Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#921 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2007 - 09:00 PM

Ja tisto škatlo pač mam na zalogi/ za rezervo, če mi zmanjka tablet, da mam vedno na zalogi tablete al pa jo nesem k fantu, v primeru, če mojo pozabim sabo k njemu vzet.
Pokvari ti tolko bioritem, kolko ti ga pokvari to, da jemleš skupaj 2 škatli. V vsakem primeru, je nekaj drugega za telo, ne glede na to, da dobi 40 tablet al pa 23, moje mnenje pač.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#922 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 June 2007 - 09:01 PM

Sama delam enako kot rea. Tista škatla pa pač ostane za rezervo. Kaki posebne primere. Saj se da ponucat.

Edit: HAHA! Prehitela. smile.gif Točno tak!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#923 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 29 June 2007 - 09:27 PM

zdaj sem pa še bolj zmedena in v dilemi smile.gif bolj kot prej

mah ko bom pač na morju bom podaljšala kak dan , za deset dni je preveč? pol jo bom pa dobla. Ker dva meseca jemati , mi je res strašljivo, pa itak bo to zadnji mesec, ker jih ne namervam več jesti, kožo mam mal lepšo, sem pa vsa zblojena od teh tablet, kot nek zadetek sem prvi tedne hodila po svetu, nič me niso navdušile te tablete mad.gif
  • 0

#924 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 June 2007 - 09:31 PM

Podaljšaj si alora tolko, da je ne dobiš na morju, če ne je malo pointless (pomojem), če se pa slabo počutiš pa pač predčasno prekineš, sej lahko vidiš sproti če ti je ok al ti ni.

Rea, nisem misnla bioritma, ampak ritem jemanja - na kateri dan začneš in kateri dan dobiš fešto laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#925 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 June 2007 - 09:50 PM

Jah, sj znamo vsi dneve štet, pa koledar spremlat, nov dan za zpomnt si pa tud ni neka grozota, ne smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#926 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 June 2007 - 08:46 AM

Če hočeš za 2 dni prestavt menstro, pol že nardiš tko kot Rea, s tem da se ti spremeni začetni dan jemanja in vse, kar bi mene osebno ful motlo. Sem nardila to enkrat in mi gre še zdej po par mescih na živce, ker sm bla prej skos navajena na pondelk, zdej pa mam četrtek in mi gre res na živce. laugh.gif Če pa spreminjaš menstro za 10 ali več dni, se mi zdi pa smiselno pojest celo škatlico.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#927 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 30 June 2007 - 09:45 PM

hvala vam punce za pomoč!
  • 0

#928 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 July 2007 - 04:40 PM

Danes sem bila prvič pri ginekologu in dobila tabletke Lindynette30. Jih je katera že imela, da bi povedala izkušnje?
  • 0

#929 *anya*

*anya*

sramežljivec

• Člani
  • 73 posts

Posted 02 July 2007 - 08:16 PM

Imam vprašanje, in sicer... čez par dni bom dokončala svojo prvo škatlico tabletk, pa me zanima če lahko že takoj na začetku jem 2 škatlici brez prestanka (grem na morje), ali je na začetku bolje, da jem normalno, se pravi enotedenska pavza?
  • 0

#930 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 July 2007 - 07:37 AM

Čisto vseeno je. Ko jemlješ KT, lahko počneš karkoli. Priročno. Če ti ne paše imeti menstruacije ta mesec, jo boš pa imela drugi. no big deal.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#931 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 July 2007 - 10:35 AM

vrana, prvic slisim.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#932 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 July 2007 - 12:28 PM

a jekatera krvavela med jemanjem tablet. Meni je dala zdravnica stediril m za čas dopusta, da ne bom imela menstruacije in so kao bolj močne da bo res zihr. zdaj pa sred prve ploščice imam že menstro. a je to samo prehodno, ker že toliko časa nisem jedla tablet. Ker se to dogaja, a ne? Jezna sem! sem mislila da bom imela mir!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#933 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 July 2007 - 03:34 PM

Ponavadi je normalno, da ko jemlješ prvo ploščico tablet (pa ni važno katerih) rahlo krvaviš.
  • 0

#934 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 July 2007 - 03:50 PM

Koliko pa to krvaviš..kot menstruacija??? unsure.gif
  • 0

#935 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 05 July 2007 - 04:02 PM

Pri meni ta krvavitev ni izgledala kot prava menstruacija. Je v bistvu rjavkaste barve in izcedka je glih toliko, da moraš imet mini vložek ali pa mini tampon. Po koncu druge škatlice se je pri men ta vmesna krvavitev končala. Ko se mi je to zgodilo prvič, sem klicala ginekologa in je rekel, da je to običajno, brez panike.
  • 0

#936 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 July 2007 - 04:12 PM

Ok. Hvala za pojasnitev.
  • 0

#937 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 July 2007 - 05:48 PM

Hvala punce. Upam, da bo čimprej mimo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#938 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 07 July 2007 - 03:04 PM

..ne vem če je že kje omenjeno..sam mi se neda brat vseh 33strani al kok ih je že..pred parimi dnevi sm začela pit tabletke yarina..počutim se slabo in teško mi je na želodc ter mam slb apetita, oz ga nimam..a je možno da je od tega? a je to normalno na začetku?
..ne vem..mogoče je tut pred tem blo..sam nis kej preveč zasledila..k drgač mam probleme s probavo, ne glede na kt..
  • 0

#939 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 July 2007 - 10:41 PM

Ja to je zarad tabletk. Potrpi in ne jej težke hrane wink.gif
  • 0

#940 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 July 2007 - 05:59 PM

Jaz bom kar po domače povedala: opažam, da, odkar žrem Yarino, se spodaj ne navlažim več toliko (bistri potoček je vseeno drugače, kot slina, a ne) in potem me že po nekaj cajta vse boli/peče. In posledično ne morem uživat več toliko v seksu. To mi prav nič ni všeč. cry.gif Da ne omenjam, da dobivam take migrenske napade, da mi je do tega, da se bi najrajši zadušla... sicer sem vajena kroničnega glavobola, ampak tile so pa prav ubijalski.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users