Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#901 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 08:24 AM

DiLeMa kje si pa zasledila tole akcijo z OH?Mi posljes link? oops.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#902 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 October 2006 - 08:46 AM

Iz skritih virov laugh.gif sem ugotovila, da imajo v novembru v akciji ta O&H komplet po frizerskih salonih, ampak ker sem se bala, da bi zmanjkalo in bi bila prepozna (ker sem že prej naročila Dumb Blonde komplet, pa ga nisem dobila, ker je zmanjkalo) in sem zato poklicala v studio MA, od koder nabavljajo frizerski saloni in sem rekla, da sem slišala, da je v novembru ta akcija in če bi lahko to dobila. In mi je pač rekla, da ni blema, da mi lahko pošlje po pošti (postnina je ful nizka, okoli 300 tolarjev) in sem dobila v roku dveh dni.

Jaz ti priporočam, da pokličeš in si zazihraš vse skupi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#903 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 08:48 AM

Oooooo biggrin.gif Veš da bom biggrin.gif Koliko pa stane?
  • 0

#904 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2006 - 08:52 AM

Stane pa s poštnino vred okoli 5.500 tolarjev. Aja pa telefonska je:

04/236-76-00
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#905 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 08:56 AM

Se hecas?750ml je šampon in regenerator?
  • 0

#906 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2006 - 09:03 AM

Ne hecam se (na srečo). laugh.gif
  • 0

#907 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 09:08 AM

Grem klicat adijo love u blabla:*** lol
  • 0

#908 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2006 - 09:12 AM

I know you love me - I'm a very lovable person. oops.gif laugh.gif No pa poročaj potem, če ti je ratalo dobit svojo dozo Oatmeal & Honey krasote. wink.gif
  • 0

#909 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 09:12 AM

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOJ BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DVOOOJCEK! (spam party)grem danes narocit thumbup.gif cuj..je se kaksna akcija mogoce?hihi ful si mi dan polepšala:D
  • 0

#910 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2006 - 09:13 AM

Hja - je še akcija za Moisture Maniac dvojček, ista cena in ista količina, ampak tisto ni niti približno tok kvalitetno kot Oatmeal & Honey, čeprav ni slabo. Aja pa na spodnjem linku maš še ostale akcije, ampak niso tolk ugodne, pa onega Dumb Blonde dvojčka ni več za dobit.

http://tigi.studioma.si/index.php#

• 0

#911 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 October 2006 - 10:00 AM

Ok, dost vas imam, verjetno bom tud jaz nabavla tega OH; po novem si lase itak perem nekje na dva dni (občasno tri), tako da nimam težav okoli maščenja las.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#912 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3362 posts

Posted 21 October 2006 - 10:22 AM

zj ne vem če je kera že omenila... jst bi ful rada imela od tigija tisto reč ki ti aktivira kodre... mam po naturi mal valovite lase ampak bi rada sprobala če bi mi naredu res tiste kodrčke...

a ma kera izkušnje z njemu pa kako se imenuje??
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#913 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 21 October 2006 - 12:59 PM

biggrin.gif smile.gif
QUOTE(luminelle @ 21. 10. 2006 - 9:56) View Post

Se hecas?750ml je šampon in regenerator?

WTF??? Ne me j****!!! DiLeMa, a je to res? 750 ml O&H šampona in 750 ml O&H regeneratorja za 5k? AAAAA...Rada vas mam ohmy.gif blink.gif oops.gif laugh.gif tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#914 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 21 October 2006 - 01:04 PM

dilema, hvala za informacije! Komi čakam, da bo ponedeljek, da pokličem...upam, da mi ne bojo rekl, da se ne da več dobit...ponavad mam js takšno srečo...
  • 0

#915 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2006 - 01:22 PM

QUOTE(MateYa @ 21. 10. 2006 - 13:59) View Post

biggrin.gif smile.gif
WTF??? Ne me j****!!! DiLeMa, a je to res? 750 ml O&H šampona in 750 ml O&H regeneratorja za 5k? AAAAA...Rada vas mam ohmy.gif blink.gif oops.gif laugh.gif tongue.gif

Ja, res je. laugh.gif

QUOTE(amikadeja @ 21. 10. 2006 - 14:04) View Post

dilema, hvala za informacije! Komi čakam, da bo ponedeljek, da pokličem...upam, da mi ne bojo rekl, da se ne da več dobit...ponavad mam js takšno srečo...

Amikadeja - ne bo zmanjkalo še takoj, akcija itak naj bi začela veljat šele novembra. wink.gif
  • 0

#916 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 21 October 2006 - 06:07 PM

Praktično bomo imele zaloge za celo leto. 750 mL...Kot bi sanjal laugh.gif laugh.gif smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#917 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 21 October 2006 - 06:20 PM

Ahahaha twisted.gif twisted.gif twisted.gif
  • 0

#918 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 21 October 2006 - 10:27 PM

doživljam drugi infarkt u minuti blink.gif

tole bi jz melaaaa nujnoo, trenutno sm lih še pr financah, in tole more bit moje, seprav novembr jaa, sam nevem u ker frizerski salon bi šla to kupt hmm.gif
pozna kera salon kjer prodajajo izdelke Tigi, čimmbliži Domžal ? smile.gif

samo še neki, bi lahko katera napisala za ta OH paket celoten naziv šampona in balzama(sj sta u paketu šampon in balzam ane =?), pa kako se to izgovori, da bom saj vedla povedat laugh.gif ?

[attachmentid=151]
samo še neki, joj dele me je panike zgrabla laugh.gif

o tem OH kompletu k govorite, to ni isto kot to ? (slika) ...pa če to ni isto, je to isto kvalitetno, ker če je že lih za kodre, pol bi jst še to mela smile.gif

[attachmentid=151]

laugh.gif joj jz sm u nebesihhh biggrin.gif smile.gif

4 saloni u domžalah majo tigi izdelke jupiii thumbup.gif

no, zdej me zanima še vse ostalo kar sm vprašala smile.gif

oh ja, življenje je lepo, prečudovito laugh.gif

Attached Files

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#919 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 22 October 2006 - 05:43 PM

Ali ima katera za tuširanje ali pa losjon za telo od Tigija, zanima me kako se obnese?

• 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#920 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 24 October 2006 - 03:44 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 10. 2006 - 9:52) View Post

Stane pa s poštnino vred okoli 5.500 tolarjev. Aja pa telefonska je:

04/236-76-00

Nobeden mi ne dvigne?!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users