Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 27 May 2018 - 01:28 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 May 2018 - 06:47 PM
Jaz zadnje tedne ful malo spremljam IG, mi grejo pa ze od prej na zivce firbci, ki vedno (prvi) pogledajo vse tvoje storyje, kaksno objavo pa bog ne daj, da bi kdaj lajkali. Sploh ne stekam tega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 May 2018 - 07:42 PM
Kaj pa če jim nič ni všeč?
Posted 27 May 2018 - 07:47 PM
― V. Van Gogh
Posted 27 May 2018 - 07:54 PM
Ne vem, mogoče pač sledijo veliko ljudem, brez posebnega razloga, pa nimajo navade sploh lajkat?
Meni je bolj bedno, ko se folk obrekuje, ampak fotke pa si lajkajo.
Posted 28 May 2018 - 03:40 PM
Meni je bolj bedno, ko se folk obrekuje, ampak fotke pa si lajkajo.
Meni taki tudi zmagajo. Da ful govorijo čez nekoga potem pa jim vse polajkajo.
Pa tudi taki, ki se sekirajo za lajke in koliko jih imajo.
Pa jaz zadnje čase ful doskrat samo storye preletim pa se mi ne da še čez objave it in lajkat potem. Odvisno od dneva in časa.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 May 2018 - 03:52 PM
Američani, ki se imajo za Irce/Italijane/Škote/Čehe/Špance/Libanonce/you name it, pa razen tega da so se njihovi daljni predniki preselili iz teh dežel, nimajo z državo za katere pripadnika se smatrajo prav nič skupnega, niti je še niso obiskali, niti ne govorijo jezika. :AJEBEŠ:
Posted 28 May 2018 - 03:57 PM
Meni taki tudi zmagajo. Da ful govorijo čez nekoga potem pa jim vse polajkajo.
Pa tudi taki, ki se sekirajo za lajke in koliko jih imajo.
Pa jaz zadnje čase ful doskrat samo storye preletim pa se mi ne da še čez objave it in lajkat potem. Odvisno od dneva in časa.
Enako. Sploh ne vem zakaj bi kdo gledal kdo kaj lajka in koliko lajka. 😂😭
Posted 28 May 2018 - 06:23 PM
Me ne preprica, sploh ker vedno eni in isti med prvimi pogledajo story, kot da prezijo na nove objave. Je precej ocitno, da samo pasejo firbec, revezi.Ne vem, mogoče pač sledijo veliko ljudem, brez posebnega razloga, pa nimajo navade sploh lajkat?
― V. Van Gogh
Posted 28 May 2018 - 08:03 PM
Jaz sploh ne razumem Jina kaj točno te moti.
Jaz pregledam storye od ljudi pa to ne pomeni, da bom šla zdaj vse njihove objave lajkat, ker mi ni nujno vse všeč ali pa pač nimam časa še za to. Pač ne razumem tega, da če od nekoga story pogledaš, da mu moraš objave lajkat? Pa tudi pač, ko odpreš en story si potem itak sledijo en za drugim in dostikrat samo ritualno preklikam enega za drugim, ni neke večje znanosti v tem. Pač tako jaz delam.
Pa če to toliko moti pač odstrani te ''firbce'' oz. ne objavljaj storyev, če te moti da jih drugi gledajo. Izi.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 May 2018 - 08:21 PM

Jaz pa praviloma tistim, katerih vecina objav mi ni vsec, sploh ne sledim. Ni razloga, da bi jim.
― V. Van Gogh
Posted 28 May 2018 - 08:29 PM
Jino motijo tisti, ki gledajo njene storijev, lajakajo pa ne objav.
Jaz veliko raje gledam storije kot objave, tudi sama prakticno samo storije objavljam, objav skorajda nic.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 May 2018 - 08:52 PM

Posted 28 May 2018 - 08:54 PM

Posted 28 May 2018 - 08:56 PM

Nimam nobene s foruma v mislih.

― V. Van Gogh
Posted 29 May 2018 - 04:45 AM

Objavljas pa ful lepe slike

Posted 29 May 2018 - 07:41 PM
Mislim, da je tako, da če nekoga velikokrat spremljaš, ti avtomatsko instagram vrže med top stories in posledično prej čekneš.
Tako vidim vsak pri objavah/profilih, ki jim jaz sledim. Tiste, katerih IG profil največkrat pogledam, mi vrže story najprej in potem ostale, ki jim tudi sledim, ampak manj pogosto.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 June 2018 - 05:03 PM
Posted 11 June 2018 - 11:30 AM
Kombinacija joka in zehanja. Včeraj prvič slišano, kar živčna sem ratala.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 June 2018 - 11:34 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users