Jump to content

Photo

Kaj trenutno grizljate, srkate?

• Please log in to reply
16039 replies to this topic

#9181 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30059 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 July 2010 - 07:24 PM

aja, to je podlaga za radler, pardon gin tonic?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9182 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2010 - 07:26 PM

Radler en sem že danes spila na poti domov. Ne bom več. Pa kaj drugega tud ne. XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9183 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 July 2010 - 07:36 PM

Pravkar pijem Radler Grapefruit, že drugi danes, kasneje si bova s fantom naredila še par koktejlov. wacko.gif

Sploh mi ni od hrane, samo od alkota bi lahko živela, LOL.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9184 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 July 2010 - 07:37 PM

Mmmm poznam take dneve. biggrin.gif

Tale Radler z grejpom mi pa ni dober. Boljši mi je navaden. Čeprav Radlerja itak nikoli ne kupim.

Ful mi je pa dobro češnjevo pivo. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9185 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 July 2010 - 10:00 PM

Jaz sem Grejp danes poskusila, pa je daleč od tega, da bi me navdušil. Iskreno rečeno ne razumem tega pompa okoli njega. Je tudi meni limonin boljši.
  • 0

#9186 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 July 2010 - 11:07 PM

Jaz recimo ne maram pira in mi je zato limonin naravnost ogaben, ker se za moje pojme pri njem ful bolj čuti pir, kot pa pri grenivkinem. Slednji pa mi je res dober, sploh ledeno mrzel krasno osveži.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9187 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28310 posts

Posted 29 July 2010 - 01:01 AM

QUOTE(Sarah @ 28. 7. 2010 - 11:05) View Post

Jaz imam limono sleep.gif a grenivka je boljša?

Grenivka je novost. smile.gif Meni je boljsi kot limonin.

Mojito. cool.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9188 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 July 2010 - 08:32 AM

QUOTE(Sinnaia @ 28. 7. 2010 - 23:00) View Post

Jaz sem Grejp danes poskusila, pa je daleč od tega, da bi me navdušil. Iskreno rečeno ne razumem tega pompa okoli njega. Je tudi meni limonin boljši.

Ja lih to. Meni ima okus kot nek Breezer. In, če bi hotela tak okus, bi itak kupila Breezerja in the first place.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9189 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 July 2010 - 08:36 AM

Ananas.
  • 0

#9190 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 29 July 2010 - 10:17 AM

QUOTE(DiLeMa @ 27. 7. 2010 - 23:37) View Post

Radler Grapefruit. rolleyes.gif

Jaz bi ga tudi. Če bi ga v trgovini sploh kaj blo. dry.gif Mi je zelo dober, limone pa še nisem uspela probat. Ampak zdaj je pa tudi nočem vzet, ker jaz hočem grapefruit pa konc! tongue.gif

Jem pa:
kos Spekulass torte
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9191 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 July 2010 - 10:56 AM

QUOTE(Braunkopf @ 29. 7. 2010 - 9:32) View Post

Ja lih to. Meni ima okus kot nek Breezer. In, če bi hotela tak okus, bi itak kupila Breezerja in the first place.

Tejk it bek! Meni Radler Grapefruit ni nič podoben Breezerjem, slednji so mi veliko bolj osladni in umetni. Kvečjemu bi mogoče Radlerja Grapefruit lahko primerjala s kakšnim Bandidosom Ice, s tem da mi je tudi slednji po okusu precej bolj umeten. Mogoče RG res nima veliko skupnega s pivom (vsebuje ga zgolj 50%), vendar pa meni res nič ni podoben Breezerjem, ki so meni nekaj čisto drugega in jih nimam pretirano rada.
  • 0

#9192 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 July 2010 - 01:37 PM

Zeleni čaj Be Fit, malo kasneje bom še šumečo tableto magnezija in 2 omega3 kapsuli
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2010 - 02:46 PM

Jacobs 3v1

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#9194 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 July 2010 - 03:33 PM

eno uno žitno ploščico, kos sira, posušen paradižnik v olju
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9195 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87270 posts

Posted 29 July 2010 - 07:57 PM

Spila sem pol deci Jegra, ker me je bolel želodec. Zdaj me ne boli več, sem pa malo pijana. Double win.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2010 - 07:58 PM

A je Jeger nazaj postal tvoj prijatelj? laugh.gif No, vse tak kaže, da je.
  • 0

#9197 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87270 posts

Posted 29 July 2010 - 07:59 PM

Midva od nekdaj prijateljujeMa. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#9198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2010 - 08:01 PM

No, sem bila priča, ko sta se malo skregala, pa sem pač vprašala... laugh.gif

ps. M namesto V - slaba šala. ˘-˘

• 0

#9199 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87270 posts

Posted 29 July 2010 - 08:02 PM

laugh.gif ninja.gif

Meni se zdi izvrstna. ˘-˘

• 0

― V. Van Gogh

#9200 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2010 - 08:04 PM

Seveda, ker imaš beden smisel za humor. ˘-˘

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users