Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9361 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 17 April 2009 - 02:56 PM

QUOTE(fifa @ 17. 4. 2009 - 13:51) View Post

Pri nas jih je že dost oddalo. Ostali (vključno z mano oops.gif ) oddamo v ponedeljek. Kdaj imate pa vi rok? Aja, za kateri predmet sploh to? hmm.gif

Poslalo mail v Avstralijo! Končno!!! yahoo.gif

thumbup.gif

Informatika oops.gif Sej morm rečt, da mam že kr nekej narejeno biggrin.gif
Kaj pa ti, za kateri predmet? biggrin.gif

Dilema čisto te razumem, ker živim v takem okolju. Brez veze. Komej čakam, da se odselim. Iz cele vasi se da normalno človeško brez foušarije pogovarjam samo s parimi osebki, ostali pa skooooos vlačijo vsako stvar po zobeh. Sva šla s fantom skozi vas pa sva se držala za roke, ko sva čez par ur prišla domov je mami že povedala, da so klicali domou kaj mam js to za enega fanta. Ja wtf, kaj jih briga.

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9362 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29910 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 April 2009 - 03:48 PM

jaz se mirne vesti NE udeležujem familiarnih orgij od fantove familije. nisem nobenmu dolžna tam viset, nisem niti del familije.
spovedujem se, da sem včasih malo preveč firbčna .... oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9363 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 April 2009 - 04:03 PM

Žal mi je da sem v H&M kupila kopalke, ker bi v Calzedonii za skor isti denar dobila hudejše down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9364 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 April 2009 - 04:20 PM

Na faksu mi je čist zagozdilo cry.gif tok se mam za učit, da se ven ne vidim... Drug teden mam 2 kolokvija, pol mam spet po prvomajskih obdobje kolokvijev in junija 5 izpitov, od tega je en ZELOOO obsežen in hkrati ZELOOO pomemben za moje povprečje za naprej ermm.gif
Strah me je k psa.

In do konca junija bom v knjigah, pa še pol najbrž, ker bom šla kej zviševat.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9365 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 April 2009 - 07:43 PM

zebe me ko mačka, u bajti okol 19 stopinj, jaz pa u jopci, bundi pa še z deko ovita.
zakaj noben ne kuri. cry.gif ?

pa zalublena sm najnajnajnajbl. usak dan bl. wub.gif wub.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

• Guests

Posted 17 April 2009 - 08:28 PM

QUOTE(Špela @ 17. 4. 2009 - 16:48) View Post

jaz se mirne vesti NE udeležujem familiarnih orgij od fantove familije. nisem nobenmu dolžna tam viset, nisem niti del familije.

Podpis. oops.gif

• 0

#9367 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 17 April 2009 - 09:05 PM

QUOTE(crna @ 17. 4. 2009 - 17:03) View Post
Žal mi je da sem v H&M kupila kopalke, ker bi v Calzedonii za skor isti denar dobila hudejše down.gif .

Tako sem jaz bla lani razočarana, ampak šele po morju - po enem tednu kopanja v morju je namreč s črnih kopalk začel odpadati (se rolati, luščiti - kakorkoli že) zlat potisk ... Kak sem bla jezna. Nikol več ne kupim kopalk v H&M (mogoče kake navadne enobarvne).

Drugače pa sem trenutno tako jezna, da bi krožnike razbijala in metala. Kak so eni dedci tupi! verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#9368 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 17 April 2009 - 09:14 PM

Občutek mam, da bom matematko pogrlna in to sam za to, ker me je pred testom začel neki trebuh bolt ..pač bl slabo sm se počutla pa že tko al pa tko celo dopoudne...pa ko vem da sem znala..ampak na koncu sploh nisem mogla več normalno razmišlat.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#9369 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 April 2009 - 09:27 PM

