Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#921 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 March 2009 - 02:42 PM

Lol, rea. biggrin.gif
  • 0

#922 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 16 March 2009 - 03:04 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 3. 2009 - 10:26) View Post

^^ Hja, za zloadat jih ni, ne, za kupit pa ja. biggrin.gif

Ko bi vsaj bili tudi za kupit. Dva filma, ki bi jih rada pogledala, sem iskala tud v naši lokalni videoteki in Big Bangu, pa jih ni. Za skandinavse zgodovinske filme zgleda pri nas ni zanimanja. down.gif Nemški se še dobijo, pa britanski in francoski tudi, kaj drugega pa že bolj težko, če ni ravno nek blazen hit.

Na živce mi gre enih par sošolcev, ki so vedno ko bi morali imeti predstavitve seminarjev bolni. Ok, se zgodi, da ti kdaj kakšne ne uspe napisat in ostaneš doma. Ampak ko so vedno eni in isti, ki to prakticirajo. In potem ti, ki si itak redni gost na predavanjih morš poslušati profesorjeve pritožbe zakaj ti ljudje ne hodijo. Ja jebemti, kak naj jaz vem, da ne hodijo, saj nisem njihova mama. Pa zakaj mormo mi to poslušat, ki smo redni gostje. down.gif
  • 0

#923 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2009 - 03:15 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 3. 2009 - 10:41) View Post

Čeprav je povsod drugod, kjer se je potrebno vključevati, zelo podobna situacija. blink.gif

Bojda je to po pravilih. Vem da sem gledala ko sem delala CPP eno polo, kjer sta bli dve sliki, ki kažeta kao primere vključevanja v promet (pač to ko greš iz dveh pasov na enega). No in je bla ta verzija, ko vozniki peljejo do konca tistega "dead end-a" pravilna. Men ni logično, sam jbg.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#924 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 16 March 2009 - 03:20 PM

ne vem, če lih o istem govorimo:) Jaz sem mislila na uno, ko se pas iz dveh v enega združi in po glavnem pasu se pol ti pelješ in se lahko lepo vključiš kamor se pač nameravaš. Ampak nekateri se ne preusmerijo na en pas, zato da celo vrsto, ki čaka, prehitijo in se na koncu svojega pasu vključijo al pa kar peljejo čez poldo, debelo, belo črto ( tega pa 100% ni v CPP-jih biggrin.gif )
  • 0

#925 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 March 2009 - 04:30 PM

Ne štekam kaj misliš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#926 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2009 - 06:02 PM

Moram še 101. izpostaviti problematiko besnega kurjenja in resnično nečloveško ogabnega lufta praktično vsepovsod. PA KAJ FOLKU NI JASNO???!!! Po pisarnah, nakupovalnih središčih, restavracijah, itd. se kuri (in deluje, kot da se ni prezračevalo že kakšnih 10 let), kot da bi bil sodni dan. Vlada vsesplošna fobija na friški luft. Če je kje kakšno okno samo za pet sekund minimalno odprto, se najde kdo, ki začuti pihanje (podobno tornadu), še preden stopi v prostor. In potem se ljudje gibljejo v zatohlem, nagravžno toplem luftu ... odeti v pet kil volne ... in potem se res ne sprašujem, od kod vsepovsod vonj po kislem, švicu. OGABNO. Mene mine kam sploh it, resnično. Poleti bo pa druga zgodba ... klime na stenah bodo večinoma za okras in vsi se bodo pritoževali, če bo kje samo zadišalo po normalnem zraku, kako se bodo prehladili.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#927 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2009 - 06:39 PM

Meni pa gre na živce osladnost. Zakaj za boga je treba imet vsepovsod (facebook, msn..) narisanih osemindvajset srčkov, pisat neke verze, ki so itak patetični za skozlat in se potem še za nameček zraven pisat ljubim te. Oh c'mon, saj niti ne veš kaj ljubim te pomeni, kako lahko to rečeš ? huh.gif
Pa danes sem skoraj fasala eno bolezen. Sem bla v Mladinski Knjigi in tam so tisti nagravžni Me to you medvedki, ki jih sovražim. So ble tri punce tam in ena se je drla ko ena šoja : "Jooooj Andreja glleeeeeej kak je srčkan, jaaaa joooooooj, kak bi ga mela. Pa glej totega ko je v krogli waaaaaaaaa kak je sladki ".
laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#928 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 March 2009 - 06:48 PM

^Podpis. Kok je men vse v zvezi s srčki nagravžno. Rabim kar škaf inzulina, da preživim.
  • 0

#929 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 March 2009 - 07:33 PM

Uuuuu, Ana se strinjam s obojim, kar si napisala! Posebno prvi del o osladnosti. In to vidiš celo od ljudi, ki naj bi bili že izven pubertete. rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#930 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2009 - 08:01 PM

Najbolj žalostno je to, da ogromno punc take corny finte, ki jih fantje izvajajo zelo pritegnejo. I'm feeling sorry for'em.
  • 0
Viens, reste ici!

