Ne njegove
Spovednica
Posted 04 April 2009 - 11:19 PM
Adriane,
zapostavljaš me.
ps. zdaj pa si RES grem pakirat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 April 2009 - 11:39 PM
Fakking fakingfakšit.
In fak, js si tud morm popakirat stvari za dans, pa še zjutri prej vstat, zaspana sm pa tk da komi gledam.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 April 2009 - 11:45 PM
Adriane,
zapostavljaš me.
ps. zdaj pa si RES grem pakirat.
Ko si me klicala včeraj sem pa ravno bla na kosilu s politologom, ki si deli isto ime kak tvoj, v Thai blabla, rofl
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 04 April 2009 - 11:49 PM
Če sem ti pisala sms, če te lahko pokličem. Ni se mi dalo ZS-jat.
Ko si me klicala včeraj sem pa ravno bla na kosilu s politologom, ki si deli isto ime kak tvoj, v Thai blabla, rofl
Vidim, da se družiš s pametnimi ljudmi. ;-)
Sem ti že odpisala na sms, se bova jutri oz. danes čuli ... zdaj grem pod tuš, pa si kaj spakirat, drugače se ne bo dobro končalo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 April 2009 - 11:53 PM
Vidim, da se družiš s pametnimi ljudmi. ;-)
Sem ti že odpisala na sms, se bova jutri oz. danes čuli ... zdaj grem pod tuš, pa si kaj spakirat, drugače se ne bo dobro končalo.
Je pa tudi on mlajši, a tokrat HVALABOGU, da le za leto
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 05 April 2009 - 06:30 AM
Sej vedo kdo so, tko da ne bi o podrobnostih.
Posted 06 April 2009 - 02:29 PM
Posted 06 April 2009 - 06:21 PM
[Napoleon]
Posted 06 April 2009 - 06:46 PM
Posted 06 April 2009 - 06:52 PM
zagonila sem malo morje za spodnje perilo (ampak si nisem kupla novega modrca že ene 4 leta, pa malo opravičim).
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 April 2009 - 07:07 PM
Posted 06 April 2009 - 07:07 PM
Posted 06 April 2009 - 07:13 PM
Ne sledim veeeč!
Jst te razumem, sicer sem bla vprašana pred kratkim samo 3 leta, pa mi je bla ista muka
After all this time?
Always.
Posted 06 April 2009 - 09:53 PM
Jutr me cel dan ne bo, sploh se mi ne da.
Posted 06 April 2009 - 10:34 PM
Tako se za drek počutim (problemi z zdravjem), da sploh ne morem normalno funkcionirat. Nimam energije za nič, totalno pasivna sem.
Prav na jok mi gre. Zaradi tega in še česa drugega.
Posted 06 April 2009 - 10:38 PM
Jaz se spovedujem da sem ful patetična...
Posted 06 April 2009 - 10:40 PM
Ne bo okrevanja, saj to je problem. Mah, bomo že. ;-)
Ni neke opasne tragedije, ni pa prijetno.
Spovedujem se še, da moram do jutri napisat en esej pri filozofiji, pa tudi enega stavka še nimam napisanega. Grozljivka!
Posted 07 April 2009 - 10:28 AM
Komaj čakam četrtek, da bova spet skupej.
Spet sem se prekršla in jedla čokolado :/
Posted 07 April 2009 - 10:44 AM
Pa še neki - kak se lahko človek uči, ko pa je tak lepo vreme?!? Propadla bom.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users