Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 20 May 2009 - 10:00 PM
Eh, na koncu nauva šla nikam. ;-)
Rico Torres bi pogledala na njihovi strani, pa jim seveda ne dela.
No ja, sem našla eno sliko, kako zgleda od znotraj - saj ni taaak slabo.
Glede sedenja zunaj - se da udobno sedet, pa mize niso preveč skupaj?
Haha, saj zgleda, da ful kompliciram ... ampak meni so to take stvari, ki so mi samoumevne, da jih mora ena restavracija nudit ... čeprav restavracijam to velikokrat ni samoumevno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 May 2009 - 10:10 PM
Ampak as I said, mogoče nisem najboljši ocenjevalec, ker nerada dolgo sedim po restavracijah, pač pojem (ne sicer zmečem v sebe) in grem potem raje malo posedet na sonček za Dravo.
Kaj pa mogoče Ancora v centru mesta? Ni sicer mehiška, ampak meni je okusno in ambient mi je zelo všeč, pa wc-ji so ful lepi, res izgleda urejeno.
Hrana je zelo dobra, tudi pice so okusne in dobro obložene, izbira jedi precejšnja, pa meni imajo NORO dobre koktejle, sploh pina colada je orgazmična.
Posted 20 May 2009 - 10:14 PM
Tudi jaz nisem mela v mislih hudih oblazinjenih foteljev, ampak tak, da so udobni, no. Saj niti jaz cel popoldan ne sedim po restavracijah.
Kaj pa si jedla v Ancori, poleg pic? S koktajli si me že skorajda prepričala.

Sem pogledala zdaj njihovo ponudbo - ni mi glih všeč no ... pice, pa testenine in nekaj morskih (to odpade). Mater, smo zahtevni.

Namreč - povabila bom fanta za (svoj) rojstni dan nekam, pa ne bi glih rada v prvo češko gostilno, a ne. Al pa na pico.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 May 2009 - 10:18 PM

Posted 20 May 2009 - 10:41 PM
Aja, Rožmarin sem ti na začetku omenila - si že bila? Se mi zdi, da je taka posebna restavracija, ambient je meni zelo lep, pa vse skupaj je bolj fensi, ampak baje izjemno okusna hrana. Tko za malenkost bolj posebne priložnosti mi deluje, recimo za intimno kosilo v dvoje ob kakšne dogodku (rojstni dan

Posted 20 May 2009 - 10:55 PM
Hvala DiLeMa, za pomoč. ;-) Ja, saj v kitajsko jaz rada grem, ampak to hodiva precej pogosto in ne bi imelo nekega filinga zdaj, da greva spet, za to priložnost.
Na Rožmarin pa sem res čisto pozabila ... ja, se spomnim, da je o tem že Errol govoril in sem se že takrat navduševala. Ne vem, če ne bova šla res sem. Še nisem bila in po ogledu na spletni strani nama bo precej verjetno všeč.
Oni Pec bo za enkrat drugič.
Posted 20 May 2009 - 10:58 PM
Bom poročala. Zelo verjetno bo še poročilo spremljala kakšna slika.

Posted 20 May 2009 - 11:05 PM
Super.
A bi mogla rezervirat? Najbrž ni glih neke pretirane gužve, a?
Posted 21 May 2009 - 12:31 AM
Veš kje je to?
Posted 21 May 2009 - 12:42 AM
Bova že našla, saj povprečno poznam MB. Sicer pa mava prijateljčka - navigacijo. ;-)
Posted 21 May 2009 - 01:12 AM

Posted 24 May 2009 - 04:02 PM
Hm ... Galeb. Da nisem jaz tam že bila. Enkrat, pred leti. Kalypso, je bolj stran od samega centra? Spomnim se zdaj v glavnem, da sem bila v eni mehiški, ki mi je bila zelo všeč. Zunaj so imeli prižgane bakle. A se pri najboljši volji ne spomnim ne imena, ne bi pa tudi znala opisat lokacije, LOL. Tistega, s katerim sem bila, pa ne morem vprašat. Jao no. Tak po slikah iz notranjosti bi lahko blo to, no ...
Fluffy, oprosti za pozen odgovor. Ta Galeb je ven iz mesta, v smeri Dravograda, malce naprej od Mariborskega otoka, v bližini picerije Sidro, če veš kje je to. Je ob Dravi, oz. v neposredni bližini.
http://www.sloscena....ils.php?album=4
Jaz moram pohvalit oštarijo Žogica. Ambijent je prijeten, domač. Zdaj poleti imajo tudi vrt z senco. Všeč mi je, da so mize postavljene diskretno, da ne vidiš ljudem pri sosedji mizi v krožnik. Pice so velike, okusne. Jaz sem jedla navadno pico (sir, šunka, gobice) in mi je bila všeč. Pa sem sicer precej kritična do pic, ni mi vsaka šunka, sir gobice dobra.
http://www.zogica.com/
Posted 24 May 2009 - 06:35 PM
Kalypso,
hvala za dodatno razlago, s prijateljico navigacijo midva vse najdeva. ;-)
Torej, poročilo - NISVA šla v Rožmarin, ker so me tik pred zdajci prepričali, da je to veliko denarja za malo muzike in da naj raje greva v Galeb. In mi je bilo žal. Ponavadi mi je vedno žal, ko druge poslušam. A me še vedno popolnoma ne izuči. Najprej sva se posedla v one utice, ampak ker se je pripravljalo na nevihto, sva se presedla na teraso, potem pa še s terase noter, ker je bila prava nevihta. Čez kelnarje nimam kaj rečt, prijazni in ustrežljivi. Ostalo pa ni po mojem okusu. Ambient mi je malodane katastrofa, deluje in pravzaprav tudi izgleda in je totalno zanemarjeno, krneki. WCji so tudi bogi. Caipirinha presenetljiva dobra, le pol kile ledu je bilo brez potrebe ... ja, saj vem, da treba šparat, ampak malo manj očitno pa bi vendarle lahko. Kot drugo - jaz sem pri enchiladas in fajitas vajena, da je poleg samoumevno zelenjava (Penas, C. Mexicana). Tu tega ne pri enem, ne pri drugem ni bilo. Ali imaš izključno samo meso ali pa zelenjavo. Brezveze. Sicer pa okusno, a ne po mojem okusu. Za sladico se potem sploh nisva odločila, ker sva hotela čimprej spokat ven. Tu me zagotovo več ne vidijo. Deluje mi zabačeno, ponudba pa neprivlačna. Preprosto nisem za te špase. Raje dam več denarja, pa uživam.
Posted 24 May 2009 - 08:52 PM

Posted 01 June 2009 - 09:43 PM
Posted 01 June 2009 - 10:29 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 June 2009 - 10:43 AM

Men je tam un kelnar k je v reklami za Luno z unimi groznimi lasmi zrihtal, da so mi naredili cel pekač Višnjevega oblačka za rojstni dan.

Men majo tud dobro, je pa res da sem bila nazadnje tam na koktejlih, jedla nisem pa že par let.
Posted 02 June 2009 - 12:45 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users