brezveze ga je uporabljat samo zato, ker ga pač večina. če maš lapo kožo- kar jo imaš, si je ne kvari s pudrom. rožnata lica so pa prej prednost kot slabost
Pudri
Posted 13 October 2006 - 01:48 PM
brezveze ga je uporabljat samo zato, ker ga pač večina. če maš lapo kožo- kar jo imaš, si je ne kvari s pudrom. rožnata lica so pa prej prednost kot slabost
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 October 2006 - 01:56 PM
Posted 13 October 2006 - 02:00 PM
saj boš prišla k pameti, ko boš vun iz norih let
Posted 13 October 2006 - 02:06 PM
aja, pa mozoljev res da nimam, sam mam pa res tako čudno kožo tm čist dol pr lizih, k se čeljust čut, tm je taka čudna, pa nevem od česa
Posted 13 October 2006 - 02:09 PM
tako kožo ima moja sestrična in sošolka. sestrična imatudi po zunanjem delu nadlakti. proti temu ni zdravila in pomoči.
Posted 13 October 2006 - 02:10 PM
Posted 13 October 2006 - 02:52 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 October 2006 - 05:45 PM
No jst pa iščem puder ki bi dobro prekril mozolje pa kakšne druge nepravilnosti...poslusla sm tudi že ti vichy kod ste mi tukaj svetovali(ker je baje fajni za suho kožo) sm mi ni bil vredu ker imam suho kožo na nosu (včasih prav luskice) in se je vse vidlo. Trenutno uporabljam puder od roleala je zlo dobr sm kadar mam zlo suho kožo se mi prav vidi
Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!
Posted 13 October 2006 - 05:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 October 2006 - 06:01 PM
najboljše pa je prost prodajalko, če ti lahko da v posodico malo testeja in potem to doma ob pravilni svetlobi probaš!
Posted 13 October 2006 - 06:02 PM
hej hej
No jst pa iščem puder ki bi dobro prekril mozolje pa kakšne druge nepravilnosti...poslusla sm tudi že ti vichy kod ste mi tukaj svetovali(ker je baje fajni za suho kožo) sm mi ni bil vredu ker imam suho kožo na nosu (včasih prav luskice) in se je vse vidlo. Trenutno uporabljam puder od roleala je zlo dobr sm kadar mam zlo suho kožo se mi prav vidi
A si dala pred nanosom pudra kako hranilno kremo???
Posted 13 October 2006 - 06:49 PM
A si dala pred nanosom pudra kako hranilno kremo???
Seveda, vedno si dam spodaj kremo od afrodite MOISTURISING cream...
Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!
Posted 13 October 2006 - 07:47 PM
Mladoletna, poglej v drogeriji puder L'oreal True match, najsvetlejši odtenek ti bo pomoje skoraj zagotovo dovolj svetel, pa cena je normalna, 3k.
tega sm pa že mela ja, pa mi je bil odtenk mislm da res dost svetu, k pridm do financ, ga vrjetno kupm
tester od pudra se proba pod celjustjo oz. skoraj na vratu. pa stopit moraš iz trgovine na narvano svetlobo, ker neonske luči v trgovinah popačijo podobo.
najboljše pa je prost prodajalko, če ti lahko da v posodico malo testeja in potem to doma ob pravilni svetlobi probaš!
joj jz butl mali
names da bi pršla z mjhnim lončkom ke, sm ji pa rekla, če majo mogoče tko kšn testr za domov nest, se pa nism spomnla, da bi to lohk nardila ...joj
za ta true match bom to nardila naslednič, ker u tretje se pa res ne mislm zasrt
Posted 13 October 2006 - 09:11 PM
k pridm do financ, ga vrjetno kupm
A nisi glih zdej dobila ogromno količino financ?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 October 2006 - 10:03 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 October 2006 - 07:56 AM
lih dons sm sanjala, da sm bla u eni trgovini, in so mel kolekcijo za mlade po manši ceni
Posted 15 October 2006 - 08:56 AM
p.s.: Mogoče katera ve kakšni so kaj Clinique pudri?
Posted 15 October 2006 - 10:50 PM
Posted 15 October 2006 - 11:16 PM
Raje nekak porihtaj kožo, pa potem išči naprej puder.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users