pol nista taprava deca
Haha
Komp je skoz v LJ
Bom cimri rekla ko pride-ona je pravi geek
Posted 14 April 2014 - 11:16 AM
pol nista taprava deca
Haha
Komp je skoz v LJ
Bom cimri rekla ko pride-ona je pravi geek
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 14 April 2014 - 11:35 AM
Posted 14 April 2014 - 11:38 AM
Hvala
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 27 May 2014 - 12:11 PM
ali se da v gmailu nastavit, da gmail račun pobira pošto še kakšnega drugega maila (npr. hotmail), brez da je vključeno posredovanje (ker potem seveda vsi posredovani maili pridejo iz hotmail naslova in ne od dejanskega pošiljatelja).
A sem sploh dovolj razumljivo napisala moj problem?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 June 2014 - 08:40 AM
Imam vprašanje glede pisanje v Wordu in sicer številčenja.
Recimo številke od 1 do 9 so vse normalno razporejene, od 10 naprej pa ne, saj je med številko 10 oziroma 11, itd., precej prostora. Kot bi 10 krat stisnila space.
Se kateri sanja kako naj to popravim?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 June 2014 - 05:06 PM
ali se da v gmailu nastavit, da gmail račun pobira pošto še kakšnega drugega maila (npr. hotmail), brez da je vključeno posredovanje (ker potem seveda vsi posredovani maili pridejo iz hotmail naslova in ne od dejanskega pošiljatelja).
A sem sploh dovolj razumljivo napisala moj problem?
A ne dela to normalno, če greš na nastavitve, računi in uvoz in potem pod "Prenesi pošto iz drugih računov (s protokolom POP3):" nastaviš ta drugi račun s katerega želiš pobirat pošto? Jaz imam tako narejeno za siol, pa nisem nikoli dobila s siola, ampak vedno direktno od pošiljatelja?
Posted 11 July 2014 - 11:44 AM
Zakaj mi za vsako stvar odpre nov zavihek in sice npr. če odprem forum in kliknem na galerije mi galerije odpre v novem zavihku in potem isto,če odprem podtemo se mi ta odpre v novem zavihku in tako naprej. To se mi dogaja od danes.
Edit: Sem ugasnila računalnik in ga ponovno prižgala in zdaj mi normalno dela.
Posted 25 July 2014 - 07:50 PM
Posted 11 November 2014 - 08:28 AM
A še komu dva dni FireFox šteka?
Katero koli stran odprem, se nič ne nalaga, dokler ne premaknem miške. In jo moram premikat ves čas, dokler stran ni pravilno naložena....
Put A Kilt On It!
Posted 15 February 2015 - 03:46 PM
Zadnje dni me konstantno preusmerja na neke glupe spletne strani, na primer tudi z IMDBja, PONS-a itd., iz kjer prej nikoli ni blo nič... Ne odpre novega okna, ampak me direktno kar preusmeri nekam... What to do, what to do?
Posted 28 April 2015 - 07:34 AM
Windows se mi je posodobil zdaj pa mi neprestano javlja, da nimam licenčnega. Kako lahko to odpravim?
Posted 01 September 2015 - 04:51 PM
Odkar sem namestila nove Windowse, mi računalnik neprestano "tuli" in je ful vroč. Kaj naj naredim?
Posted 22 August 2016 - 03:27 PM
per parimi dnevi se mi je "obesil" telefon. Ko sem ga resetirala, je sicer delal čisto OK, le javlja mi, da je SD kartica prazna.
Tudi ko sem jo vstavila v drug telefon, še vedno nič ne vidim.
A je možno kartico oz. vsebino še kako rešit, saj je gor veliko slik, ki ji jih seveda še nisem shranila.
Put A Kilt On It!
Posted 22 August 2016 - 03:48 PM
Hmm. Si uporabljala SD kartico kot internal ali portable storage? V prvem primeru do vsebine z drugih telefonov ipd. najbrz v nobenem primeru ne bi mogla dostopat.
https://motorola-glo...134/p/1449,9582
Posted 23 August 2016 - 05:59 AM
Put A Kilt On It!
Posted 11 October 2018 - 08:38 AM
Khm..
Pob me je prosil, da prinesem s sabo na usb ključku (kaj je že to) par filmov.
Kje naj to dol potegnem + a rabim še zmeraj za download dol potegnit ta nek program?
Zadnja leta samo še streamam, po tem, ko so pirate bay in še en fajn torrent place zrušili.
Hilfe! )
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 October 2018 - 09:15 AM
Posted 11 October 2018 - 05:23 PM
Hvala!
Me opozarja, da moram nujno skrit ip naslov.. nek VPN da si moram naštimat, in je to plačljivo. Mi je jasen koncept, a moram to nujno naredit? Je v slo že frka zaradi loadanja?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 October 2018 - 06:04 PM
Posted 11 October 2018 - 11:51 PM
Hahah.
No, uspelo. Sem si še qTorrent dol potegnila, good old times
Hvala!!!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users