Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9201 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18552 posts

Posted 03 April 2009 - 07:55 AM

Ne morem se navadit OT pisat z manjšimi črkami. oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#9202 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 April 2009 - 08:13 AM

Ne morm se tako hitro navadit tako zelo zgodej ustajat iz postle. Pa sm donas kr mal potegnila biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9203 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 03 April 2009 - 09:53 AM

I hate myself... neki se trudim hujšat, potem pa za zajtrk zmažem 2 sendviča pa tamalo Milko.... Grrrrr
  • 0

#9204 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 April 2009 - 02:59 PM

Fak no cry.gif
  • 0

#9205 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 03 April 2009 - 03:13 PM

kaj blo?
  • 0

#9206 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 03 April 2009 - 03:17 PM

Neki sem zajebala ornk cry.gif . Matr sm neumna. Najbolj bedno je da se pol tok sekiram zaradi tega.
  • 0

#9207 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 05:07 PM

QUOTE(Errol @ 3. 4. 2009 - 8:55) View Post

Ne morem se navadit OT pisat z manjšimi črkami. oops.gif

Ko te bomo benali se boš. tongue.gif

• 0
Viens, reste ici!

#9208 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts

Posted 03 April 2009 - 05:10 PM

QUOTE(Goddess @ 3. 4. 2009 - 16:17) View Post

Neki sem zajebala ornk cry.gif . Matr sm neumna. Najbolj bedno je da se pol tok sekiram zaradi tega.

Nč se ti ne sekiraj, se bo že samo poštimal, da bo prav. smile.gif
  • 0

#9209 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 03 April 2009 - 05:22 PM

oh ja, sej nevem.
jutr bi šla k sošolki prespat k ma rojstn dan, pa očka nekak ne pusti. nevem zakaj.
je pa dobr, da je reku usaj do zadnga avtobusa, k je pa ob 11h. hmm.gif

glup je cry.gif , po drugi strani pa nevem. bolš to ko nič ? ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9210 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 April 2009 - 10:04 PM

I'M A BITCH. laugh.gif

Iz članske ekipe kluba se je pobralo 5 igralk, 2 se morata še odločiti kako in kaj naprej. Hahahaha, to taaako privoščim temu prekletemu klubu - glede na to, kak odnos imajo do nas, je čisto prav, da so jih zdaj tako zajebale. Res sem zlobna, ampak jebeš, po tolikih letih nadiranj in poniževanj si lahko dam tudi jaz duška.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9211 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 03 April 2009 - 10:20 PM

- Skos bi neki kupovala, pa mi itak primanjkuje denarja dry.gif

- Danes sm ful preveč pojedla.
  • 0

#9212 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2009 - 10:23 PM

Coco* moja sestra je tut dala skos tak klub kot ga opisuješ (nikakvi odnosi med igralkami, trener totalni primitivec, sedela je na klopi 7 let !!!). Se je pobrala in že dve leti igra v klubu, kjer je ful boljše - trener je super, igralke so dobre kolegice, igra v prvi postavi! Letos so v drugi ligi tretje, medtem ko je tisti klub v katerem je igrala prej potonil iz prve v tretjo ligo, kjer je zadnji.
  • 0
Viens, reste ici!

#9213 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 03 April 2009 - 11:41 PM

Šla sem v kino gledat film Marley and me in zadnjih deset minut sem jokala. Pa tut po celi dvorani se je slišal smrkanje pa šumenje robčkov hehe. Res.. Ganljivo.. Čist sm žalostna pa tko.. Joj kužiji sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9214 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2009 - 09:56 AM

Pred kratkim sem nekoga spoznala, srečala sem ga 2 krat, za kratek čas, se pravi, da ga SPLOH ne poznam. Ampak sem si v glavi že naredila scenarij kako je super in kako se razumeva, fantaziram o njemu, da grem sama sebi na bruhanje. Jaoooooo. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9215 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 04 April 2009 - 12:59 PM

^^

Kinky sej to je nalazje. smile.gif Fantazirati o nekom, ki ga prakticno ne poznas, samo na videz ti je vsec, ni ti pa treba prenasati njegovih muh.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9216 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 April 2009 - 01:51 PM

Spet sem preveč zapravla. Kot da mam sploh kej keša, v bistvu sam dol lezem (v minus oops.gif ). verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9217 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 April 2009 - 02:39 PM

QUOTE(Ana @ 3. 4. 2009 - 23:23) View Post

Coco* moja sestra je tut dala skos tak klub kot ga opisuješ (nikakvi odnosi med igralkami, trener totalni primitivec, sedela je na klopi 7 let !!!). Se je pobrala in že dve leti igra v klubu, kjer je ful boljše - trener je super, igralke so dobre kolegice, igra v prvi postavi! Letos so v drugi ligi tretje, medtem ko je tisti klub v katerem je igrala prej potonil iz prve v tretjo ligo, kjer je zadnji.

Ma sej pri nas so odnosi med igralkami načeloma kul, samo vsake tolko se par punc dvigne, ker jih trener forsira, pa mislijo da so superstars. O trenerju ne bom zgubljala besed, ker ja .. primitiven pijanec, ki je bil pred 30 leti uspešen in ga na račun tega še danes držijo v klubu. Enkrat smo se s soigralkami pogovarjali v busu med potjo na tekmo o tem, kako je pravilno izgovori besedo vrata in jaz sem pravila, kako se je to skozi čas spreminjalo, ker je po pravorečju včasih bilo Vrata, potem Urata, zdaj pa se izgovarja nekaj vmes med V in U, nakar se on NAME začne pizdit kao "Ja ko pa nam čefurji pišejo slovnico in pravopis!!!!!!" Alo stari, umiri se, kaj sem ti jaz tu kriva. huh.gif Pa enkrat sem med potjo pravila, da sem ravno zjutraj prebrala, da so znanstveniki ugotovili, da imajo ženske z večjimi joškami nekaj % možnosti več, da zbolijo za rakom na dojki in on se spet NAME začne zdirat "To sploh ni res, kdo je to reku, to si itak zmislijo vsak dan nekaj drugega, to sploh nima veze!!!" Aja, pa karkoli je narobe, vedno sem JAZ kriva, hahah. Če me po čudežu da igrat v prvo postavo in soigralka (tista superstar, ki se drži kot da je primila boga za jajca) 3X zajebe sprejem, on MENE vrže iz igre. Pa wtf no, jaz sem v prvi liniji in sploh ne sprejemam, pa sem naenkrat jaz kriva?! laugh.gif
V bistvu se mi je odbojka zagnjusila, tako da niti ne razmišljam o menjavi kluba (pri nas je itak ta moj klub najboljši, ker je v prvi ligi, imamo samo še enega v drugi in tretji ligi). Še eno leto, potem pa konec, ćao đaci, se srečamo čez 20 let pa da vidimo kje bo kdo..

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9218 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 April 2009 - 02:43 PM

Najraj bi vzela nožek za krompir v roko in si vsak mozolj posebi ven zbezala, k une črne zadeve pr krompirju al pa pr jabolkih muhice. mad.gif Sovražim svojo kožo na obrazu! cry.gif
  • 0

#9219 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 April 2009 - 06:35 PM

Treba bo spet telovadit, pa malo bolj zdravo jest.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9220 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2009 - 08:21 PM