Ja

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 11 June 2018 - 11:47 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 June 2018 - 12:29 PM

Posted 11 June 2018 - 01:15 PM
Pač zvok, ki mi gre na živce, pa široko glasno zehanje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 June 2018 - 09:06 PM
Na živce mi gredo garderobe v trgovinah z oblačili samo z zavesami, ker se nikakor ne moreš čist zakrit in pol zaradi vseh ogledal tisti zunaj seveda vidijo tvoj odsev. To me res moti, sploh je to ''fajn'' v raznih trgovinah s kopalkami itd. in, ko punce privlečejo svoje fante v garderobe.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 June 2018 - 08:04 PM
Se strinjam glede garderob. Moti me tudi, da imajo v nekateih trgovinah dokaj nizka vrata v garderobah in če je zunaj kak visok človek, lahko vidi čez.
Ko smo že pri garderobah, mi je butasto to, da nekatere punce hodijo v kabino s prijateljico in se očitno skupaj preoblačijo, ali pa da peljejo fanta noter.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 June 2018 - 09:20 PM
Zakaj pa vam gre na živce, če gre fant notri?
Posted 13 June 2018 - 04:38 AM
Da dajo takoj mnenje ali je ok ali ne.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 June 2018 - 06:28 AM
Sicer pa jaz vedno nakupujem sama, ne rabim nikogar s sabo, da poda mnenje, ker sama vem, kaj mi je OK in kaj ne.
Posted 13 June 2018 - 06:43 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 June 2018 - 06:57 AM
Posted 13 June 2018 - 06:59 AM
Če bi imeli kej v trgovinah za usesti se, bi počakal zunaj. Tako ga pa le sedež reši pred gotovo smrtjo.
Posted 13 June 2018 - 07:58 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 June 2018 - 08:10 AM
Itak se zapreva oba v kabino
Haha, to pa mi je milorečeno smešno. To sem jaz počela, ko sem bila 12 stara, pa sem šla prvič sama s kolegico v shopping.
Posted 13 June 2018 - 08:59 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 June 2018 - 09:01 AM
jaz sem pa še vedno rada stara 12 let
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 June 2018 - 09:05 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 June 2018 - 09:23 AM
Tudi meni se to ne zdi nič takega, če je dovolj velika kabina raje vidim da gre fant z mano noter kot da odpiram in hodim ven, sploh pri kakem perilu
Posted 13 June 2018 - 09:42 AM
Meni je pa to, da hodijo v kabino zraven, nepojmljivo, in mi v zivljenju ne bi padlo na pamet kaj takega. Ce ze gre zraven po nakupih, pocaka v garderobi ali pa nekje blizu nje, in pac zaveso tako odmakne, da lahko vidi v kabino, ljudje okrog pa ne - ce gre za kako spodnje perilo, drugace pa itak stopim ven.
Posted 13 June 2018 - 09:57 AM
Meni je tudi to čudno in počnem podobno kot Anouk, še najraje pa ga pustim doma, ker sicer samo sitnari. P., ne otrok. : ))
Posted 13 June 2018 - 10:00 AM
Če bi imeli kej v trgovinah za usesti se, bi počakal zunaj. Tako ga pa le sedež reši pred gotovo smrtjo.
Evo, mene tudi. Sedim pa ponavadi z mamo, ker najveckrat nakupujem z njo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users