Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 10 April 2009 - 09:29 PM

Eli, čestitke!

Jaz sem se pa prišla spovedat, da sem full ponosna na svojega poba in da ga imam full rada. oops.gif No, slednje sem mu danes že povedala, prvo mu pa še moram. Komaj čakam, da pride domov, je šel na rekreacijo in pivce, hehe.

QUOTE(DiLeMa @ 9. 4. 2009 - 23:04) View Post

Js hujšam že 50 let, pa mi še zdej ni ratal. Glupača sem, častna beseda.

Me je pa danes razhudilo, ko sem šla na pošto po paket in ga doma odprem ter vidim, da lak, ki sem ga naročila, ni vijoličast, ampak popolnoma moder. Sicer je odtenek vseeno ful lep, res taka posebna srednje temna modra (malo hoče pod določenim hotom potegnt na vijoličasto), malenkost prelivajoča, ampak jaz v splošnem ne maram modrih lakov na sebi in ne vem kaj naj. Ful mi ga je škoda, ker so drugače Sante laki ful kvalitetni. Kriva sem pa sama, ker sem verjela sliki na netu (tam izgleda res specialno lepa vijolčasta), nisem pa ornk prebrala, ker je pisalo, da se odtenku reče Shiny Blue. Včasih sem tak obupno zaletava in nepozorna, da bi samo sebe nabila. verymad.gif

Tudi jaz imam dva laka Sante in sta mi super. thumbup.gif

• 0

#9302 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 11 April 2009 - 10:59 AM

ubila bom to prasico!
(teto)
  • 0

#9303 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 April 2009 - 12:08 PM

Woooooho, go Eli, čestitke!
  • 0

#9304 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 April 2009 - 05:37 PM

QUOTE(Eli @ 10. 4. 2009 - 10:11) View Post

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
Nardila zadnji izpit na EF, in to najtatežji in to z 8!!!!!!!

Uradno sem najsrečnejši človek na svetu!!!!!

Zdaj grem zbrat vso literaturo in jo skurit na velikem kresu, zraven bi si odprla kaj močnega( saj vem, da ne smem), bom pa Cockto laugh.gif

Juhej!!!

Bravoooo, Eli!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9305 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 April 2009 - 05:47 PM

Hvala vsem smile.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9306 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 April 2009 - 08:29 PM

Ful sem se skregala s fantom zdejle, ful ga ne maram, ker se počutim kot en nakladač ddreka zarad bnjhega, neki poskušam dopovedat pa je tako tele, da ponavljama zmeri eno in isto sranje over and over again, sem mu rekla da ga mam dost in res se zdjle kr do konca 3 tedne ne bi nč več slišala z njim, naj ga izuči, butolja enga. Zakaj jst vedno izpadem idiotski tečni predator, ko se pa on mene loti zmeri na isto foro, Fak of fakoffff.

Pa lih včeri sm gledla skoz okno pa študirala da se pa zdj že res fuul časa nisem z nobenmu skregala.

Ful fajn res.

Mam pa ponos še večji od moje riti in ni šans, da se spet slišima dans kej. Kok je to tud fajn, res zakon značajska lastnost, res mam prav okusen twixmix značaj in osebnost, prov tok fajna deklca kot sm pa jst ane. Jah super super suuuuupeeeeeeercaaaaaaaaaaa.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#9307 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17099 posts

Posted 11 April 2009 - 08:44 PM

Zadič sm vidla da mamo na faxu enga takiga tipa da bi ga najrajši kr posila. biggrin.gif Za mano je stal ko smo kupovale bone, jaz pa brez glasa. WTF no ...

Spovedujem se da ga mam malo konkretno v riti rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9308 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 11 April 2009 - 11:17 PM

QUOTE(Eli @ 10. 4. 2009 - 10:11) View Post

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
Nardila zadnji izpit na EF, in to najtatežji in to z 8!!!!!!!

Uradno sem najsrečnejši človek na svetu!!!!!
Čestitke. thumbup.gif

Spat bi mogla it, pa raje brskam po netu.

• 0

• Guests

Posted 11 April 2009 - 11:32 PM

Spovedujem se, da ne razumem tega dela svoje osebnosti, da dovolim, da drugi hodijo po meni oz. da ne pokažejo nobenega spoštovanja, hkrati so pa še žaljivi in nesramni. In jaz? Najprej sem predolgo tiho, potem, ko imam že vsega čez glavo, to VLJUDNO (pač ne v njihovem stilu) povem in sem potem največja prasica na svetu. Pa nikogar pri tem ne žalim, nisem nesramna, samo povem faking resnico. ermm.gif Zakaj? Zato ker, o ne, jaz pa že nisem taka, jaz sem tiha, prijazna, vljudna, potem si pa kar naenkrat upam celo povedati resnico??!!

V bistvu je pa itak najhuje, če nekdo v tej izprijeni družbi pove resnico. In po vrhu še povsem mirno in s spoštovanjem. Ja, konc, to jih pa čist razturi, egomane blesave! Jao, pa kje jaz živim, resno se sprašujem ... hmm.gif
  • 0

#9310 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 11 April 2009 - 11:48 PM

Rahlo zadeta jem nutello. Hm.
  • 0

After all this time?

Always.

