Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#921 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 May 2013 - 03:36 PM

Nimam pojma, kiri je Invisible, jaz že enih 8 let uporabljam tega

3713348lun.jpg

in mi je najboljši.

Občasno vzamem tistega modrega, Sport al kaj je že, ampak mi ni kul.

So pa res smrdljivi, ko jih našpricaš, ampak je meni taaaaako lep vonj potem, ko se spotiš. :D

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#922 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 May 2013 - 03:50 PM

Invisible je takle:

product_1688.jpg

Si bom pa še tega Original kupila v kratkem, ker se je švic sezona že začela. :verymad:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#923 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 04 May 2013 - 03:54 PM

Jaz sem na morju uporabljala Rexono in mi sploh ni bila všeč. Nisem kaj posebno švicala, ampak se mi zdi, da se je konec dneva en tak čuden vonj razvil. Ne po švicu, ampak sam deo ima v embalaži prijeten svež vonj, zvetčer na koži pa je bila neka stinstana različica vonja. Ne predstavljam si kaj bi bilo, če bi ful zašvicala.

7bt-rexona.jpg

Tako, da ostajam zvesta Neutro Robertsu z roza ali belim pokrovčkom. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#924 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 04 May 2013 - 05:38 PM

Anouk, kakšen pa ti je Dr. Organic v primerjavi z Alverde? Jaz sem imela tega ognjičevega, ampak mi ni bil všeč. Od naravnih sem imela samo Alverde ognjič, Alverde žajbelj in limonska trava v spreju in Bio Secure. Meni so bili vsi prešvoh. Jaz bi rada nekaj naravnega, ki pa ima vseeno močnejši vonj. Ti trije se skoraj niso vohali. Dr. Organic deodorante imajo tudi v slovenskih DM-ih? Koliko pa stane?

Sicer pa tudi jaz verjamem, da se naravni glede vzdržljivosti pač ne morejo primerjati z drugimi, ampak sem vseeno pripravljena imeti raje nekaj malenkost manj učinkovitega in naravnega.

Tezko primerjam, ker zaradi vonja Alverde ponavadi uporabljam poleti, Dr. Organic pa pozimi - mi oba fajn zdrzita v danih razmerah (edino z crnimi majicami imam tezave, v tistem pa vedno zacnem zaudarjat, pa nima veze, kaj dam nase).

Ce se pa v slovenskih DM-jih dobijo pa ne vem, znamko gotovo drzijo, me pa zdaj ze nekaj casa ni bilo tam, tako da mi nabor izdelkov ni znan. Na Nizozemskem imajo se stevilne druge kolekcije, sem si ravno kupila rumenega (z E vitaminom). Stanejo pa okrog 6eur, ce se ne motim. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#925 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 04 May 2013 - 06:05 PM

Hvala! Bom pogledala. Zaenkrat še nikoli nisem zapazila njihovih deodorantov. Vsaj ne tam, kjer so ostali deodoranti. Cena pa tudi ni pretirana.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#926 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 04 May 2013 - 06:19 PM

Jaz sem se pa navadila na Loccitanovega, ampak so zdej idioti spet spremenili formulo, odvzeli aluminijeve soli in itak ne deluje. Zdej sem spet na lovu za deotom in mi je prav bad. Ta Loccitanov je bil fajn ravno zato, ker ko se je posušil, ni bilo nobenega vonja po deodorantu in sem pač samo švicala. Jooooj no.

• 0

#927 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 04 May 2013 - 06:35 PM

Hvala! Bom pogledala. Zaenkrat še nikoli nisem zapazila njihovih deodorantov. Vsaj ne tam, kjer so ostali deodoranti. Cena pa tudi ni pretirana.

Bi se ponudila, da ti ga prinesem, ampak verjetno ne bom pred avgustom nic v Sloveniji. Morda bo Padme kaj prej sla?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#928 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 May 2013 - 07:09 PM

Marmelada, js ti ga lahko kupim in pošljem, v LJ imajo Dr. organic v eni trgovini na Bavarcu.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#929 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 07 May 2013 - 09:46 AM

Hvala vam. :) Ampak saj ni nujno. :) Špela, kje točno je ta trgovina na Bavarcu? Tam v isti vrsti kot je Mercator, neka pekarna in to? Tja bom lahko šla sama pogledat ob priliki, še prej pa bom pogledala, če majo mogoče v DM-u.

• 0

#930 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 June 2013 - 10:43 PM

A je kak deo, ki preverjeno ne pušča rumenih madežev? (poučite me, a tej madeži so v bistvu pot, deo, ali miks obojega?)

S črnimi oblačili nimam problemov, ampak belih basic majic se mi je že kar nekaj uničilo, ponavadi so po eni sezoni že za stran :( Pač prvih par pranj rumen madež še gre lepo dol, potem pa vedno manj.

