Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 January 2016 - 07:01 PM

Ne, so mi pa vsec. Tako elegantno, saj boste videli. :P
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#922 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 24 January 2016 - 07:49 PM

Zelo ugodno. Moj svak se tudi s tem ukvarja in s partnerjem racunata okoli 700. Pa imata vseeno na polno zasedeno.
Edit: Ne, 1000 baje, omg.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#923 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 January 2016 - 08:04 PM

O, jebemti. Saj za dva je 700 se nekako v redu (ceprav sama ne bi toliko dala, je res preveeec drugih stroskov), sploh ce se ukvarjata samo s tem.
Ce pomislis, lahko za ta denar ze dobis soliden laptop in si nastimas playlisto gor in ti je vseeno, ce ga kdo polije. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#924 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 26 January 2016 - 06:07 PM

in dejstvo, da bosta DJ-a vrtela samo rock ...

\m/

Petrine torte se berejo slastno, sem pa tudi jaz pomislila na veverice (na podlagi skrinjice za prstana : )).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#925 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 March 2016 - 08:17 PM

Včeraj je bilo testiranje okusov tort in moram res pohvaliti Petro. :) Probala sva lahko vsak izbran okus, res so hudo dobre in se na koncu odločila za čokoladno z biskvitom s praženimi lešniki, gozdnimi sadeži, moussom iz temne čokolade in ganachem z belo čokolado.  :njam: Za eno gostjo, ki ima celiakijo, bo brez problema posebej pripravila porcijsko. Ful je prijazna, ustrežljiva, kreativna. Na posvet se je že pripravila s slikami predlogov in predstavila svojo vizijo. Pa za vsak par posebej je pripravila darilo s posvetilom. ^_^

• 3

― V. Van Gogh

#926 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 March 2016 - 09:07 PM

Petra zna, ja :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#927 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 March 2016 - 11:41 PM

Probala sva lahko vsak izbran okus, res so hudo dobre in se na koncu odločila za čokoladno z biskvitom s praženimi lešniki, gozdnimi sadeži, moussom iz temne čokolade in ganachem z belo čokolado.  :njam: 

Jaz sem pri Petri narocila torto z zelo podobnim okusom. Namesto gozdnih sadezev so bile hruske in je bila res odlicna!

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#928 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 14 March 2016 - 08:11 PM

A bo veganska?
  • 0

#929 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 14 March 2016 - 08:43 PM

Jaz sem tudi želela njeno torto, pa je za tisti datum že zasedena. :/ Ne najdem pa nič podobnega.

• 0

#930 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 14 March 2016 - 08:47 PM

Mmm, jaz bi se pa povabila v Petrino kuhinjo. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#931 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 March 2016 - 08:49 PM

Ne bo veganska.

Že ful prej ima zasedeno, ja. Jaz sem jo kontaktirala že decembra, dokončno potrdila vse pa januarja in je že takrat imela 3 poroke tisti dan.

Nimam pojma, kako jo je Hevea dobila zadnji moment pa v glavni sezoni porok. 

Aja, cakepops so tudi noro dobri!

• 0

― V. Van Gogh

#932 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 May 2016 - 08:07 PM

Zdaj ko so nama vsi sporocili prisotnost lahko recem, da kar se tice otrok na poroki nisva imela nobenih nerodnosti. Na kuverte sem napisala samo imena povabljenih (torej starsev) in je bilo vsem kristalno jasno, da bodo prisli brez otrok. Hvala bogu, da niso nic sprasevali, ker bi mi bilo malo nerodno. V vsakem primeru se mi zdi pa visek nekulturnosti tako prepoved napisati v samo vabilo.
  • 1

― V. Van Gogh

#933 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 May 2016 - 08:15 PM

Kako pa ves, da ne bo kdo dejansko prišel z otrokom? :P

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#934 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 May 2016 - 08:21 PM

Ker so RSVP-ji poimensko.
  • 0

― V. Van Gogh

#935 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 19 May 2016 - 08:39 PM

Jina, jaz tega ne bi za ziher jemala. Nekateri otrok niti ne stejejo kot dodatno osebo, ce so starsi se najmanj. Recimo jaz ce mi nekdo ne bi rekel da ga izrecno naj ne pripeljem bi ga, ker se nisem videla da bi kdo imena od otrok pisal na/v vabilo, ali pa imam samo jaz take izkusnje....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#936 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 May 2016 - 08:49 PM

Pa ravno ti si rekla, da ga nikoli ne bi s sabo vzela na poroko, za crknit. :lol:

Drugace me pa ne skrbi, ker so bili nedvoumni. Pa svoje najblizje menda tudi toliko poznava.
  • 0

― V. Van Gogh

#937 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 19 May 2016 - 08:52 PM

No pol je kul.
Jaz bi ga v kozi teh starsev, sori :) sama pa ga ne bi, ker se mi zdi to samo brezvezna nesproscenost za starse in vse prisotne.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#938 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 May 2016 - 09:00 PM

Ne vidim potem, kje je fora, razen v tem da kompliciras. :D Nekateri pac razumejo, kaj pomeni dvojina in kaj mnozina pa tudi ce bi povabila tudi otroke, ni nujno da bi jih vsi pripeljali - iz razloga, ki si ga omenila. Sploh ker bo poroka ob taki uri, da ji sledita vecerja in zabava in ne kosilo.
  • 1

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 20 May 2016 - 10:36 AM

Zdaj ko so nama vsi sporocili prisotnost lahko recem, da kar se tice otrok na poroki nisva imela nobenih nerodnosti. Na kuverte sem napisala samo imena povabljenih (torej starsev) in je bilo vsem kristalno jasno, da bodo prisli brez otrok. Hvala bogu, da niso nic sprasevali, ker bi mi bilo malo nerodno. V vsakem primeru se mi zdi pa visek nekulturnosti tako prepoved napisati v samo vabilo.

Pri mojih prijateljih je bilo pa do zdaj tako, da so vabilo prinesli osebno, tako da na njem ali sploh ni bilo napisano ime, ali pa sva bila napisana samo midva, potem so pa specifično rekli, naj pripeljeva otroka s sabo. Prej, ko sem ga še dojila, sem ga pa tudi vzela hočeš nočes s sabo, potem ga pa zvečer predala staršem, ki sem jih vlekla s sabo, kamor smo pač šli, in nastanila v nek bližnji hotel, in hodila na par ur vmes dojit.

Letos greva spet na dve poroki in so otroci povabljeni zraven. Je pa res,da gre za pare, ki imajo že sami otroke in je potem dojemanje tega že s prve drugačno.

• 0

#940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 May 2016 - 10:41 AM

Tistim, ki imajo že sami otroke je najbrž simpatično, če kdo z dretjem zmoti obred ali pa poriva prste v torto.

• 1

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users