Jaz sem sestri in mami oz za spodnji in zgornji dom naše hiše kupila po eno dišavo (olje s palčkami) v Müllerju, mami bom še en malo boljši zložljiv dežnik, sestri pa pižamo in to bo to.

Novoletna darila
Posted 17 December 2012 - 08:07 PM
Posted 22 December 2012 - 10:41 PM
Jaz sem danes zaključila z nakupovanjem daril.
Za fanta: pižama, polo majica,
za mami: krema za roke, mleko za telo, balzam za ustnice, milo v kosu, moj koledar,
za fotra: boksarice z natisnjenim njegovim vzdevkom XD, nogavice, gel za tuširanje, čokolada,
Secret Santa: dolge volnene rokavice, gloss, čokoladni bonboni, moja voščilnica,
Secret Santa2 (imamo 'tombolo' pri fantovih): čaji, bonboniera.
Vse bom zavila v rjav eko papir in okrasila s suhimi pomarančami in cimetovimi palčkami.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 December 2012 - 01:50 AM
Ne nosi mi fig in kolačkov rožičnih,
ne štrikaj mi zoknov in šalov božičnih,
ne kupuj mi v Lidlu vreč medenjakov,
niti ne karte za koncert Plestenjakov.
takisto ne nucam kupončkov maserjev.
Z presežkom frotirk si rit lahko brišem,
prečitaj zatorej, kar ti napišem:
vse leto sem priden in trden garač,
ne maram za drugo, želim si igrač!
Letos se pazi, pripravil sem past,
nategni me vnovič in jebal boš mast!
Dvakrat preveri v svoji malhi daril,
da točno imaš zame ta legomobil.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 December 2012 - 03:03 AM
Jaz sem za prijateljici kupila Lush trdo milo, zraven pa bom dala še kak muffin ali piškote.
Jutri greva s fantom kupovat za 10 ljudi iz njegove žlahte, od katerih vedno tudi midva dobiva kaj za Miklavža ali Božička. Meni je to sicer ogromno ljudi, ampak nekaj je treba. Sem pa predlagala res bolj malenkosti, da je nekje okrog 5 € na osebo. Tako da bova karte za kino, kakšno majhno kremo za roke ali gel za tuširanje iz L`occitana, kaj sladkega...
Zavila bom tudi jaz v rjav papir, okrasila pa najbrž različno. Dala sem sušit limonine in pomarančne rezine, uporabila bom navadno vrvico, zlat trak, bel čipkast trak, naredila kakšne potiske, bom še videla.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 December 2012 - 08:56 AM
Jaz sem že zavila v rjav papir, in okrasila z rafijo.
Sestrična iz Zagreba bo dobila: LUSH Lemony Flutter, Yogi čaj, Lindt čokolado (vse je črno, sem uskladila)
V glavnem vsa darila so barno usklajena.
Fant pa: volnen (mehek) Benetton pulover + Haribo bonboni + britvice + 5 kart za Kino Dvor
Mama in oče: čokolada, svečka, čaj
Prijateljica: Yogi čaj, Christmas cookie svečka, bela Lindt čokolada
Prijateljica iz Anglije: Let the Right One In (knjiga) + Ledenka čokolada
Vse to kar sem kupila bi tudi sama imela.
Brat bo dobil: knjigo od Slasha, čokolado, čaj.
Njegova punca: film The Notebook (ker smo vsi malo zaljubljeni v Ryana
), čaj, kuglo iz Lusha
Sem kar zapravila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 December 2012 - 09:12 AM
Tako sem zavila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 23 December 2012 - 10:07 AM
Lepo, Kinky, všeč mi je ideja o barvni usklajenosti daril
Posted 23 December 2012 - 11:13 AM
Jaz sem tudi zaključila.
Mami: parfum
ati: kovček za kovance, šparovček
fant: 2 polo majici, pulover, boksarice
sestra: gramofonsko ploščo (Rolling Stones:) ) in zvezek za recepte, ki zgleda kot knjiga
fantovi doma: home made vroča čokolada, kakšna flaša, kapučino za mamo
kolegica 1-3: domače vroče čokolade
sošolka 1: od balee kremo za noge z toplonnim učinkom, v Aut je bila tako navušena
sošokla: kapučino, vrjetno še čokolada
[Napoleon]
Posted 23 December 2012 - 11:16 AM
Ful lepo Kinky, jaz grem tudi zdaj zavijat, imam ta rjav papir in razne zlato-rdeče dodatke, suhe pomaranče, strožke, cimet...
