Damjanu je po mojem precej vseeno, nekaj je celo razmišljal o zaustavitvi.
Posted 27 March 2013 - 10:23 PM
Damjanu je po mojem precej vseeno, nekaj je celo razmišljal o zaustavitvi.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 March 2013 - 10:39 PM
Bi pa bil kar šok, če bi kar naenkrat tale forum izginil, kajne.
Posted 27 March 2013 - 10:47 PM
Mene je tudi malo stisnilo, ceprav sem imela obdobja, ko sem bolj malo sodelovala.
Posted 28 March 2013 - 06:52 AM
Seveda. Je velik vir informacij, dnevno zatočišče, kotiček, kjer prideš malo pogledat, pojamrat, ali se v končni fazi kaj naučit. Nenazadnje pa so se v letih sodelovanja tukaj
stkale neprecenljive vezi. Upam, da do tega ne pride, no, mi ne bi bilo prav, če bi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 March 2013 - 07:09 AM
Pa če je v igri denar (???...navsezadnje nič na tem svetu ni zastonj) mislim, da se z lahkoto odpovemo eni jutranji kavi/čaju in prispevamo za forum
Posted 28 March 2013 - 07:11 AM
Da!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 March 2013 - 12:32 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 March 2013 - 12:54 PM
In se enkrat JA.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 March 2013 - 02:06 PM
Mene je tudi malo stisnilo, ceprav sem imela obdobja, ko sem bolj malo sodelovala.
a ne ... meni je tako samoumeven, kot moje kolegice ....
sem takoj za denarni prispevek, če bo potreben!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 March 2013 - 02:14 PM
+1 !!!!!!!!!!!!!!!
Posted 28 March 2013 - 02:26 PM
Se strinjam!
Posted 20 April 2013 - 05:00 PM
Da mal pokvarim vzdušje A se nikomur ne zdi to bedno, da nekdo kao malo sprovocira, da se bo forum zbrisal in vsi v zrak in prosjačit in ponujat denar in ne vem kaj še vse? Če (finančno, časovno ali kakorkoli drugače) ne znese, pač ne znese, se zadeva zapre in je to to. Saj bi ga jaz tud malo pogrešala na trenutke, ampak kaj hočeš. Zelo zanimiv mi je tudi podatek, da forum obratuje Hevei v čast.
Posted 20 April 2013 - 05:23 PM
Te stvari niso samoumevne. Za domeno je treba plačevati letno nek znesek, stvari je potrebno posodabljati in tako naprej. In nekomu se mora to dati...mora imeti interes. Ravno zato sem rekla pač za tist € ali dva. Saj bi vse preživele, ampak, če se da, zakaj ne bi?
Posted 20 April 2013 - 05:33 PM
^ agree.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 April 2013 - 05:47 PM
Te stvari niso samoumevne. Za domeno je treba plačevati letno nek znesek, stvari je potrebno posodabljati in tako naprej. In nekomu se mora to dati...mora imeti interes. Ravno zato sem rekla pač za tist € ali dva. Saj bi vse preživele, ampak, če se da, zakaj ne bi?
To mi je jasno. Tudi to, da se ta forum precej razlikuje od drugih spletnih forumov, je sam sebi namen in kot tak nima oglaševalskega prostora, verjetno tudi nobenih drugih prilivov. Moja poanta je bila čisto drugje, ampak nima veze.
Posted 20 April 2013 - 07:31 PM
Jaz se tukaj strinjam s tabo, Michelle. Pač, če je je, če ga ni, ga ni. Plačevala pa ne bi nikoli.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2014 - 07:19 PM
A tudi vam zdaj (par dni), ko stisnete View new content, ven vrže izključno teme, ki še niso bile prebrane (torej prefiltrirano, samo tiste, ki so močneje obarvane)?
Pri meni je tako namreč zadnjih nekaj dni, prej pa mi je recimo prvič, ko sem pritisnila View new content ven vrgo vse neprebrane teme, pa sem jih potem recimo par odprla in prebrala, stistnila ponovno gumb in mi jih je spet vrglo, samo da tokrat ne več močneje obarvane.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2014 - 08:35 PM
Posted 21 March 2014 - 08:41 PM
ja, hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2014 - 08:53 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users