p.s.: DiLeMa, če ti bo do debatiranja, se lahko preseliva/preselimo pod probleme.
Spovednica
Posted 19 June 2007 - 08:24 PM
p.s.: DiLeMa, če ti bo do debatiranja, se lahko preseliva/preselimo pod probleme.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 June 2007 - 09:47 PM
Lepo spite everybody, pa lepe sanje.
Posted 19 June 2007 - 09:51 PM
Jz sm pa spet v stanju 'ja pa ne' pa 'ja pa ne'. Argh. In spat bom šla čez cca 40 minut čeprov bi mi prov pršlo še mal učenja.
Posted 19 June 2007 - 09:54 PM
Hej Buggy, kam je zginu uni kos o mojih a-jih
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 June 2007 - 09:55 PM
Posted 19 June 2007 - 09:56 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 June 2007 - 09:58 PM
DiLeMa,
morda pa se utegnejo stvari popraviti. Saj veš, da se potem vseeno nekak na boljše potegne in ne dvomim, da se bo tudi tokrat. ;-)
Da se še jaz izpovem - fotru kradem L'Occitane balzam za po britju. /blush/
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 June 2007 - 10:10 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 June 2007 - 08:03 AM
Izredno fejst (tak da se ne da z besedami povedat) sem razočarana nad fantom in najino zvezo. Zdej, ko končno ne hodi več v MB, je doma in se vseen nič ne vidiva, prav ne morem verjet, pa tak sem se veselila in ful ga pogrešam, zelo mi je hudo. Včeri sm šla zjutraj z njim v MB in nazaj, sva bla tiste tri urce skupaj, potem pa nič več, sm misla da ga končno vidim spet danes zvečer, pa me je zdle klical, da je zmatran in gre spat. Js ne morem to tak, zmešal se mi bo, res. Če misli met punco sam za čez vikende, pol si naj najde eno tako za mim grede, ne pa mene, ker js rabim več.
PODPIS!!
Pri meni čisto isto, ravno včeraj sem mu napisala SMS s kar hudo vsebino, v bistvu dva...ampak nič ni komentiral, sam rekel je, da me ima neskončno rad?! Ampak mene najbolj boli, da to ni dovlj, da maš nekoga rad, dejstvo samo po sebe me ne more usrečevat?potrebno je mal več? Najhuje pa mi je da mu ne morem prav nič očitat, ker je res perfect, razen tega da se res ful malo vidima, pa še to mam feeling da to kar se vidima je zato ker jaz zagnjavim. Sam pri nama je še bokj zapleteno, ker jaz študiram v LJ, on pa v MB, pa še kakih 30 km narazen živima?!
Posted 20 June 2007 - 11:52 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 20 June 2007 - 01:07 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 20 June 2007 - 01:35 PM
Dilema naj se privadi, veš kak je je fajn v Mb-ju
Sploh se nisem mogla navadit na tukajšnje življenje, Pomoje je pri njemu tud neki takega, navadu se je gor drugega ritma.
Posted 20 June 2007 - 01:48 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 June 2007 - 02:38 PM
Čeprov mi ni žal, ker sm si zaslužla it spat in nameravam prov kmal spet it pod kovtr
Posted 20 June 2007 - 02:54 PM
Posted 20 June 2007 - 04:46 PM
Jaz bi tudi ene par kokoši z veseljem pobila dans...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 June 2007 - 04:51 PM
Posted 20 June 2007 - 07:31 PM
upam,da bo jutri boljši dan....
Posted 20 June 2007 - 08:18 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 20 June 2007 - 08:41 PM
3 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Google (2)