Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9321 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 April 2009 - 03:23 PM

QUOTE(Eli @ 13. 4. 2009 - 13:28) View Post

Naredila sem čistko med senčkami in z grozo ugotovila da jih imam čisto preveč ph34r.gif

Ja, enako. Jaz sem dobesedno obdržala 3 od 10. Vse sem pošenkala pa stran zmetala, issto z ostalimi popastimi glosi in ostalo nevredno navlako. Fuj.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#9322 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 April 2009 - 03:29 PM

^^Jaz mam tko rada čistke! wub.gif

Danes grem prvič na aerobiko. Sama. mellow.gif Me mal skrbi, ker sem "sred leta", nobenga ne poznam. rolleyes.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2009 - 03:35 PM

QUOTE(_Planet_ @ 12. 4. 2009 - 10:03) View Post

Nila, se enkrat se moram podpisat pod tvoje besede (sem se ze vceraj v temi "kaj mi gre najbolj na zivce")...ocitno sva si podobni. smile.gif Ravno par dni nazaj se mi je snelo in sem parim povedala, kar jim je slo. Enostavno se mi ni vec dalo delati vljudne, ker RES ni bilo vec na mestu. Seveda sem dobila nazaj presenecene face in godrnjanje, da kaj se grem. Pa sem se enkrat usekala in povedala, da se ne grem prav nicesar, samo resnico sem povedala, naravnost in brez olepsav. Potem je bil mir, ceprav mislim, da ne zato, ker bi dojeli, ampak, ker si mislijo "baba zmesana".
Ne vem, vcasih si res zelim, da bi se rodila z drugacnim znacajem, ker bi lazje prisla skoz v tem izprijenem svetu. :|

Ja, očitno sva si res podobni. smile.gif
Verjetno je res lažje živeti, če si tank in rušiš vse pred in pod sabo, ne jebeš žive sile in se brigaš zgolj in samo zase. Jaz pa ne morem iz svoje kože in sem ("naravno") prijazna, samo potem začnem opažati stvari, ki niso ok, ampak čakam predolgo, da mi dvigne pokrov, ko gre njihovo obnašanje res že čez vsako mejo. In ko povem, je prva reakcija: "Kaj ti pa je?". Potem naslednja: "Tebi se to samo zdi." Potem pa, ko vztrajam na svojem, pa sledi neverjetna užaljenost, prizadetost, zmerjanje itd. Wtf? blink.gif A ste sami na svetu, al kaj, si mislim ... Uf, ne vem. Očitno se moram naučiti povedati prej, ali pa preprosto brez razlage prekiniti stike. Ni druge ... ermm.gif

• 0

#9324 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 13 April 2009 - 03:45 PM

QUOTE(Plain Jane @ 13. 4. 2009 - 16:29) View Post

Danes grem prvič na aerobiko. Sama. mellow.gif Me mal skrbi, ker sem "sred leta", nobenga ne poznam. rolleyes.gif

PJ, ne skrbet zard tega ker jst hodim že kakšne pol leta, "poznam" jih na videz ene par, drugače je pa vsako uro tolk novega folka da sploh ne sledim. Edin pazi, glede na to da maš jutr maturanca, da neboš preveč delala- jst k sm bla prvič me je potem še naslednja dva dni VSE tok bolel da sem se komi premikala oops.gif

• 0

After all this time?

Always.

#9325 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 13 April 2009 - 07:21 PM

