Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 20 July 2024 - 02:35 PM
Včeraj:
Tristan in Izolda
After the wedding (2019)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 July 2024 - 09:46 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2024 - 06:59 AM
Pa nikoli ne bom razumela navdušenja nad Goslingom. Niti z mišicami, brado in daljšimi lasmi mi sploh ne potegne, ne morem mimo njegove face.
![]()
se precej strinjam. Je pa res, da mi ni dober kot moški, mi je pa simpatičen in ga precej rada gledam. Nekaj takega kot Stanley Tucci, ki ga precej obožujem gledat
Jaz sem pa videla, da je AnotherSelf prišla druga sezona na Netflix in sem šla kar prvo še enkrat pogledat in sem ponovno uživala v ogledu. Prvi del sem se spet morala navadit na njihovo drugačno igro (malo telenovelasta na momente), ampak vsebina, zgodba, dialogi - fantastična. Pa en dečko mi je tako dober v njej, da kar malo umiram na obroke ob gledanju
Zdaj sem začela gledat drugo sezono.
Sva pa z gospodično imeli v petek zvečer kino večer (ker je bil Kino pod zvezdami odpovedan) in sva gledali neko romantično komedijo na Netflixu ... dogajalo se je v Veroni (kjer smo bili lani) in se nama je zdela dobra ideja ... film nama ni bil gledljiv in sva ga po pol ure ugasnili.
Jaz še vedno navijam, da pogledalava 10 things I hate about you - to so bile meni dobre romantične komedije (kakor se spomnim). Ali pa sem bila samo dovolj mlada in neumna.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 July 2024 - 07:51 AM
Zalosten je.
Posted 22 July 2024 - 08:54 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 July 2024 - 02:27 PM
Posted 22 July 2024 - 02:31 PM
⌃ Name je bil precej brezvezen, sem si glede na trailer več obetala.
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2024 - 02:58 PM
Me je pa na zacetku skrbelo, da bo romanca med njim in tamalo, to bi pa nehala gledat.
Je bil pa zelo predvidljiv, obv.
Posted 23 July 2024 - 11:27 AM
Tudi jaz sem se ga namenila pogledat si pa ne obetam ničesar posebnega, ampak niti ne iščem česa težkega.
Uu, Kami, Another self mi je bila super prva sezona, zadnje čase me navdušuje tovrstna tematika.
Se strinjam glede 10 things in romantičnih komedij nekoč. RIP Heath.
After the wedding (sem ga že gledala, ampak se nisem spomnila konca)
Posted 23 July 2024 - 02:49 PM
Ful dober dokumentarec v dveh delih na Netflixu.
Posted 24 July 2024 - 07:20 AM
Kami, poglejta Ten things I hate about you. Jaz sem bila konec OŠ nekaj mesecev noro zaljubljena v Heath Ledgerja.
evo, imamo še dve, ki sta dol padli ob njegovem nasmehu .
Kako sta se smejali in vreščali ob ogledu filma. In ja, še vedno je meni zelo všečen film!
Put A Kilt On It!
Posted 24 July 2024 - 07:31 AM
Come and see(1985)
Ime ej zavajajoče, gre za ruski or should I say sovjetski film o drugi svetovni vojni. NI propagandni, ampak protivojni.
Ne kaže neko posebno bitko, ampak uničevanje beloruskih vasi s strani nemcev. Zelo naturalistično!
Kami, mogoče za U. še malo prekmalu?
Dostopen cel na netu z ang. podnapisi:
če se temu lahko reče, zelo dober, ampak tako krut, da ga verjetno ne bom več gledala
IMDb ocena. 8.4
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 July 2024 - 07:37 AM

Posted 24 July 2024 - 07:39 AM
O hvala, ker si se spomnila name. Mene je včasih kar strah, kaj on rad gleda in kako se ga ne dotakne.
Meni je bil Fury in All quiet on the western front negledljivo. On je pa že oba parkrat pogledat, ker mu je ravno všeč realnost prikaza. Včasih se bojim, da imamo malo pošast pod streho
Put A Kilt On It!
Posted 24 July 2024 - 07:43 AM
Posted 24 July 2024 - 07:55 AM
Kami, če mu je bil All quiet on the western front tako fajn, mu bo ta verjento tudi.
Ampak, to ni vojni film v smislu bitk, ampak vidik vojne s strani civilnega prebivalstava oz. otroka.
Band of brothers in Pacific je tudi sigurno gledal, ne?
Fiona, a ni All quiet on the western front narejen po spominih?
Mene pa Boy in the stripped pyamas ni pustil takšnega vtisa, ker mi osebno, daje napačne poudarke.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 July 2024 - 08:58 AM
Sem pa gledala tudi omenjeni mini seriji in sta mi bili super.
Posted 25 July 2024 - 11:31 AM
Posted 25 July 2024 - 11:33 AM
Komaj čakam že cel teden, da zvečer pogledava zadnji del Presumed innocent. Že dolgo me kakšna serija ni tako prevzela.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2024 - 12:30 PM
Find me falling (2024)
Prvo polovico filma se mi je ves čas zdelo, da sem ga že gledala.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users