Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#921 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32890 posts

Posted 16 April 2006 - 10:49 AM

Hm, pomoje v oblazinjeni kuverti,
zdej, če imajo oni pogodbo s Pošto, lahko tudi na pošti rečeš, da pošiljaš na njihove stroške (tako, kot Oriflame).
Lahko pa tudi daš dostavljalcu baje, ko ti naslednjič kaj pripelje.
  • 0

#922 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 April 2006 - 10:50 AM

Super, da si dobila.

Oblazinjena kuverta, reklamacijski list, zapakiraš. Oddaja se dostavljalcu Door to door, ko naslednjič dobiš paket, ker imajo z Avonom pogodbo in nič ne plačaš. Če neseš na pošto je strošek tvoj, brezveze. Jaz vedno dostavljalcu dam. Ampak opozorilo: zahtevaj vedno potrdilo, meni so enkrat eno reklamacijo zafurali oz. nekdo jo je ukradel, ker paket ni imel nalepljenega obrazca. In sem bila ob kar dosti denarja.
  • 0

#923 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32890 posts

Posted 16 April 2006 - 10:51 AM

Aja, valda, sm zabluzila s pošto, oops.gif
Avon dostavlja preko hitre pošte in ne Pošte Slovenije, tako da ne moreš poslat po pošti na njihove stroške, ampak daš dostavljalcu.
  • 0

#924 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 16 April 2006 - 11:14 AM

Hvala!

Opazla sem namreč, da tiste stvari, ki so v katalogu zadnjič...pogosto prihajajo pokvarjene ali čudne. Tokrat pri meni strgalo za pete Footworks, skoraj v prafaktorjih in to še originalno zapakiran. rolleyes.gif

Mi gre pa kar na jok, po prvem neugodju, sem se zaljubila v Winter sensation gel, losjon...a gre iz prodaje. Za zjokat se. Treba nardit zalogo..če ne bo vse že razprodano.

A lahk še za en nasvet prosim...bilo je že velikokrat napisano, a sem v dvomih, ker punce na drugem ocenjevalcu lepote pišejo drugače.
a) Glazewear lip gloss
cool.gif Metallic Glazewear lip gloss

In sicer, kateri od njiju je bolj mokrega videza? Kateri ima bleščice? In kateri od njiju (če je) je moker, z malo shimmmra po možnosti in baby roza barve, ne preveč prozoren, da vsaj malo barve pušča, a ne preveč živo roza????? Če lahk barvo napišete.

Hvala še 1x.
  • 0

#925 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 April 2006 - 11:19 AM

QUOTE(Irena*)
Metallic imajo droben shimer, se lepo svetijo, drugi dajo pa le moker videz ustnicam, pa tudi precej prosojni so, le kakšen odtenek Violet, Blossom ali Magenta shine dajo malo barve. Isto je pri Metallic svetle nianse Golden ali Marvelous metal sta čisto brez barve, Amethyst chrome je pa že vredu pigmentiran.

Jaz sem imela Metallic-Rose beam-lepa roza barva, imajo pa ti glosi obupen vonj, ki ga nisem prenesla in je šel nazaj.

Lepi roza barvi sta potem še: Metallic garnet, Metallic blush, koliko sta pigmentirana pa ne vem. Niso pa ti glosi pretirano močnih barv.
  • 0

#926 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 16 April 2006 - 11:23 AM

Aha. Tole sem že prebrala prejle, zato sem bila tudi v dvomih. K namreč drugje so punce pisale, da je navaden glazewear mat. Ampak da ima bleščice. Metallic da je pa moker in nima bleščic. Torej čist v nasprotju s slikami v katalogu in pisanjem tule. Pol sem pa zmedena. Vsekakor nočem mat lip glossa. cry.gif
  • 0

#927 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 April 2006 - 11:30 AM

Noben ni mat, niti stari Glazewear, ki jih ni več v prodaji. Extreme Metallic shine imajo shimer, Extreme Gloss pa dajo moker videz. In se to čisto sklada s slikami v katalogu, če gledaš 5.

Še nisem videla mat glosa, le določene šminke so mat. Glosi se vsi svetijo, nekateri imajo tudi shimer, drugi ne.
  • 0

#928 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 16 April 2006 - 11:35 AM

Ok, hvala.

Jah, na mojih ustnicah vsekakor so mat marsikateri. Npr. od S-he navadni glosi. Skoraj noben gloss se na mojih ustnicah ne sveti.

