Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9361 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 June 2018 - 11:47 AM

Ja

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#9362 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 11 June 2018 - 12:29 PM

Ne razumem, zakaj bi ti šlo to na zivce. Ali se ponavlja tako pogosto :)
  • 0

#9363 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 June 2018 - 01:15 PM

Pač zvok, ki mi gre na živce, pa široko glasno zehanje.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#9364 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 June 2018 - 09:06 PM

Na živce mi gredo garderobe v trgovinah z oblačili samo z zavesami, ker se nikakor ne moreš čist zakrit in pol zaradi vseh ogledal tisti zunaj seveda vidijo tvoj odsev. To me res moti, sploh je to ''fajn'' v raznih trgovinah s kopalkami itd. in, ko punce privlečejo svoje fante v garderobe.  :wacko:

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9365 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 12 June 2018 - 08:04 PM

Se strinjam glede garderob. Moti me tudi, da imajo v nekateih trgovinah dokaj nizka vrata v garderobah in če je zunaj kak visok človek, lahko vidi čez.

Ko smo že pri garderobah, mi je butasto to, da nekatere punce hodijo v kabino s prijateljico in se očitno skupaj preoblačijo, ali pa da peljejo fanta noter.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#9366 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 12 June 2018 - 09:20 PM

Zakaj pa vam gre na živce, če gre fant notri? 

• 0

#9367 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 13 June 2018 - 04:38 AM

To pa jaz tudi delam (hodim s prijateljico ali fantom v garderobo).
Da dajo takoj mnenje ali je ok ali ne.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9368 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 13 June 2018 - 06:28 AM

Jaz ponavadi zavijam z očmi, ko poslušam način in vsebino teh pogovorov v garderobah, eno samo afnanje in pačenje je običajno...
Sicer pa jaz vedno nakupujem sama, ne rabim nikogar s sabo, da poda mnenje, ker sama vem, kaj mi je OK in kaj ne.
  • 0

#9369 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 13 June 2018 - 06:43 AM

Kami, jaz sem mislila na tiste, ki hodijo v dvoje noter v kabino.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#9370 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 13 June 2018 - 06:57 AM

Jaz to pocnem, zato da takoj poda mnenje in sva cim prej ven, ker je zrak v kabinah ponavadi obupen. Itak se zapreva oba v kabino in ne vem zakaj bi to kogarkoli motilo. V vecini trgovin itak ni locenih garderob za moske in zenske.
  • 0

#9371 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 13 June 2018 - 06:59 AM

Če bi imeli kej v trgovinah za usesti se, bi počakal zunaj. Tako ga pa le sedež reši pred gotovo smrtjo.

• 0

#9372 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17682 posts

Posted 13 June 2018 - 07:58 AM

Mojemu fantu se zmesa, da bi ga vlacila s sabo v shopping :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9373 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2018 - 08:10 AM

Itak se zapreva oba v kabino 

Haha, to pa mi je milorečeno smešno. :D To sem jaz počela, ko sem bila 12 stara, pa sem šla prvič sama s kolegico v shopping.

• 0
Viens, reste ici!

#9374 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 13 June 2018 - 08:59 AM

Meni je pa smesno, da vam gre to na zivce.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9375 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 13 June 2018 - 09:01 AM

jaz sem pa še vedno rada stara 12 let :P

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9376 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2018 - 09:05 AM

Jaz sem ze vec kot enkrat videla da so trgovke opozorile smrklje, ki so se zapirale s fanti v kabine, lol. :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9377 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 13 June 2018 - 09:23 AM

Tudi meni se to ne zdi nič takega, če je dovolj velika kabina raje vidim da gre fant z mano noter kot da odpiram in hodim ven, sploh pri kakem perilu

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9378 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 13 June 2018 - 09:42 AM

Meni je pa to, da hodijo v kabino zraven, nepojmljivo, in mi v zivljenju ne bi padlo na pamet kaj takega. Ce ze gre zraven po nakupih, pocaka v garderobi ali pa nekje blizu nje, in pac zaveso tako odmakne, da lahko vidi v kabino, ljudje okrog pa ne -  ce gre za kako spodnje perilo, drugace pa itak stopim ven. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9379 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 13 June 2018 - 09:57 AM

Meni je tudi to čudno in počnem podobno kot Anouk, še najraje pa ga pustim doma, ker sicer samo sitnari. P., ne otrok. : ))

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9380 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 13 June 2018 - 10:00 AM

Če bi imeli kej v trgovinah za usesti se, bi počakal zunaj. Tako ga pa le sedež reši pred gotovo smrtjo.

Evo, mene tudi. Sedim pa ponavadi z mamo, ker najveckrat nakupujem z njo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users