Posted 23 December 2012 - 11:48 AM
Ful lep papir.
Jaz sem zavila tudi v enega ful lepega...
Posted 23 December 2012 - 10:37 PM
.
Posted 23 December 2012 - 10:40 PM
Jaz sem letos tudi minimalno zapravila. Obdarovala sem samo družino + fantovo družino, pa eno prijateljico.
Raje kot kaj sem podarila, bom napisala kaj sem dobila
.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 December 2012 - 11:38 PM
Jaz bom pa takole, lahko se še spremeni vmes:
Mami: bon za masažo, kakšni cukri
Oči:: smučarski štunfi
Fant: spodnji del trenirke, moleskin planner za 2013
Kolegica: Yankee candle svečka
Za babico sem tudi brez idej, razmišljam, da bi tudi njej vzela kakšno svečko lepo. Precej je oldskul in ji razne kreme, dišave ali geli za tuširanje in podobne zadeve sploh ne potegnejo, tko da raznorazne Lush in L'Occitan zadeve odpadejo. Lani sem ji kupila en lep šal in je bila ful vesela, zdaj pa ne vem. Bratrancu tokrat ne bom nič. Bf verjento tut ne, ker se pomojem ne bova videli, pa ravno rd je imela in res ne vem, kaj bi ji.
After all this time?
Always.
Posted 23 December 2012 - 11:48 PM
Jaz bom letos fantu pas in kapo, sestri bom denarnico, mami in očetu pa še ne vem kaj bova s sestro.
No, malo se je spremenilo.
Fantu sem pas in knjigo
Sestri denarnico in 4 ful dobre čokolade
Mami blazer in nogavice
Očetu zgornji del trenerke, dve klasični majici
Fantovi sestri očala z brki
Najboljši prijateljici set kreme za roke in mila Loccitane
Posted 24 December 2012 - 10:49 AM
S starši se ne obdarujem (oz. si izmenjamo kake čokolade, sadje).
Fantu sem kupila koledar, pa ful sadja - sva se začela zdravo prehranjevat, kao
Sošolkam in prijateljicam sem pa zavila malo čokoladnih dobrot v darilni papir (malo mešano, čokoladni obeski za smrečico, tamale čokoladice..).
8 teh paketkov sem razdelila in nekatere še počastila s kuhanim vinom, to je to.
Od fanta sem dobila ful dobro šalco za kavo/čaj, pa cel kup Milka sladkarij in povštrček
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 December 2012 - 02:52 PM
Fant (dobila) : čaj, lindt bonbone, skodelica z božičnim motivom
Jaz pa sem njemu dala 10 parov nogavic, okvir in par najinih slik, karte za Hobita.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 December 2012 - 03:42 PM
Včeraj sva s fantom zavila darila za njegovo žlahto.
Za mamo in očeta: majolko za vino, sudoku, kavo.
Za babico, teto, moža in njuna otroka: 4 bone za kino, kavo, otroške križanke.
Za njegovo sestro, moža in otroka: zanjo L`occitane komplet (30 ml kremo za roke in milo), zanj Dove komplet, za otroka balone.
Vsem sva dala zraven še sladkarije, suhe jabolčne krhlje in piškote, ki sva jih spekla.
Dobila pa sem zaenkrat čokolado in žabe brez spodnjega dela oz. legice (ne vem kako točno se reče), Alnatura čaj, Alnatura mini čokoladico in vrečko NA sadja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 December 2012 - 04:27 PM
Jaz sem dobila: blender
IN še mešalnik, copate za po hiši, 2 črna laka za nohte, mandarine, goji jagode, piransko sol, sladkarije (razne čokolade), veliko Yankee Candle svečo
Posted 25 December 2012 - 05:41 PM
Dobila:
posteljnino
predpasnik, 2 kuhinjski krpi
knjigo Igra prestolov
spominsko kartico
denar
sladkarije
Posted 26 December 2012 - 01:25 AM
Jaz sem dobila:
od fanta 5 Hurraw! lipbalmov, 2x milo za obraz, veganski presni krekerji
od staršev American Apparel pulover, dvoje termo nogavice, 3 brazilke + parfum Intimissimi, 20 € bon za Limoni
od strica 80 € boni za BTC, Lindt bonboniera
od Secret Santa TBS Vanilla losjon, lak za nohte, zapestnica, Vogue Russia
pri fantovih čaje in suho sadje z mandlji
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users