#9311 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 12 April 2009 - 09:03 AM

QUOTE(Nila @ 12. 4. 2009 - 0:32) View Post

Spovedujem se, da ne razumem tega dela svoje osebnosti, da dovolim, da drugi hodijo po meni oz. da ne pokažejo nobenega spoštovanja, hkrati so pa še žaljivi in nesramni. In jaz? Najprej sem predolgo tiho, potem, ko imam že vsega čez glavo, to VLJUDNO (pač ne v njihovem stilu) povem in sem potem največja prasica na svetu. Pa nikogar pri tem ne žalim, nisem nesramna, samo povem faking resnico. ermm.gif Zakaj? Zato ker, o ne, jaz pa že nisem taka, jaz sem tiha, prijazna, vljudna, potem si pa kar naenkrat upam celo povedati resnico??!!

V bistvu je pa itak najhuje, če nekdo v tej izprijeni družbi pove resnico. In po vrhu še povsem mirno in s spoštovanjem. Ja, konc, to jih pa čist razturi, egomane blesave! Jao, pa kje jaz živim, resno se sprašujem ... hmm.gif

Nila, se enkrat se moram podpisat pod tvoje besede (sem se ze vceraj v temi "kaj mi gre najbolj na zivce")...ocitno sva si podobni. smile.gif Ravno par dni nazaj se mi je snelo in sem parim povedala, kar jim je slo. Enostavno se mi ni vec dalo delati vljudne, ker RES ni bilo vec na mestu. Seveda sem dobila nazaj presenecene face in godrnjanje, da kaj se grem. Pa sem se enkrat usekala in povedala, da se ne grem prav nicesar, samo resnico sem povedala, naravnost in brez olepsav. Potem je bil mir, ceprav mislim, da ne zato, ker bi dojeli, ampak, ker si mislijo "baba zmesana".
Ne vem, vcasih si res zelim, da bi se rodila z drugacnim znacajem, ker bi lazje prisla skoz v tem izprijenem svetu. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9312 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 12 April 2009 - 09:44 AM

ja se čist strinjam, da je svet čist preveč izprijen.
ne vem, nekak postajam zagrenjena, teta mi povzroča čist preveč sranja.
trenutno je vse,o čemer razmišljam maščevanje tej prasici
  • 0

#9313 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 April 2009 - 11:09 AM

Je***** turisti blesavi ohmy.gif Sej ne da se noben spleh ne umakne, pa rečeš 4 krat HALOOOOOOOOOO. ohmy.gif
Ma tale Bled je pravi poden od podna ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9314 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 April 2009 - 01:47 PM

Na živce mi gre, da morem bit doma in se učit, pa vsi grejo kam ven, posedajo po kafičih...sama seb se smilim huh.gif Komi čakam, da bo že konec tega sranja.
  • 0

#9315 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 12 April 2009 - 07:32 PM

Včeraj zvečer mi je en od boljših kolegov rekel, da obžaluje, ker sva se lani za novo leto mečkala ohmy.gif In da mi zameri, ker se ni to razvilo naprej. Takrat mi je bilo malo bad, ker nisem navajena, da mi kdo kaj zameri, zdaj mi je pa samo še butasto. Saj ga nisem jaz silila k temu (res, ful se je upirou rolleyes.gif ) pa tudi obljubljala mu nisem ničesar. Eni bi mogli res orng počistit pri sebi in ne prelagati svojih napačnih dejanj in odločitev na druge.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9316 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 April 2009 - 08:06 AM

Eli, ti si frajerka, da ji ni para cool.gif

* V soboto šla ven z avtom in se ga napila kak krava. ohmy.gif Prvič in zadnjič!! Prevzel pirjatelj krmilo.

* Bluzila s prijateljem. oops.gif

* Bivši mi je še zmeraj taaaaak dober. Ko pride z igrišča, me vedno ma, da bi ga zvlekla v slačilnice.

* Od B dobivam pričakovan feedback wub.gif

* Včeraj zvečer sem se tak profesionalno "zgubla" z avtom v MB, da smo se samo režali. Možgani čisto na off. Nisem bla sposobna predvidet naslenjega ovinka, da bi lahko vizualizirala, kam je treba pelat. oops.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#9317 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 13 April 2009 - 10:52 AM

Eli malo z zamudo cestitke se od mene! ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9318 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 13 April 2009 - 12:05 PM

QUOTE(urš @ 12. 4. 2009 - 12:09) View Post

Je***** turisti blesavi ohmy.gif Sej ne da se noben spleh ne umakne, pa rečeš 4 krat HALOOOOOOOOOO. ohmy.gif
Ma tale Bled je pravi poden od podna ohmy.gif

najbrž so Nemci tongue.gif imam jaz podoben problem tle na Gran Canarii...enkrat sem si sposodla kolo in nikoli več verymad.gif
  • 0

#9319 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 13 April 2009 - 01:28 PM

Naredila sem čistko med senčkami in z grozo ugotovila da jih imam čisto preveč ph34r.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9320 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 April 2009 - 03:13 PM

QUOTE(exotica @ 13. 4. 2009 - 13:05) View Post

najbrž so Nemci tongue.gif imam jaz podoben problem tle na Gran Canarii...enkrat sem si sposodla kolo in nikoli več verymad.gif

Ah Nemci so še kar skulirani. Najbolj mi gredo na jetra Izraelci in Italjani ohmy.gif OMG!

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users