Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#921 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 March 2011 - 01:39 PM

ma enkrat na teden počupam sceno z britvico, bikini pa z epilatorjem biggrin.gif
ni popolno, sam....

smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#922 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 March 2011 - 01:47 PM

jst tud tko..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#923 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 March 2011 - 01:49 PM

Vrana, hvala!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#924 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 March 2011 - 02:18 PM

Pa nič skrbet, ker so punce zelo prijazne. Kar povej, da si prvič in ti bodo razložile oz. pomagale. Pri kateri pa si zdaj naročena?
  • 0

#925 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts

Posted 14 March 2011 - 02:21 PM

Pri Lučki, če se ne motim. smile.gif
  • 0
Pablo Picasso

#926 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts

Posted 16 March 2011 - 06:50 PM

Brazilska je zakon, jaz bom kar redno hodila, tistih 16 € pa si že lahko privoščim! Sploh nisem rdeča, zgornji del nog je bil rdeč mogoče 5 minut, potem pa je bila barva kože čisto normalna, brazilska ni bolela NIČ, mogoče sem dvakrat trznila, ker nisem pričakovala, da bo potegnila, to pa je tudi to; še mene je presenetilo, ker sem se celo zimo brila in so bile dlake trde, pa je šlo ful dobro ven. Malo je okuard, ko ti zadaj šari, ampak nič hujšega. Res, sploh nisem pričakovala, da bo tako v easy vse skupaj, mene je zadnji del nog 10X bolj bolel kot brazil, haha. laugh.gif Bi bilo super, če bi šla v četrtek, brezveze sem premestila, ampak ok, bom vedela za naslednjič.
  • 0
Pablo Picasso

#927 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 March 2011 - 06:52 PM

Coco, ti si blond in imaš verjetno bolj mehke dlake, pa ne rastejo ti do sredine stegen te iz lule? laugh.gif

Drugače pa lepo da si zadovoljna ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#928 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 March 2011 - 06:53 PM

Kak dolgo pa traja depilacija in, si na vrsti točno ob uri ?
  • 0
Viens, reste ici!

#929 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts

Posted 16 March 2011 - 06:59 PM

QUOTE(Sally @ 16. 3. 2011 - 18:52) View Post

Coco, ti si blond in imaš verjetno bolj mehke dlake, pa ne rastejo ti do sredine stegen te iz lule? laugh.gif

Drugače pa lepo da si zadovoljna ;)

Am, verjemi, če je kdo tu kosmat, sem to jaz (soigralka Američanka, ki se pridno uči slovenske besede, se je enkrat ob pogledu na moje dva meseca nebrite noge zadrla 'Medvedo!' lol1.gif ). Res, ful sem zašumljena, ene 3 prste (tu mislim na širino prsta, ne dolžino, ker pol sem že pri koleniih, haha) izven roba gat, pa imam temne in močne dlake (če se voskam so hb šibkejše), tako daaa.. ravno zato pa mi je tako čudno, no. Verjetno je stvar voska in kozmetičarke, ker sem ponavadi že pri navadnem bikiniju tam spodaj trzala, tu pa milina, ej! thumbup.gif

Ana, jaz sem imela zg. del nog (ni se mi dalo čarat doma) in bikini, pa sem bila tam kakih 45 min. Ful si vzame čas, pa še s pinceto ti vse pobere, zakon res.
  • 0
Pablo Picasso

#930 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 16 March 2011 - 07:14 PM

QUOTE(Sally @ 16. 3. 2011 - 18:52) View Post

To sploh ne igra vloge, jaz imam povsod temne in močne. Na srečo jih po nogah nimam skoraj nič, si jih zvoskam 1X na leto, pa so se ful razredčile in mehke so.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#931 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2011 - 07:17 PM

Jaz tega sploh ne razumem, kako nimaš nič. Si jih jaz tudi redno pipam, pa jih imam še vedno (sicer razredčene,
ampak so pa) in se mi vraščajo. mad.gif

Se bo pa zdaj enkrat spet treba spodaj popipat, zdaj se nekaj časa brijem, ker rabim za pipanje en celi popoldan,
pa nimam cajta, unlol. Pa tudi energijo za ta podvig (spet) nabiram ... uh ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#932 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 16 March 2011 - 07:20 PM

To pa tudi meni ni jasno, ker down there imam goščavo (ampak se itak redno brijem). Ne vem.
Z vraščanjem pa nimam nobenih problemov.

• 0

― V. Van Gogh

#933 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts

Posted 16 March 2011 - 07:21 PM

Vosek! Res, meni je vosek 100X boljši od mašince, resda je večja packarija, ampak je tudi rezultat veeeeliko manj boleč in konec koncev boljši.
  • 0
Pablo Picasso

#934 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 16 March 2011 - 07:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 16. 3. 2011 - 19:14) View Post

To sploh ne igra vloge, jaz imam povsod temne in močne. Na srečo jih po nogah nimam skoraj nič, si jih zvoskam 1X na leto, pa so se ful razredčile in mehke so.

Mislim, da res ne igra vloge. Jaz sem svetlejša, lase mam sicer srednje rjave z blond prameni tu pa tam, imam svetlo kožo, dlake pa kar temne in močne. Kar je itak najslabša kombinacija smile.gif
  • 0

#935 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2011 - 07:23 PM

Jaz sovražim britje, ker nikoli ni gladko-gladko, pa skos je vse razdraženo. Sploh, če si npr. vsaka dva dni
briješ, ko začne dlakovje spet ven rinit ...

Hja, meni se ne da hodit še na to. So mi nohti vsak mesec zadosten finančni zalogaj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#936 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 16 March 2011 - 07:28 PM

Ja, pri meni je čisto gladko samo prvih par ur, ampak me to ne moti preveč. Vname se mi tudi nič, ker si namažem z Bepanthenom, pa ne brijem več kot 3X tedensko.

• 0

― V. Van Gogh

#937 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 March 2011 - 07:29 PM

Punce, laser je najboljša rešitev. Nekaj denarja investiraš v to, pa odpadejo vse depilacije za zelo dolgo časa...
  • 0

#938 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 March 2011 - 07:30 PM

Coco*, me veseli, da si tako zadovoljna smile.gif. Jaz tudi hodim že en 3 leta redno na brazilsko in je super. S kozmetičarko si bila potem tudi zadovoljna?
  • 0

#939 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 March 2011 - 07:30 PM

Meni se zdi matranje kože briti na vsake dva dni (bolj za spodaj govorim, noge lohk tud vsak dan, pa mi je vseen) , ene 3, 4 je že velik boljš. Se pa meni tudi po strojčku vraščajo, razen na podpazduhah ne in si zato zdaj po nogah raje brijem.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#940 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 March 2011 - 07:31 PM

Mene pa začne motiti, ko me vse pika. Jao, sami križi s tem dlakovjem, kako ga sovražim.
Drugače pa imam jaz kot podlago za britje kar kakšno olje od Kneippa, pa lepše gre. Za kasneje pa velikokrat
sploh nič, ker je koža še od olja ful lepa in mehka. Občasno tudi jaz Bepanthen Plus.

QUOTE(gospodična*mična @ 16. 3. 2011 - 19:29) View Post

Punce, laser je najboljša rešitev. Nekaj denarja investiraš v to, pa odpadejo vse depilacije za zelo dolgo časa...

Ja, true. Samo dinarčke treba imeti. : )

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users