Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9241 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 April 2009 - 10:48 AM

na živce mi grejo babe iz tujega predstavništva, ki se jim ne da nič delat, obtem pa mislijo, da nekateri nimamo nobenega pojma o poslovanju in mislijo, da nam lahko pamet solijo. no, mi se vsaj narežimo zraven in jim v mejl kakšno pikro naložimo. what comes around really does go around.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9242 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 07 April 2009 - 11:05 AM

@Dilema: joy of bolonjskih programov smile.gif Tudi meni se tole zdi totalno brezveze.
  • 0

#9243 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 April 2009 - 12:35 PM

Na BF se tega resnično držijo samo na agronomiji. Sedaj študenti družno protestirajo in se ne podpisujejo več. Vodstvo fakultete je ratalo zaskrbljeno in sem se pogovarjala s "ta glavnimi", da bodo najbrž ukinli. Pač mimo univerze in bolonjske reforme.
Dilema, vzami laptop s sabo in pridi na forum. twisted.gif

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#9244 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 April 2009 - 01:12 PM

Naša profesorca tudi skos poudarja kakšna bedarija so obvezna predavanja. Je potem čist isto, kot v srednji šoli. Ja kdaj se bodo ljudje pa potem osamosvojili?! Sej sami vidijo kok pa kam morajo hodit. Če pa ne hodijo, bodo pa že kasneje posledice. Sej je človek pri 20+ zadost star, da sam vidi kam bo šel pa kok bo hodu na predavanja. Ne pa da se vsakega zapisuje pa preverja... rolleyes.gif Ok, tole je malo mešano: mnenje profesorce + malo mojega biggrin.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9245 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 07 April 2009 - 02:32 PM

Pri nas tudi ta bolonjski sistem jemljejo tako resno verymad.gif verymad.gif ne smemo manjkati več kot 3 ure, in če manjkamo nam ful težijo in še z zdravniškimi opravičili niso zadovoljni. In potem so vsi študentje na predavanjah , posluša jih pa 20, pa še tisti ne slišijo ker drugi klepetajo. evil.gif down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9246 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 April 2009 - 04:04 PM

Pri seminarski sem zopet v temi. cry.gif Ma ne morem večččč! verymad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9247 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 April 2009 - 06:26 PM

spet sva se s K. za bv skregala - ja, še bolj sem sitna, če se mi to dejstvo še dodatno pod nos meče. pa pač nisem za štose 24/7. in sem sredi starega trga odkorala solo v šoping. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2009 - 08:40 PM

Čedalje bolj me ima, da bi se do ramen postrigla. Na k. mi gre moja čupa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9249 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 April 2009 - 08:41 PM

^^ woot.gif

Pasalo bi ti.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9250 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2009 - 08:49 PM

Ja, tudi jaz sedaj to menim, ko si lase tak naštimam, kot da bi jih imela do ramen. Vendar že točno!!! vidim, da mi takrat, ko si bi jih postrigla, ne bi nikak stali. NIKAK. Čeprav bo naveličanost do dolgih las najbrž prevagala. Samo me je strah obdobja čudne frizure. Mam travme iz preteklosti.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#9251 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2009 - 09:00 PM

Meni se tudi zdi, da bi ti res hudo pristajalo. Pa tudi malo spremembe nikdar ne škodi. Jaz bi sicer ful eksperimentirala s čupo, pa se mi zdi, da mi nič ne paše in ga potem raje sračkam z barvo. Mi je pa ful všeč kar nekaj bivših Rihanninih čupic
( http://www.shrani.si...VoT/rihanna.jpg ; http://www.shrani.si...I/rihanna-2.jpg ; http://www.shrani.si...d/rihanna-3.jpg ; http://www.shrani.si...k/rihanna-4.jpg ) ampak imam zanjo preveč okroglo faco, mi pomoje ne bi pasal. So pa tud men že mal dokurćl konstantno dolgi lasje, ah ja.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9252 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 April 2009 - 09:00 PM

Lasje rastejo, tako da - nič bat. Pa če te zafuša si pač en dan namuljena, potem se greš pa drugam ostrižt. Dokler ne končaš z gobico je vse ok.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9253 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 April 2009 - 09:01 PM

FTSE poznam te obcutke, ampak jaz sem jih potem vseeno premagala in se postrigla in bila pozitivno presenecena. smile.gif Ceprav si sedaj spet puscam dolge lase, ker se mi je pac zlustalo malo vecje kolicine mojih lepih las. smile.gif Mi pa bolj pasejo krajsi.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9254 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 07 April 2009 - 09:05 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 4. 2009 - 11:44) View Post

Zakaj je pri nas na faxu vse obvezno? Tudi najbolj klinčeva in nekoristna predavanja, od katerih ne odnesem NIČ in dobesedno dremam zraven. Naj grejo u rit, pi*de brezvezne. verymad.gif
Pa še neki - kak se lahko človek uči, ko pa je tak lepo vreme?!? Propadla bom. sad.gif

Funny, pa večina ljudi, ki jih poznam so tudi enakega mnenja kot ti. Jaz se pa ravno ob lepšem vremenu veliko lažje učim kot če je npr. dež in vse oblačno in niti ni lepe dnevne svetlobe, me tako vreme ful zamori in se moram takrat prov prisiliti da je kaj od mene.

Zabušavam z enim seminarjem sto na uro ko pa bi ga lahko naredila že 2 meseca nazaj. Zdaj me pa baše s časom jaz pa še niti celotne literature nimam.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#9255 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 April 2009 - 09:06 PM

FB spet sere, prokleti mongoloidi, ki ga upravljajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9256 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 April 2009 - 09:07 PM

Na živce mi gre, da po parih letih vsi navalijo na eno stvar k je men všeč že nevemkokčasa in misljo kok so up to date. laugh.gif
  • 0

#9257 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2009 - 09:17 PM

QUOTE(crna @ 7. 4. 2009 - 22:00) View Post
Dokler ne končaš z gobico je vse ok.

fakof. laugh.gif

Tnx za vzpodbude, jaz to moram še malo odspati. ;-)

Plain Jane,
o kateri zadevi je govora? biggrin.gif

• 0

#9258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 April 2009 - 09:20 PM

Torbice George Gina&Lucy. biggrin.gif
  • 0

#9259 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2009 - 09:22 PM

Aha. Klko vidim, ene niso švoh. biggrin.gif

• 0

#9260 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 April 2009 - 11:29 AM

Dober da nisem na bolonjcu...Jaz mam faksa tak...4-6 ur na teden laugh.gif

Drugač pa sem bla na faksu tri urce, potem me je klicala sošolka in mi zbujala slabo vest,ker ne hodim na neke vaje,češ kao ja ne hodiš pa nauš nardila...mja...itak....Če bi blo to res bi bla stuck in 1 letnik laugh.gif Jutr bom šla lepo vaje kopirat,pol mam pa 2 tedna časa da se zadevo totalno naučim (kar je čez glavo časa)...
Ta faks je že mau smešen laugh.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users