Da so lahko eni ljudje tak omejen in butasti mi nebo nikoli jasno. Mamo od sestrinega plesalca bi z največjim užitkom tresnila po glavi. Kaj pa misli da je baba neumna, da bojo vsi prenašali kak se bo njej sprdnilo.
Pred slabim mesecem nista šla na eno tekmo v tujino, kr ni imelo smisla zaradi fuuul močne kunkorence pa še nismo meli najbolj denarja in je nekaj sitnarla in se mulila. V četrtek in petek pa sestra seveda ni šla na trening kr je pač dedi umr in ji spet ni bil prav. Ok, so se zmenli danes za trening, kliče mami kak pa kdaj, ona ne dvigne telefona, drugege izklopi, sploh besede od njih. Jutri pa tak ne gre na trening kr je pogreb, pa so se zmenli da bi te v sredo meli trening. Pa ji zaj na treningu soplesalec pove da v sredo pač ne more na trening ker gre na neki obisk. Vse lepo in prav, če nebi njegova mama ga drugč tak forsirala z treninge, pa je petek al svetek, bolan al ne, noga boli. Glih če ma 40°C vročine in noga glih da mu nena bek pade, drugače pa ni izgovora da nebi šel na trening. In pol on slabi tedn pred državnim ne more na terening kr gre na obisk. Mislim WTF, če pa to ni podjebavanje pa tut ne vem. Pol pa na takmi nebo vse po njenih željah, in bo seved za to krivila sestro, kr ni takrat šla na trening in ne vem kaj še vse.
Kak me je zaj to razkurlo. angry.gif wallbash.gif rpg.gif sniper.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9326 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 13 April 2009 - 08:15 PM

QUOTE(Nila @ 13. 4. 2009 - 16:35) View Post

Ja, očitno sva si res podobni. smile.gif
Verjetno je res lažje živeti, če si tank in rušiš vse pred in pod sabo, ne jebeš žive sile in se brigaš zgolj in samo zase. Jaz pa ne morem iz svoje kože in sem ("naravno") prijazna, samo potem začnem opažati stvari, ki niso ok, ampak čakam predolgo, da mi dvigne pokrov, ko gre njihovo obnašanje res že čez vsako mejo. In ko povem, je prva reakcija: "Kaj ti pa je?". Potem naslednja: "Tebi se to samo zdi." Potem pa, ko vztrajam na svojem, pa sledi neverjetna užaljenost, prizadetost, zmerjanje itd. Wtf? blink.gif A ste sami na svetu, al kaj, si mislim ... Uf, ne vem. Očitno se moram naučiti povedati prej, ali pa preprosto brez razlage prekiniti stike. Ni druge ... ermm.gif

Jaja haha ta mi je najboljsa, "tebi se samo zdi". huh.gif Ne vem, nisem se prisla stvari do dna ali so eni ljudje res tako zaverovani sami vase, da ne vidijo, da je tisto, kar pocnejo, lahko za koga tudi neprijetno ali so tako pokvarjeni, da tocno vedo, da se izprijeno obnasajo, ampak jim pac dol visi, konec koncev tako pridejo najlazje skozi, kaj bi gledali na druge a ne. :|
Zadnje case tudi velikokrat dozivim, da se mi clovek, ko ga opozorim na meni neprijetno obnasanje opravici, ampak cez dva dni naredi se enkrat enako stvar, in cez tri tedne spet in tako naprej do onemoglosti. Vem, da je tezko iz lastne koze, tudi jaz nisem ravno clovek, s katerim bi se dalo preprosto shajati, ampak sem v zadnjih letih ogromno naredila na sebi in ze par kolegov je to opazilo in mi reklo, da sem se spremenila na bolje. Sem ponosna na to in ocitno se da, ce se hoce...

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9327 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 April 2009 - 06:41 AM

Ni se mi dal it v šolo biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9328 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 14 April 2009 - 07:35 AM

Vedno mi rata predo sredo zgubit glas. Tako v sredo ko imamo ustno sporočanja vedno piskam z nekim groznim glasom. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9329 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 April 2009 - 01:30 PM

QUOTE(Plain Jane @ 13. 4. 2009 - 16:29) View Post

^^Jaz mam tko rada čistke! wub.gif

hehe, jaz imam tudi rada čistke. Še posebno, ko jih delajo drugi. Lahko kaj "pošenkam". biggrin.gif Hec malo, malo pa res. tongue.gif No, sj js morem pa s cunjami čistko nardit. Čimprej! wacko.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9330 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 14 April 2009 - 10:44 PM

Zalublena sem v sošolca. Why´o´why? sleep.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9331 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 April 2009 - 10:33 AM

It happens to me all the time. Do zdej sem mela res ful crush že na tri sošolce. No ta tretji je zdej moj fnt laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9332 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 15 April 2009 - 04:41 PM

