Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#901 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 October 2006 - 01:48 PM

in zakaj točno mladoletna rabiš puder? kaj si mozoljasta? - ne, imaš nepravilnosti? -ne. torej?
brezveze ga je uporabljat samo zato, ker ga pač večina. če maš lapo kožo- kar jo imaš, si je ne kvari s pudrom. rožnata lica so pa prej prednost kot slabost wink.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#902 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 13 October 2006 - 01:56 PM

sam na trenutke niso prov nč rožnata, tko čist mjčkn so zjutri, tkrt je use lepo, prečudovito biggrin.gif , sam po eni urci sm že usa rdečoeroza down.gif , ne maram tega wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#903 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 October 2006 - 02:00 PM

škoda. boljše, da se sprijazniš s tem in vzameš kot prednost, ker boš morala živet s tem ceeeelo življenje.
saj boš prišla k pameti, ko boš vun iz norih let tongue.gif

• 0

#904 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 13 October 2006 - 02:06 PM

pa sej, ubistvu sprjaznla sm se, sam pač če lahko to odpravim s tako majhno stvarjo, kor je pudr, zakaj nebi smile.gif

aja, pa mozoljev res da nimam, sam mam pa res tako čudno kožo tm čist dol pr lizih, k se čeljust čut, tm je taka čudna, pa nevem od česa hmm.gif
  • 0

#905 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 October 2006 - 02:09 PM

kaj tako hrapavo oz. rodo? kot da imaš čisto male mozoljčke, ampak seveda niso za stisnit?
tako kožo ima moja sestrična in sošolka. sestrična imatudi po zunanjem delu nadlakti. proti temu ni zdravila in pomoči.

• 0

#906 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 13 October 2006 - 02:10 PM

sj to na rokah mam tud, vem da ni lih neke velke pomoči, mogoče mam tud kle pr čeljusti to, nevem, sam čist možno, in to so potem neke nepravilnosti biggrin.gif
  • 0

#907 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2006 - 02:52 PM

Meni je puder fajn nosit v hladnejših dnevih, ker kožo zaščiti pred "zunanjimi dejavniki", pa ker izenači ton.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#908 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 October 2006 - 05:22 PM

ali je že ktera probala tale puder: pure?
dans sm ga opazla v Milerju.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#909 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 13 October 2006 - 05:45 PM

hej hej

No jst pa iščem puder ki bi dobro prekril mozolje pa kakšne druge nepravilnosti...poslusla sm tudi že ti vichy kod ste mi tukaj svetovali(ker je baje fajni za suho kožo) sm mi ni bil vredu ker imam suho kožo na nosu (včasih prav luskice) in se je vse vidlo. Trenutno uporabljam puder od roleala je zlo dobr sm kadar mam zlo suho kožo se mi prav vidi down.gif a kdo pozna primeren puder zame takšen ki bi bil dobro prekriven pa da se nebi opazl da sm namazana? Prosim svetujte mi biggrin.gif tnx mejte seeeeeeee
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#910 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 October 2006 - 05:58 PM

Mladoletna, poglej v drogeriji puder L'oreal True match, najsvetlejši odtenek ti bo pomoje skoraj zagotovo dovolj svetel, pa cena je normalna, 3k.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#911 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 October 2006 - 06:01 PM

tester od pudra se proba pod celjustjo oz. skoraj na vratu. pa stopit moraš iz trgovine na narvano svetlobo, ker neonske luči v trgovinah popačijo podobo.
najboljše pa je prost prodajalko, če ti lahko da v posodico malo testeja in potem to doma ob pravilni svetlobi probaš! wink1.gif
  • 0

#912 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 13 October 2006 - 06:02 PM

