Jaz sem bila pa včeraj malo preveč nesramna do fanta (v družbi), saj je izpadlo kot fora, ampak se zavedam, da nisem naredila prav. Prav žlehtnoba je vrela iz mene, jao. Sem se opravičila, pa oddolžila se mu bom. Pač imam včasih občutek, da lahko grem pri nekaterih ljudeh ki jih full dobro poznam daleč - pač sem šla predaleč včeraj. My bad.
Spovednica
Posted 16 April 2009 - 06:39 AM
Jaz sem bila pa včeraj malo preveč nesramna do fanta (v družbi), saj je izpadlo kot fora, ampak se zavedam, da nisem naredila prav. Prav žlehtnoba je vrela iz mene, jao. Sem se opravičila, pa oddolžila se mu bom. Pač imam včasih občutek, da lahko grem pri nekaterih ljudeh ki jih full dobro poznam daleč - pač sem šla predaleč včeraj. My bad.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 April 2009 - 12:17 PM
Ne menjam je za nič, ful prijazna, vedno se potrudi...pa Špeli me kliče
Posted 16 April 2009 - 12:47 PM
Špeli, hohohoh...
Ah, mene pa trebuh neki matra... slutim, da od prevec sunke in jajc in pa vsega ostalega. Rabila bi jest nekaj bolj lahkega, najboljse da se dam kr na post.
Posted 16 April 2009 - 08:00 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 April 2009 - 08:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 April 2009 - 08:44 PM
Posted 16 April 2009 - 08:57 PM
Drugače pa good luck.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 April 2009 - 09:53 AM
Dela mi forum, 24ur, cosmo in podobne neumnosti, msn, fb, gmail in to pa sploh ne. Nimam pojma zakaj in komentar od sajka je bil WTF
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 April 2009 - 10:14 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 April 2009 - 10:56 AM
Posted 17 April 2009 - 10:59 AM
Posted 17 April 2009 - 12:51 PM
Joj seminarsko za maturo morm začet pisat.....
Pri nas jih je že dost oddalo. Ostali (vključno z mano
Poslalo mail v Avstralijo! Končno!!!
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 April 2009 - 02:13 PM
Lačna sem tak, da mi v želodcu iber kruli in mi je kr mal slabo.
Sovražim, da se nam fakin 4x na teden začne fax že ob osmih in trpim ko Kristus.
Jutr morm it s fantom na 40-letnico njegove mame in mi strašno ni za it, sploh zarad njegovga defektnega fotra - zdej ga nisem vidla že leto in pol, pa mi ga ni spet za prenašat.
Pa tud na splošno se ne znajdem na teh bolj kmečko obarvanih veselicah, ne vem kam se naj dam, nisem fan harmonikarskih viž in totalno nesmešnega kmečkega humorja, ki je mnogokrat tud vulgaren.
Ni mi za gledat te brezvezne kurce, ki se nimajo res o ničemer za menit, ki jim kar iz oči sveti foušarija in po zobeh vlačijo vse in vsakogar, pol pa se majo za ful krepostne in svašta, nimam se kej menit z njimi.
Nimam nič proti vaškem folku, če je tak izpadlo - v resnici ni tak AT ALL, poznam tudi enkratne, srčne in krasne primerke, ki jih imam ful rada. Samo zgoraj omenjeni so pa taki stereotipno zabačeni kmetavzarji (pa niti kmetije nimajo, LOL). Totalno nerazgledani in nezanimivi, mnogokrat strašansko prostaški in brezvezni, ampak seveda mislijo, da so nevem kak super, prijetni in duhoviti. Tle izvzamem njegovo mamo (to, ki praznuje RD) in pobovega polbrata in polsestro + še štiri osebke.
A sem že omenla, da mi FUL ni za it? Sam pomislim na to, pa me zvije v želodcu od groze.
Posted 17 April 2009 - 02:56 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users