Kaj pa te piškote je katera videla v Lidlu? En čas jih niso imeli, zdaj pa ne hodim pogosto tja.
Pardon zdaj sem pa Marmeladino vprašanje zakrila. Sprašuje po Dr Oetker bananinem pudingu za skuhat
Posted 10 September 2021 - 10:13 AM
Kaj pa te piškote je katera videla v Lidlu? En čas jih niso imeli, zdaj pa ne hodim pogosto tja.
Pardon zdaj sem pa Marmeladino vprašanje zakrila. Sprašuje po Dr Oetker bananinem pudingu za skuhat
Posted 10 September 2021 - 02:19 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 September 2021 - 02:45 PM
Belinni, sem iskala za odgovor za _Marmelado_, ker sem ga jaz tudi že videla po trrgovinah in je čudno, da ga ne bi bilo, pa kaže, da ga je res bolj težko dobit, na ceneje.si ne nudi več linka do trgovine (in ker imam malo poklicne deformacije, da iščem stvari, ki se jih ne da tako preprosto dobit ) in sem našla sliko z bananinim pudingom in temi tvojimi piškoti, what are the odds
Kaj pa kak Eurospin, oni majo take eksotične piškotke/slaščice ponavadi.
Mogoče tudi bananin puding. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 September 2021 - 04:20 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 September 2021 - 04:53 PM
Posted 10 September 2021 - 08:01 PM
Bila sem v Leclercu in nimajo pudinga banana. Imajo ene 35 drugih okusov,,, tega pa ne.
Zaključujem svoje poročilo s tem.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 September 2021 - 08:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 September 2021 - 09:58 PM
Posted 16 September 2021 - 10:03 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2021 - 08:12 AM
Hm, izgleda podobno kot domač iz krušne peči, kot ga peče moja teta. Ni pa to čisto isto verjetno.
Mogoče na kaki kmetiji/kmečkem turizmu?
Baje bo Ana Roš odprla pekarne, tega se veselim. In še ena fina pekarna se odpira, Androžarna, samo verjetno v Kranju, ne sledim dobro, tip raztura na Instagramu, je imel v času korone dostave svojega kruha in peciv iz droži.
Posted 17 September 2021 - 10:17 PM
in sem našla sliko z bananinim pudingom in temi tvojimi piškoti, what are the odds
![]()
Posted 18 September 2021 - 06:34 AM
Posted 18 September 2021 - 09:30 AM
Posted 19 October 2021 - 07:52 AM
V drugi temi sem se spomnila na čudovito stvar, ki se imenuje Pasteis de Nata. A slučajno ve katera, da bi se to dalo pri nas kje kupit?
Veeeem, da je to čist simpl verjetno za naredit, ampak... Jaz bi to izkušnjo, da kupiš in papcaš.
Čeprav me mika, da bi sama naredila, samo mi ni do pacarije v kuhinji trenutno.
Posted 19 October 2021 - 08:00 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 October 2021 - 10:43 AM
Posted 19 October 2021 - 01:27 PM
O, hvala, Podgana!
Coco, zmenjeno!
Posted 28 January 2022 - 07:11 PM
Posted 28 January 2022 - 07:32 PM
Posted 28 January 2022 - 07:52 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users