QUOTE(isabela @ 13. 10. 2006 - 18:45) View Post

hej hej

No jst pa iščem puder ki bi dobro prekril mozolje pa kakšne druge nepravilnosti...poslusla sm tudi že ti vichy kod ste mi tukaj svetovali(ker je baje fajni za suho kožo) sm mi ni bil vredu ker imam suho kožo na nosu (včasih prav luskice) in se je vse vidlo. Trenutno uporabljam puder od roleala je zlo dobr sm kadar mam zlo suho kožo se mi prav vidi down.gif a kdo pozna primeren puder zame takšen ki bi bil dobro prekriven pa da se nebi opazl da sm namazana? Prosim svetujte mi biggrin.gif tnx mejte seeeeeeee

A si dala pred nanosom pudra kako hranilno kremo???
  • 0

#913 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 13 October 2006 - 06:49 PM

QUOTE(ninaa @ 13. 10. 2006 - 19:02) View Post

A si dala pred nanosom pudra kako hranilno kremo???

Seveda, vedno si dam spodaj kremo od afrodite MOISTURISING cream...
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#914 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 13 October 2006 - 07:47 PM

QUOTE(Sarah @ 13. 10. 2006 - 18:58) View Post

Mladoletna, poglej v drogeriji puder L'oreal True match, najsvetlejši odtenek ti bo pomoje skoraj zagotovo dovolj svetel, pa cena je normalna, 3k.

tega sm pa že mela ja, pa mi je bil odtenk mislm da res dost svetu, k pridm do financ, ga vrjetno kupm smile.gif

QUOTE(-supergirl- @ 13. 10. 2006 - 19:01) View Post

tester od pudra se proba pod celjustjo oz. skoraj na vratu. pa stopit moraš iz trgovine na narvano svetlobo, ker neonske luči v trgovinah popačijo podobo.
najboljše pa je prost prodajalko, če ti lahko da v posodico malo testeja in potem to doma ob pravilni svetlobi probaš! wink1.gif

joj jz butl mali blink.gif
names da bi pršla z mjhnim lončkom ke, sm ji pa rekla, če majo mogoče tko kšn testr za domov nest, se pa nism spomnla, da bi to lohk nardila ...joj rolleyes.gif
za ta true match bom to nardila naslednič, ker u tretje se pa res ne mislm zasrt ermm.gif
  • 0

#915 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 13 October 2006 - 09:11 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 13. 10. 2006 - 20:47) View Post

k pridm do financ, ga vrjetno kupm smile.gif

A nisi glih zdej dobila ogromno količino financ? laugh.gif biggrin.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#916 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85963 posts

Posted 13 October 2006 - 10:03 PM

Preseravanje pač stane. twisted.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#917 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 14 October 2006 - 07:56 AM

res je, par pudrčkov stane 10 jurju ermm.gif

lih dons sm sanjala, da sm bla u eni trgovini, in so mel kolekcijo za mlade po manši ceni laugh.gif
  • 0

#918 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 15 October 2006 - 08:56 AM

evo punce, da vam predstavim še svoj problem. Že enkaj časa uporabljam Revlon Cs Natural puder in je res najboljši puder ever. Ampak meni povzroča mozolje (!). Kar je groza. Že res dolgo časa iščem kakšen pameten puder, a ga še zmeraj nisem našla. Na forumu skoz prebiram tole temo s pudri sam nisem našla še nič primernega. Rada pa bi puder, ki se lepo maže, dobro prekriva, je za mešano do mogoče suho kožo (ne sme matirat, ker se svetim res zelo redko) in po možnosti naj ima še UV zaščito, kar pa ni nujno. Seveda pa ne sme mašiti por. Cena pa je lahko tam nekje do 10k (za dober puder sem zdaj pripravljena odšteti tudi toliko). RES bi vam bila hvaležna, če bi mi pomagale!

p.s.: Mogoče katera ve kakšni so kaj Clinique pudri?
  • 0

#919 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 15 October 2006 - 10:50 PM

A mi res ne zna noben svetovat kater puder bi bil primeren za mojo kožo???? cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#920 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2006 - 11:16 PM

Pomoje boš težko najdla kaj boljšega od Vichyja, razen kakšen amasten puder, ki ti bo pa le še izdatno mašil pore.
Raje nekak porihtaj kožo, pa potem išči naprej puder.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users