Zdaj imam Borotalco, a mislite, da če bi kupila Invisible verzijo, bi bilo boljše, ali so to samo lari fari? (za vse znamke, ne samo Borotalco) :)

novita-invisible-flash-placeholder.jpg

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#931 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 28 June 2013 - 02:56 PM

Hmm, sicer nimam toliko balih majic, da bi lahko zagotovo rekla, ampak pri meni sta se še najbolje izkazala Neutro Roberts roza/beli, ampak če sem prav zasledila tebi ni bil ok. In pa Nivea Dry. 

Invisible različic nisem nikoli uporabljala, tako da težko rečem, sem imela pa probleme z deoti v spreju, ti so mi skoraj vedno puščali fleke. Ko se namažeš počakaš malo, ali se takoj oblečeš? Jaz počakam, da se malo vpije in se mi zdi, da je manj težav. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#932 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 June 2013 - 03:15 PM

Jaz sem zdaj malo brala in baje sprej različice najmanj flekov puščajo, tako da bom zdaj nabavila sprej. Najljubši so mi sticki, roll onov ne maram, ravno iz tega razloga, ker si potem ves moker pa moraš čakati da se posuši preden se oblečeš.

Drugače pa tej rumeni fleki pridejo zaradi reakcije med tvojim potom + aluminijem. Tako, da deodoranti, ki tega aluminija ne vsebujejo, naj ne bi puščali niti rumenih madežev. Drugi teden grem v nabavo, vzela bom prvega v spreju brez aluminija, ki ga najdem.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#933 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 28 June 2013 - 06:53 PM

Jaz nimam še niti na enem samem oblačilu niti znamenja teh madežev (pravzaprav sploh ne vem dobro, za kaj gre) uporabljam pa že ves čas izključno spreje, nikoli roll-ona ali sticka. Tko da očitno bo nekaj na tem.

• 0

After all this time?

Always.

#934 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 June 2013 - 07:04 PM

Meni je Borotalco uničil vse bele majice, na nekaterih, ki jih nosim že leta, imam pod pazduhami prav umazano bele/bledo rumenkaste zaplate. :wacko: Je pa res edini deodorant, ki nima tistega čip vonja, ko se spotiš, in edini, ki me rešuje vso poletje, ko se kopam v lastnem potu (sploh pa pred in med izpiti, ko izločim kak liter vode :lol: ).

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#935 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 29 June 2013 - 10:12 AM

Drugače pa tej rumeni fleki pridejo zaradi reakcije med tvojim potom + aluminijem. Tako, da deodoranti, ki tega aluminija ne vsebujejo, naj ne bi puščali niti rumenih madežev. Drugi teden grem v nabavo, vzela bom prvega v spreju brez aluminija, ki ga najdem.

Sarah, sem šla preverit na moj Bionsen v spreju, ki ga imam, ampak zelo redko uporabim. Ne vsebuje aluminija  in parabenov, pa res je ful tak osvežilen, sam je tak "moker" sprej a veš, brez potisnega plina, če se motim...

10094662.jpg

• 0

#936 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2013 - 10:16 AM

Hvala! Ja, saj dandanes je redkokateri brez. Bom šla v DM, pa mogoče najdem kaj, kako Baleo morda.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#937 gejba

gejba

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 29 June 2013 - 10:59 AM

Mislim, da so Sebamedovi tudi brez.

• 0

#938 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2013 - 11:09 AM

Pa Bionsen, pa baje tudi 2 nova Niveina. :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#939 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 29 June 2013 - 02:24 PM

Fa Natural so tudi brez aluminija, maš ene 3 različne.

fa_pure_rose_detail.jpg

Tile Niveini so tudi brez.

nivea_deo_sophia_teaser1.jpg

Pa od Malizie tudi. :) Za te vem iz glave, vseeno pa je bolje pri vsaki različici še prebrat sestavine. Baleini so več ali manj vsi z amulinijem, vsaj kolikor sem jaz gledala. Brez vem da je eden Balea Med, v prozorni steklenički, je pa brez potisnega plina.

• 0

#940 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 11 July 2013 - 07:27 PM

^^

Ja, jaz imam Niveo natural fresh v spreju že leta in nimam več problemov z rumenimi madeži na belih majicah. Prej pa vedno; enako kot ti, Sarah. Uporabljala sem Niveine roll-on deodorante.

Edino, če sem ves dan zdoma, mi ni dovolj, čeprav se skoraj ne potim. Zato kombiniram Niveo z Bionsenovimi kristali (samo kristali mi tudi ne zadostujejo). Deluje! Je pa pri obojem treba čakati, da se posuši, ampak ne menjam.

http://www.chemistdi...1867_view_image

http://item.mobilewe...Id=321149959309
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users