#931 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2009 - 08:13 PM

QUOTE(Kalypso @ 16. 3. 2009 - 15:04) View Post

Ko bi vsaj bili tudi za kupit. Dva filma, ki bi jih rada pogledala, sem iskala tud v naši lokalni videoteki in Big Bangu, pa jih ni. Za skandinavse zgodovinske filme zgleda pri nas ni zanimanja. down.gif Nemški se še dobijo, pa britanski in francoski tudi, kaj drugega pa že bolj težko, če ni ravno nek blazen hit. [/size]

^^Štekam, Kalypso, za to pa obstaja eBay. Ampak teži, ja, da se pri nas nič ne dobi. blink.gif

Ha ha, Ana, si tudi ti ljubiteljica albumov na FB - Jaz in moja ljubav, Tinči in Petrčy 4eva, Moj dragi in jazst.

Ja LOL, no. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#932 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 March 2009 - 08:18 PM

QUOTE(Ana @ 16. 3. 2009 - 18:39) View Post

Sem bla v Mladinski Knjigi in tam so tisti nagravžni Me to you medvedki, ki jih sovražim. So ble tri punce tam in ena se je drla ko ena šoja : "Jooooj Andreja glleeeeeej kak je srčkan, jaaaa joooooooj, kak bi ga mela. Pa glej totega ko je v krogli waaaaaaaaa kak je sladki ".
laugh.gif

To je blo pa meni namenjeno. Rea se ne zna baš zadrževat v javnosti, toliko v obran nam trem oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#933 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 March 2009 - 08:20 PM

Men se tud vse te osladnosti gravžajo, glih včer sm pr enmu znancu brala na wallu, kake mu baba piše...
Citiram : "*šam moi siii*...tok tok tok te mam jada!!!!"
"Ti si kužkoo tongue.gif
šam moi kužko smile.gif jaaa učeri bjo te tok lepo vidt!!naiblllll..
*Jubim teee jePota moiaa*"

Mislm wtf...uredu je, ženska.
Jz si ne morm pomagat, ampak tak folk je zame mal zaostal in jih na noben način ne morem obravnavat kot seb enakovredne.
  • 0

#934 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 March 2009 - 08:53 PM

^Bruham bruh.gif
  • 0

#935 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2009 - 10:19 PM

@crna ni blo tebi hehe. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 16 March 2009 - 10:27 PM

QUOTE(Sinnaia @ 16. 3. 2009 - 20:20) View Post

Men se tud vse te osladnosti gravžajo, glih včer sm pr enmu znancu brala na wallu, kake mu baba piše...
"Ti si kužkoo tongue.gif

Jz si ne morm pomagat, ampak tak folk je zame mal zaostal in jih na noben način ne morem obravnavat kot seb enakovredne.

O, matr! Obup! bruh.gif

• 0

#937 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 March 2009 - 10:40 PM

Exactly. rolleyes.gif
  • 0

#938 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 March 2009 - 10:46 PM

Ne maram nergačev cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#939 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 March 2009 - 10:51 PM

Liar liar pants on fire. You like me wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#940 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27976 posts

Posted 16 March 2009 - 11:28 PM

QUOTE(Sinnaia @ 16. 3. 2009 - 20:20) View Post

"Ti si kužkoo tongue.gif

omg meni tudi megla pade ob takih bruh.gif ne vem v cem je finta teh osladnosti, a folk pac taksen je ali se nekaj dela, da bi izpadel kajvemkako zaradikajvemcesa.... rolleyes.gif

Rea kdaj si je treba duso olajsat. smile.gif Jaz si ne morem pomagati, dolocene stvari mi totalno dvignejo pritisk. Sem se pa ze poboljsala od nekoc in se na precej zadev ne odzivam vec, enostavno mi je zacelo viseti dol za njih. Se drzim reka enega kolega "kaj ces, taksen/a pac je". laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users