Spovednica
Posted 07 April 2009 - 10:48 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 April 2009 - 11:05 AM

Posted 07 April 2009 - 12:35 PM
Dilema, vzami laptop s sabo in pridi na forum.

Posted 07 April 2009 - 01:12 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 07 April 2009 - 02:32 PM

Posted 07 April 2009 - 04:04 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 07 April 2009 - 06:26 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 April 2009 - 08:40 PM
Čedalje bolj me ima, da bi se do ramen postrigla. Na k. mi gre moja čupa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 April 2009 - 08:41 PM

Pasalo bi ti.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 April 2009 - 08:49 PM
Ja, tudi jaz sedaj to menim, ko si lase tak naštimam, kot da bi jih imela do ramen. Vendar že točno!!! vidim, da mi takrat, ko si bi jih postrigla, ne bi nikak stali. NIKAK. Čeprav bo naveličanost do dolgih las najbrž prevagala. Samo me je strah obdobja čudne frizure. Mam travme iz preteklosti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 April 2009 - 09:00 PM
( http://www.shrani.si...VoT/rihanna.jpg ; http://www.shrani.si...I/rihanna-2.jpg ; http://www.shrani.si...d/rihanna-3.jpg ; http://www.shrani.si...k/rihanna-4.jpg ) ampak imam zanjo preveč okroglo faco, mi pomoje ne bi pasal. So pa tud men že mal dokurćl konstantno dolgi lasje, ah ja.
Posted 07 April 2009 - 09:00 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 April 2009 - 09:01 PM
FTSE poznam te obcutke, ampak jaz sem jih potem vseeno premagala in se postrigla in bila pozitivno presenecena.

Posted 07 April 2009 - 09:05 PM
Zakaj je pri nas na faxu vse obvezno? Tudi najbolj klinčeva in nekoristna predavanja, od katerih ne odnesem NIČ in dobesedno dremam zraven. Naj grejo u rit, pi*de brezvezne.

Pa še neki - kak se lahko človek uči, ko pa je tak lepo vreme?!? Propadla bom.

Funny, pa večina ljudi, ki jih poznam so tudi enakega mnenja kot ti. Jaz se pa ravno ob lepšem vremenu veliko lažje učim kot če je npr. dež in vse oblačno in niti ni lepe dnevne svetlobe, me tako vreme ful zamori in se moram takrat prov prisiliti da je kaj od mene.
Zabušavam z enim seminarjem sto na uro ko pa bi ga lahko naredila že 2 meseca nazaj. Zdaj me pa baše s časom jaz pa še niti celotne literature nimam.
Posted 07 April 2009 - 09:06 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 April 2009 - 09:07 PM

Posted 07 April 2009 - 09:17 PM
fakof.

Tnx za vzpodbude, jaz to moram še malo odspati. ;-)
Plain Jane,
o kateri zadevi je govora?

Posted 07 April 2009 - 09:20 PM

Posted 07 April 2009 - 09:22 PM
Aha. Klko vidim, ene niso švoh.

Posted 08 April 2009 - 11:29 AM

Drugač pa sem bla na faksu tri urce, potem me je klicala sošolka in mi zbujala slabo vest,ker ne hodim na neke vaje,češ kao ja ne hodiš pa nauš nardila...mja...itak....Če bi blo to res bi bla stuck in 1 letnik

Ta faks je že mau smešen

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users