Jaz sem kar na njihovi strani.

London
Posted 18 August 2015 - 02:31 PM
Posted 18 August 2015 - 03:30 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 August 2015 - 04:10 PM
Jaz tudi. Drugače pa vedno booking.
Posted 19 August 2015 - 12:45 PM
Bom morala še dobro prebrati to temo. Za rojstni dan sem si zaželela kar denar, s katerim bi si financirala del stroškov za it nekam v Evropi s fantom. V igri je tudi London. Ja, saj to pa itak, da je tudi 1 teden premalo za podrobno spoznavanje vsakega večjega mesta. Sicer pa se meni 3 dni za samo mesto zdi malo, bi recimo 5 dni. Ampak nimam pa točne predstave, koliko bi to prišlo cenovno. Torej nekje 100 € na dan za eno zgledno prenočišče na OK lokaciji, recimo Princess hostel plus hrana in prevoz po mestu, potem pa še letalska karta, pa šla bi tudi kakšno tako znamenitost pogledat, ki je za plačat (voščene lutke bi šla, akvarij tudi) in si še kaj kupila. To bi potem prišlo sigurno kakšnih 700 €?
Kateri čas pa je najboljši za obisk Londona, glede vremena predvsem, pa tudi cene letalskih kart? Razmišljala sem recimo za prvomajske praznike naslednje leto.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 August 2015 - 02:18 PM
Glede vremena je pa skoraj nemogoce reci, ker se lahko spreminja na pol ure. Do zdaj je bilo konec maja najlepse, pa junij. Tudi zime niso pretirano mrzle.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 August 2015 - 02:41 PM
Pa Uber se vcasih se bolj splaca kot metro in bus, ful je simpl pa udobno pa za londonske razmere totalno poceni.
Jaz bi ti sicer bolj priporocala, da gres za en podaljsan vikend pred/po praznikih. Malo zaradi guzve, predvsem pa zaradi zasedenosti oz. cen letalskih kart. Ali pa rezerviraj cimprej. Ker je skoda dajat 200 za povratno ce jo lahko dobis 4x ceneje.
After all this time?
Always.
Posted 19 August 2015 - 04:43 PM
Nincha lahko poves kaj vec o tej 2v1 ponudbi, to se da prek neta kupit? Hvala.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 August 2015 - 04:48 PM
― V. Van Gogh
Posted 19 August 2015 - 04:52 PM
Plus potovanje z vlakom je hitrejse in udobnejse od busa, pa ne rabi te skrbet za zamude zaradi zastojev (posebej prirocno, ko se vracas na letalisce).
Edit: Aha evo, je Jina dala link.

Btw, ce katera leti na Stansted (Easy iz Lj ali Ryan iz Trsta) naj kupi povratno za vlak na netu en mesec prej, stane okrog 15£ namesto 33(?). Se ful splaca.
After all this time?
Always.
Posted 19 August 2015 - 05:09 PM
Pa 2for1 niti ni nujno, da sprintaš vnaprej, imajo brošure s kuponi načeloma tudi na večjih postajah (Victoria, na primer).
Posted 19 August 2015 - 05:28 PM
Hvala! Ful dobro, da imate že toliko izkušenj z Londonom, da lahko iz prve roke svetujete. Jaz letos še ne bi šla, ker bom imela samo 7 dni dopusta, nekaj pa ga bom sigurno koristila pred novim letom. Zato bi enkrat spomladi naslednje leto. Pozimi mi niti ni za hodit okrog.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 September 2015 - 10:10 AM
Jaz sem pravkar malo gledala karte in v začetku oktobra prideš z Ryanairom za 50 € skoz. Razmišljam, da bi šla s fantom za njegov rojstni dan, ampak me malo jezijo cene prenočišč. Ponavadi sem spala pri tetei, ki pa zdaj ne živi več tam in me je kar malo ruknilo, kake cene so ... Do hostla, kjer bi bila v sobi z 12 drugimi mi pa ni več, no. Too old.
Posted 22 September 2015 - 10:02 PM
Jaz sem pri tem Urošu z Airbnb rezervirala privat sobo, še za popust sem se zdilala, je izjemno prijazen, pa lokacija je tudi fajn: 5 min hoje od Liverpool Street Station. Pomoje bo super.
Povratna karta za easybus Luton - Center pa je prišla na osebo preračunano 23 €.
Anouk, kje si dobro (in poceni?) jedla vegansko?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 September 2015 - 07:29 AM
Tibits poisci London ima ful ponudbe, ampak midva sva bila tam samo za podaljsan vikend po parih mesecih narazen, tako da se nisva hudo s hrano ubadala
Enkrat sva si zavecerjo v Sainsbury-ju kar kupila tist ze kuhan riz in curry pa neko solato, pa sva samo pogrela v airbnb-ju, pa v Vx sva skocila po par sladkarij.
Posted 23 September 2015 - 08:50 AM
Ve večinoma letite iz Trsta z Ryanair-om v London? Je najbolj ugoden ne?
Drugače sta še Easyjet in WIzzair iz Ljubljane. Je še kje v bližini nizkocenovni prevoznik za pogledat?
Jaz bi šla na en koncert naslednje leto in bi potrebovala let na točno določen vikend. Wizzair ne leti v petek, za ostala dva pa ne pridem nižje od 100 € za povratno karto. A je bolje še počakat z nakupom, če iščem za mesec marec? Kakšne imate izkušnje?
Posted 23 September 2015 - 10:09 AM
Jaz skoraj vedno letim z Wizzom, se najbolj splača ponavadi.
Pablo Picasso
Posted 23 September 2015 - 10:10 AM
Bill Bullard
Posted 23 September 2015 - 10:28 AM
Ura leta LDN - LJ z Wizzairom in Easyjetom je pac nenormalna. Mi ni jasno, kako prides do 7:15 na letalo, razen ce si tak cepec, da prespis na letaliscu.
― V. Van Gogh
Posted 23 September 2015 - 10:34 AM
Ja to sem tudi sama opazila. In glede na dejstvo, da bom šla noč prej na koncert, ki bo itak trajal do pozne ure, se mi ne bi splačalo niti plačat spanje. Samo kam s prtljago vmes. Bom še malo počakala. Imam do sredine oktobra časa, ko bodo karte za koncert sploh na voljo.
Posted 23 September 2015 - 10:38 AM
bellini, občasno ima tudi British Airways akcije. Leti pa v Zagreb.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users