V pon imam izpit, pa se še sploh nisem začela zares učit...že 1 uro izsiljujem sladoled pri fantu, ki se neomajano uči. Nobena zvijača ni bla uspešna rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 15 April 2009 - 08:05 PM

Eli, moj ima tudi v pon. izpit, pa se ni še nič učil, če ti to kaj pomaga. tongue.gif

Hudo mi je. cry.gif Rada bi pomagala, pa ne vem, kako ... Trga se mi srce, na jok mi gre, ne vem več, kaj naj naredim ... cry.gif cry.gif
  • 0

#9334 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 15 April 2009 - 09:24 PM

^^Kaj pa je, če lahko vprašam?

QUOTE(Nincha @ 15. 4. 2009 - 9:33) View Post
It happens to me all the time. Do zdej sem mela res ful crush že na tri sošolce. No ta tretji je zdej moj fnt laugh.gif

Ma ja, ampak sem mislila, da se na faksu ne bo več to zgodil, pač. ermm.gif In sploh ne vem, kaj naj mu rečem/nardim. I suck. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#9335 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 April 2009 - 09:30 PM

Kk fajn laugh.gif Men se pa fajn zdi. Vsak dan ga vidiš.. wub.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 15 April 2009 - 09:40 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 4. 2009 - 22:24) View Post

^^Kaj pa je, če lahko vprašam?

Ma ja, ampak sem mislila, da se na faksu ne bo več to zgodil, pač. ermm.gif In sploh ne vem, kaj naj mu rečem/nardim. I suck. cry.gif

Sorodnica (sem ti že pravila o njej v ZS cry.gif).

Glede tega poba - malo razišči teren, da vidiš, če on čuti podobno, potem mu pa kar pogumno povej, kar čutiš. wink.gif
  • 0

#9337 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 15 April 2009 - 10:46 PM

Najrajš bi se zjokala od te šole, res cry.gif Sploh ne delam več druzga k da se učim učim učim. Od januarja do začetka junija ni oz. ne bo ENGA POFU*ANGA tedna da nebi česa pisal. Niti ENGA. In res nemorm več. Zjutri bruham, se useen odvlečm u šolo odpisat un test, pridm domov, boli me trebuh, namest da bi počivala se morm učit za drug test. Hočm bit odlična, in zato mi je še bl težko ker vem da nesmem zajebat pa si prvoščt kšnih dvojk. In pol je to tok težko k res NEMORM več, my head is full, there's no more room for all this shit. Zmešal se mi bo, res. Pa okej, sej naša frenčarca je carka, vem da mi bo dala možnost da popravm (ker bom pomoje mogla, glede na to kok zdele znam laugh.gif ). O fakin težko use skupi. Učasih bi mi blo stokrat bolš da sm ena k komi zdeluje, btk, naučiš se za uno dve usake tok časa pa je. Ne pa da je skos en pritisk, mal od staršev, mal od profesorjev, najbl pa od sebe k ful prčakujm in HOČM bit odlična ampak res učasih nemorm več. Fakof sad.gif Hočm počitnce ermm.gif sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9338 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 April 2009 - 11:07 PM

Ej jst ne štekam... Tko foter je šel srat v zgornji štuk stanovanja in lepo to opravlja pri odprtih vratih blink.gif . Ma dej a si lah še bol zagnojen pa ogaben. down.gif

Joj, komi čakam da grem stran iz tega svinjaka.

Ok, vsaj dober izgovor imam za žretje - pms. Mesec se prehitro obrne. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9339 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 15 April 2009 - 11:45 PM

QUOTE(Nila @ 15. 4. 2009 - 20:40) View Post

Sorodnica (sem ti že pravila o njej v ZS cry.gif ).

Glede tega poba - malo razišči teren, da vidiš, če on čuti podobno, potem mu pa kar pogumno povej, kar čutiš. wink.gif

Ojoj, a je tok hudo? cry.gif

Jaz bom kaj ukrepala, ja. smile.gif

Crna, LOL. Samo je res ogaben. ohmy.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#9340 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 16 April 2009 - 12:39 AM

I go sleep. wink.gif
  • 0

After all this time?

Always.