn.
Starsa sta pa zdaj v Adria apartmajih v Ankaranu in nista zadovoljna. Majhen apartma nad gostilno, kjer je do zaprtja le-te tako hrupno, da si je morala mami kupit cepke, na balkonu pa sploh ne moreta bit, ker tako smrdi. Sta hotela iti v Adria mobilne hiske pa je bilo ze zdavnaj vse zasedeno, cena nocitve brez vsega pa 120 € v drugi polovici sept., hvala lepa. Potem so pa naju sprasevali, zakaj nismo sli raje na Obalo ... Ze takrat, ko sem jaz iskala, sem se mislila zjokat ob ponudbi.
  • 0

― V. Van Gogh

#926 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 September 2020 - 10:50 PM

Kje je najboljši pregled nad ponudbo? Midva morava porabiti še vsaj 250€ v bonih, mogoče celo več, s tem, da imava že vikend paket za terme, ki poteče decembra, tako da ne bi šla obakrat v terme. S tem, da bi šla sredi oktobra, vreme zna biti muhasto, lahko je 7 ali 27 stopinj. :/ 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#927 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 15 September 2020 - 07:40 AM

Mi smo imeli samo svojih 450 € in smo jih 240 porabili v Termah Paradiso, s tem, da sta takrat imeli obe punci zastonj bivanje in hrano in sva torej plačala samo za naju. Zdaj bomo ta preostanek porabili pa še v Kranjski Gori in bomo seveda doplačali, ker za 210 ne pridemo skozi. Se pa ful veselim prihodnjega vikenda, ko imamo rezervirano. Upam, da bo vreme in zdravje :-)

• 0

#928 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23392 posts

Posted 15 September 2020 - 04:16 PM

M, a v Špik greste?

Kolegica je bila ravno te dni v Kranjski tudi, v apartmaju, Vila Mojca. Je ful lepo in novo, nočitev pa 130 €, nobenega obroka ni zraven. V primerjavi s tem se mi nas hotel za 140, z vključenim zajtrkom in večerjo ter bazenom, sploh ne zdi več tako drag. :D

Mi smo porabili naših 450 eur bonov, smo pa morali še doplačat 170. Smo pa imeli 4 nočitve. Si nisem pravi čas uredila obrazcev od mojih staršev za prenos bonov. Zdaj bomo imeli še 400 € njunih bonov, sta rekla, da nimata namena nikamor it.

Tudi mene mika Bohinj, edino zaradi vremena ne vem. Najbrž bi šli šele novembra ali konec oktobra.
  • 0

#929 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 15 September 2020 - 04:20 PM

Ne, v hotel Kompas v Kranjski.
Sem pa želela tudi na Obalo, ampak sem se vseeno raje za hribe odločila.
  • 0

#930 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17042 posts

Posted 16 September 2020 - 11:22 AM

Lovrenska jezera. Kje je najboljse izhodisce, se nazaj res da vrniti s sedeznico?
Je veliko za hoditi?
Mebi je uro pa pol malo huda. Je treba se nazaj priti, torej tri ure hoje.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#931 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19340 posts

Posted 16 September 2020 - 11:35 AM

Ni sedežnice do jezer. Lahka pot je, skoraj skoz ravna. Veliko za koga? Za B.? Po moje ne.

• 0

#932 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 16 September 2020 - 11:36 AM

13km je krozna z Rogle pise.
  • 0

#933 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23392 posts

Posted 16 September 2020 - 07:27 PM

Pa res piše, da je kao 3 ure. Jaz sem bila že nekaj let nazaj sicer in sem. Imela v spominu, da je manj. :D Ni pa zahtevna pot. Ne moreš s sedežnico nazaj.
Pot se začne tam, kjer je picerija in bar Planja, ob cesti, kjer pride sedežnica gor.

Ampak jaz se ne spomnim, da bi šla takrat po krožni poti, mislim, da sva šla po isti nazaj. Daj poglej na spletni strani od Rogle, so gor pohodne poti, imajo zemljevid, kjer so lepo označene vse poti. Mislim, da ne rabiš hodit po krožni poti 3 ure, ampak lahko greš po isti nazaj.
Če pa greš po krožni poti naprej od jezer, pa spodaj v dolini, namesto da nadaljuješ naprej proti koči na Pesku, greš tam, kjer je še eno jezerce, na sedežnico. Prav od Lovrenških jezer pa ni sedežnice.

Mogoče je bila katera pred kratkim tam in bo znala bolje povedat, jaz sem res že malo pozabila. Če ne pa vprašajte gor na Rogli koga od zaposlenih v kakšnem lokalu, hotelu.
  • 0

#934 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17042 posts

Posted 16 September 2020 - 10:11 PM

Hvala. Sem pol na strani od rogle vse prebrala. Ne vem ce bomo sli, bom videla....je kup drugih stvari se za videt tudi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#935 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23392 posts

Posted 17 September 2020 - 02:05 PM

Se pa splača it, meni je bilo lepo.
  • 0

#936 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17042 posts

Posted 20 September 2020 - 09:21 AM

Mi se imamo super na Rogli. Vceraj je bilo sicer mrzlo kot pri norcih zjutraj (5 stopinj). Danes je boljse, je 10. Cez dan pa do 14,15.
Vceraj smo sli po skratovi poti pa med krosnjami, na sankalisce zlodejevo pa naokrog po rogli...
Danes je b rekel da hoce biti dopoldne pri uniorcku na zipline pa se enkrat s sankami, popoldne pa gremo crno jezero pogledat iz doma na osankarici.
Jutri pa samo domov se. Je pa brunarica super, nimam nobenih pripomb, lastnik super prijazen.
  • 0

#937 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 20 September 2020 - 02:33 PM

Super! Škoda, da se tudi mi nismo odločili za ta vikend, ker za naslednjega je bolj slaba napoved.
  • 0

#938 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17042 posts

Posted 25 September 2020 - 11:59 AM

Jina, a si ti posiljala tudi na turisticno kmetijo Hudicevec?
  • 0

#939 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86403 posts

Posted 25 September 2020 - 12:24 PM

Nisem.
  • 0

― V. Van Gogh

#940 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17424 posts

Posted 25 September 2020 - 12:38 PM

Ta je tik ob avtocesti.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users