Posted 17 April 2009 - 09:27 PM
QUOTE(Špela @ 17. 4. 2009 - 16:48)

jaz se mirne vesti NE udeležujem familiarnih orgij od fantove familije. nisem nobenmu dolžna tam viset, nisem niti del familije.
Sej se jaz tudi ne udeležujem teh zadev, že nisem bila skor dve leti tam sploh, pa fant gre tudi zgolj nekajkrat letno, za praznike in rojstne dneve mal na hitro pogledat. Tokrat grem zraven zato, ker se mi smili, ker mu res ni za it samemu na tole obletnico, ker mu itak skos neki težijo in je to bolj usluga njemu, kot pa nek občutek dolžnosti do njih. Drugače zihr ne bi šla, ampak me je prav milo prosil in glede na to, da njemu res ni nikol nič težko zame nardit, se lahko pa tud jaz malo žrtvujem. Itak vem, da bova po dveh urah zihr spizdla in me to mal tolaži, haha. Samo naj me kdo ne sprovucira tam, ker bi se znalo zgodit, da se ne bom preveč zadrževala in bo samo vrelo iz mene.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.