Dobro, torej bom naročila navadnega glazeweara wink.gif
  • 0

#929 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 April 2006 - 01:17 PM

Kateri Avonovi lip glosi so pa še o.k.?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#930 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 April 2006 - 04:52 PM

Arabian glow - tisti prejšnji. Novih še nisem probala. In Glazewear.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#931 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 April 2006 - 07:40 PM

QUOTE(sonchika)
Arabian glow - tisti prejšnji. Novih še nisem probala. In Glazewear.

Hvala.
  • 0

#932 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 10:45 AM

Jaz ko si naročam kozmetiko AVON sem vedno do sedaj bila zadovoljna. Tako da se vam splača kupit :!: Pa tudi njihovi parfumi in ta mila lepo dišijo in so kvalitetna.
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#933 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 17 April 2006 - 01:34 PM

jaz moram zelo pohvaliti novo učvrščevalno kremo Maximum Body Makeover! zdi se mi boljša od ta nove Anew rolleyes.gif

naročila sem situdi senčko v peni in sem zelo zadovoljna!!! zelo lepo se nanaša, ampak pri tej senčki morate paziti, da je ne nanesete preveč, saj se potem nabira v gubi...verjetno si bom še puder v penici naročila biggrin.gif

a je katera že poskusila kakšen čistilni gel od Naturals? jaz sem imela piling z breskvijo in mi je bil zelo všeč!
  • 0

#934 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 01:56 PM

QUOTE(Anie)
jaz moram zelo pohvaliti novo učvrščevalno kremo Maximum Body Makeover! zdi se mi boljša od ta nove Anew rolleyes.gif

naročila sem situdi senčko v peni in sem zelo zadovoljna!!! zelo lepo se nanaša, ampak pri tej senčki morate paziti, da je ne nanesete preveč, saj se potem nabira v gubi...verjetno si bom še puder v penici naročila biggrin.gif

a je katera že poskusila kakšen čistilni gel od Naturals? jaz sem imela piling z breskvijo in mi je bil zelo všeč!

Tudi jaz sem že imela Naturals-breskva in sem zelo zadovoljna. Kaj pa kakšno drugo si že poskusila Anie ?
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#935 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 17 April 2006 - 02:33 PM

ja, poskusila sem čistilni gel z algami in bambusom in mi ni všeč...zelo peče, če gre v oči in izsuši kožo cry.gif tonik te linije pa mi je zelo všeč!

glede nato, da mi je piling in tonik z breskvijo odgovarjal, si bom naročila še čistilni gel wink.gif če pa ga je katera že uporabljala, naj sporoči oops.gif

trenutno uporabljam še Naturals šampon z marelico in mandarino in sem zadovoljna (zelo lepo diši), tista krema za lase, ki pride zraven pa ni nevem kaj...zdaj jo uporablja moj dragi in je že čisto obseden s tisto kremo...pravi, da mu je všeč, ker lahko oblikuje frizuro, brez, da mi mu zlepilo in zmastilo lase biggrin.gif tako, da sem si jaz naročila Naturals masko s sojinim mlekom in makadamskim orehom in mi odgovarja wink.gif

Naturals izdelki za telo (geli, losjoni...) pa so mi vsi všeč!
  • 0

#936 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 02:37 PM

Ja tudi meni. Vredno pa je tudi da poskusiš mila SENSES ker so zelo fajna. Uporabljam jo že lep čas in ne isuši kože pa še zelo diši. Meni osebno diši Winter sensation in Fantastic day! (Zdaj imaš celo akcijo) Če pa želiš vedeti kaj več pa me kar vprašaj ker kar nekaj izdelkov poznam zelo dobro!
  • 0

#937 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 17 April 2006 - 02:42 PM

Senses izdelke sem že vse sprobala oops.gif
v 7.kampanji pridejo že novi pinky barve: So free z vonjem vrtnic in potonike (mmm)! biggrin.gif

najljubši pa mi je oranžni, rdeči in zeleni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

stalno kupujem tudi Senses tekoča mila...trenutno uporabljam tistega oranžnega z vonjem mandarine wink.gif
  • 0

#938 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 17 April 2006 - 02:50 PM

Ja komaj čakam na ta izdelek. Mmmm že sliši se odlično.
  • 0

#939 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32890 posts

Posted 17 April 2006 - 03:48 PM

Jst pa od Senses še nisem nič probala, ker mi zaenkrat odgovarjajo geli in losjoni Naturals in ostajam kar pri teh.
  • 0

#940 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 April 2006 - 05:44 PM

QUOTE(_M_)
Jst pa od Senses še nisem nič probala, ker mi zaenkrat odgovarjajo geli in losjoni Naturals in ostajam kar pri teh.

Jaz tudi od Senses še nič. Me ne pritegne.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users