Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 March 2009 - 02:42 PM

Posted 16 March 2009 - 03:04 PM
^^ Hja, za zloadat jih ni, ne, za kupit pa ja.

Ko bi vsaj bili tudi za kupit. Dva filma, ki bi jih rada pogledala, sem iskala tud v naši lokalni videoteki in Big Bangu, pa jih ni. Za skandinavse zgodovinske filme zgleda pri nas ni zanimanja.

Na živce mi gre enih par sošolcev, ki so vedno ko bi morali imeti predstavitve seminarjev bolni. Ok, se zgodi, da ti kdaj kakšne ne uspe napisat in ostaneš doma. Ampak ko so vedno eni in isti, ki to prakticirajo. In potem ti, ki si itak redni gost na predavanjih morš poslušati profesorjeve pritožbe zakaj ti ljudje ne hodijo. Ja jebemti, kak naj jaz vem, da ne hodijo, saj nisem njihova mama. Pa zakaj mormo mi to poslušat, ki smo redni gostje.

Posted 16 March 2009 - 03:15 PM
Čeprav je povsod drugod, kjer se je potrebno vključevati, zelo podobna situacija.

Bojda je to po pravilih. Vem da sem gledala ko sem delala CPP eno polo, kjer sta bli dve sliki, ki kažeta kao primere vključevanja v promet (pač to ko greš iz dveh pasov na enega). No in je bla ta verzija, ko vozniki peljejo do konca tistega "dead end-a" pravilna. Men ni logično, sam jbg.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 March 2009 - 03:20 PM

Posted 16 March 2009 - 04:30 PM
vuelvo a vos,
Posted 16 March 2009 - 06:02 PM
Moram še 101. izpostaviti problematiko besnega kurjenja in resnično nečloveško ogabnega lufta praktično vsepovsod. PA KAJ FOLKU NI JASNO???!!! Po pisarnah, nakupovalnih središčih, restavracijah, itd. se kuri (in deluje, kot da se ni prezračevalo že kakšnih 10 let), kot da bi bil sodni dan. Vlada vsesplošna fobija na friški luft. Če je kje kakšno okno samo za pet sekund minimalno odprto, se najde kdo, ki začuti pihanje (podobno tornadu), še preden stopi v prostor. In potem se ljudje gibljejo v zatohlem, nagravžno toplem luftu ... odeti v pet kil volne ... in potem se res ne sprašujem, od kod vsepovsod vonj po kislem, švicu. OGABNO. Mene mine kam sploh it, resnično. Poleti bo pa druga zgodba ... klime na stenah bodo večinoma za okras in vsi se bodo pritoževali, če bo kje samo zadišalo po normalnem zraku, kako se bodo prehladili.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 March 2009 - 06:39 PM

Pa danes sem skoraj fasala eno bolezen. Sem bla v Mladinski Knjigi in tam so tisti nagravžni Me to you medvedki, ki jih sovražim. So ble tri punce tam in ena se je drla ko ena šoja : "Jooooj Andreja glleeeeeej kak je srčkan, jaaaa joooooooj, kak bi ga mela. Pa glej totega ko je v krogli waaaaaaaaa kak je sladki ".

Posted 16 March 2009 - 06:48 PM
Posted 16 March 2009 - 07:33 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 16 March 2009 - 08:01 PM
Posted 16 March 2009 - 08:13 PM
Ko bi vsaj bili tudi za kupit. Dva filma, ki bi jih rada pogledala, sem iskala tud v naši lokalni videoteki in Big Bangu, pa jih ni. Za skandinavse zgodovinske filme zgleda pri nas ni zanimanja.

^^Štekam, Kalypso, za to pa obstaja eBay. Ampak teži, ja, da se pri nas nič ne dobi.

Ha ha, Ana, si tudi ti ljubiteljica albumov na FB - Jaz in moja ljubav, Tinči in Petrčy 4eva, Moj dragi in jazst.
Ja LOL, no.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 March 2009 - 08:18 PM
Sem bla v Mladinski Knjigi in tam so tisti nagravžni Me to you medvedki, ki jih sovražim. So ble tri punce tam in ena se je drla ko ena šoja : "Jooooj Andreja glleeeeeej kak je srčkan, jaaaa joooooooj, kak bi ga mela. Pa glej totega ko je v krogli waaaaaaaaa kak je sladki ".

To je blo pa meni namenjeno. Rea se ne zna baš zadrževat v javnosti, toliko v obran nam trem

vuelvo a vos,
Posted 16 March 2009 - 08:20 PM
Citiram : "*šam moi siii*...tok tok tok te mam jada!!!!"
"Ti si kužkoo

šam moi kužko

*Jubim teee jePota moiaa*"
Mislm wtf...uredu je, ženska.
Jz si ne morm pomagat, ampak tak folk je zame mal zaostal in jih na noben način ne morem obravnavat kot seb enakovredne.
Posted 16 March 2009 - 10:19 PM

Posted 16 March 2009 - 10:27 PM
Men se tud vse te osladnosti gravžajo, glih včer sm pr enmu znancu brala na wallu, kake mu baba piše...
"Ti si kužkoo

šam moi kužko

Jz si ne morm pomagat, ampak tak folk je zame mal zaostal in jih na noben način ne morem obravnavat kot seb enakovredne.
O, matr! Obup!

Posted 16 March 2009 - 10:40 PM

Posted 16 March 2009 - 10:46 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 March 2009 - 10:51 PM

vuelvo a vos,
Posted 16 March 2009 - 11:28 PM
Men se tud vse te osladnosti gravžajo, glih včer sm pr enmu znancu brala na wallu, kake mu baba piše...
"Ti si kužkoo

šam moi kužko

omg meni tudi megla pade ob takih

Rea kdaj si je treba duso olajsat.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users