QUOTE(Špela @ 17. 4. 2009 - 16:48) View Post

Sej se jaz tudi ne udeležujem teh zadev, že nisem bila skor dve leti tam sploh, pa fant gre tudi zgolj nekajkrat letno, za praznike in rojstne dneve mal na hitro pogledat. Tokrat grem zraven zato, ker se mi smili, ker mu res ni za it samemu na tole obletnico, ker mu itak skos neki težijo in je to bolj usluga njemu, kot pa nek občutek dolžnosti do njih. Drugače zihr ne bi šla, ampak me je prav milo prosil in glede na to, da njemu res ni nikol nič težko zame nardit, se lahko pa tud jaz malo žrtvujem. Itak vem, da bova po dveh urah zihr spizdla in me to mal tolaži, haha. Samo naj me kdo ne sprovucira tam, ker bi se znalo zgodit, da se ne bom preveč zadrževala in bo samo vrelo iz mene.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9370 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2009 - 09:59 PM

Po dolgem času sem pojedla enormne količine čokolade, čokoladnih zajčkov, jajc in vsega mogočega sranja.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9371 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 17 April 2009 - 10:10 PM

Zadnje čase sem pravi zaspanc ratala. SKOS sem zaspana, vsak dan po šoli spim. In gre kr ceu dan mim mene, ampak sem res skos tok utrujena da sploh ne morem zdržat do večera ne da bi spala. In mi gre na žiuce da to glih zdej, k so (bli) ful lepi dnevi zuni. Krneki. rolleyes.gif

Edit: Haha, ful mi je smešn kako so eni prou obsedeni s fbjem. Mislm okej, visiš gor cele dneve, ampak ne pa da je en zdej napisu prek mobitela: V bakusuu. Haha ja hudo da greš vn žurat in ti je tok dougčas da greš umes mal na mobitel pa fb laugh.gif Ohja eni me vedno znova nasmejejo biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9372 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 April 2009 - 10:13 AM

november.rain bom s hlač stresla, ker mi še zdj ni poslala ZS tongue.gif tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9373 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 April 2009 - 05:11 PM

grrrrrrrrrrrrrrrrrrr evil.gif evil.gif ne vem, kaj nej naredim... direkt mam okno na sosedovo dvorišče in travo in se otroci špilajo cele dneve fuzbal in kričijo na ves glas, res k srake, una njihova hči pa cvili za vsak drek... OMG kok sm jezna, ne morm se sploh učit cry.gif vsak dan je tko! cry.gif cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 April 2009 - 07:13 PM

Nič se mi ne da. Imam prijateljico na obisku, enih 1000 km se prevozila ta teden, gnila sem, nič se mi ne da -aja, sem že povedala. Spat bi šla za en teden. blink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9375 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 April 2009 - 08:19 PM

Jezna sem na profesorico, ki mi po slabem tednu še ni odpisala na mail (vsem sošolcem je, samo meni ni!) in ne vem kaj naredit. Ne vem če bi ji pač spet pisala, če je uspela pogledati poslano zadevo al kaj, da ne izpade da utrujam al karkoli.. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9376 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 April 2009 - 08:23 PM

Mogoče je spregledala mail ali pa se je izgubil. Se mi je že zgodilo.

Forwardiraj ji, izbriši oni fwd v naslovu, spodaj pa pusti in dodaj, da te zanima, če je dobila mail - da si že kdaj mela težave, pa pošiljaš za vsak slučaj še enkrat ...
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

• Guests

Posted 18 April 2009 - 08:27 PM

Glej temo "kaj vam gre najbolj na živce?". Mater sem jezna, upam, da me čim prej mine! evil.gif Aaaaaaaa!
  • 0

#9378 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 19 April 2009 - 05:54 AM

Dobila sem se včeraj z enim kolegom in sva bla zuni do polnoči in nisva bila povsem pridna glede na poimenovano razmerje laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9379 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 19 April 2009 - 08:06 AM

- včeraj zvečer sm šla na pijačo, namesto da bi dokončala seminarsko

- v enem tednu sem 2x srečala bivšega, prej pa ga več ko pol leta nisem vidla, in priznam da mi še ni povsem vseeno

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9380 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 19 April 2009 - 10:56 AM

Podpis pod tašiko za drugi stavek! down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic