Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#901 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 June 2007 - 08:24 PM

DiLeMa, iskreno sočustvujem s tabo. jaz pa moram napisat, da mi paše, da nimam dečka danes cel dan ob sebi. oops.gif oops.gif oops.gif mislim, sej ga pogrešam pa vse, samo vseeno mi paše malo šarit po spominih in spet sem začutla tisto, kar me je napolnjevalo v razdobju takoimenovanih neresnih zvez oziroma ljubavnikov danes mi nekam sumljivo preveč seka. smile.gif moram izpovedat tudi to, da padajo neka dogovarjanja, da bi se vidla z nekim preteklim ljubavnikom in kako bo fino, ko ga bom lahko izzivala po mili volji, narest pa ne bo mogu nč. eh, the bitchy side of me .... HaHa! smile.gif

p.s.: DiLeMa, če ti bo do debatiranja, se lahko preseliva/preselimo pod probleme. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#902 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2007 - 09:47 PM

Ah, sej ni nič več za povedat. Ali pa je mogoče ravno vsega preveč. Spat grem, si bom nardila eno veliko uslugo s tem, ker se mi ne da več mozgat. Pogrešam ga.

Lepo spite everybody, pa lepe sanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#903 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 June 2007 - 09:51 PM

Lahko mene sanjaš namest njega smile.gif Jz sm itak bl pridna, k tipi so itak vsi čudni in smešni in bedni in ... žbljajsti skratka.
Jz sm pa spet v stanju 'ja pa ne' pa 'ja pa ne'. Argh. In spat bom šla čez cca 40 minut čeprov bi mi prov pršlo še mal učenja.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#904 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 June 2007 - 09:54 PM

Haha, še v sanjah naj te preganjajo tvoja zlobna dejanja, tako je prav!!!! twisted.gif twisted.gif twisted.gif

Hej Buggy, kam je zginu uni kos o mojih a-jih blink.gif Mam že privide, slabo biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#905 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 June 2007 - 09:55 PM

smile.gif Sorry, zbrisala sm, k sm ugotovila, da sm prlimala v spovednico, pa ni glih pasal sm wallbash.gif Tko da se kesam, čeprov hAvea mi je bl všeč, to tell you the truth. tko, k srcu priraste smile.gif
  • 0

#906 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 June 2007 - 09:56 PM

Ja, ampak ni tako globokopomensko kot Hevea cry.gif Pa še nekam štajersko se mi čuje, Havea
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#907 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2007 - 09:58 PM

DiLeMa,
morda pa se utegnejo stvari popraviti. Saj veš, da se potem vseeno nekak na boljše potegne in ne dvomim, da se bo tudi tokrat. ;-)

Da se še jaz izpovem - fotru kradem L'Occitane balzam za po britju. /blush/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#908 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 June 2007 - 10:10 PM

- preveč čokolade danes pojedla

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#909 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 20 June 2007 - 08:03 AM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 6. 2007 - 21:18) View Post

Izredno fejst (tak da se ne da z besedami povedat) sem razočarana nad fantom in najino zvezo. Zdej, ko končno ne hodi več v MB, je doma in se vseen nič ne vidiva, prav ne morem verjet, pa tak sem se veselila in ful ga pogrešam, zelo mi je hudo. Včeri sm šla zjutraj z njim v MB in nazaj, sva bla tiste tri urce skupaj, potem pa nič več, sm misla da ga končno vidim spet danes zvečer, pa me je zdle klical, da je zmatran in gre spat. Js ne morem to tak, zmešal se mi bo, res. Če misli met punco sam za čez vikende, pol si naj najde eno tako za mim grede, ne pa mene, ker js rabim več.

PODPIS!!

Pri meni čisto isto, ravno včeraj sem mu napisala SMS s kar hudo vsebino, v bistvu dva...ampak nič ni komentiral, sam rekel je, da me ima neskončno rad?! Ampak mene najbolj boli, da to ni dovlj, da maš nekoga rad, dejstvo samo po sebe me ne more usrečevat?potrebno je mal več? Najhuje pa mi je da mu ne morem prav nič očitat, ker je res perfect, razen tega da se res ful malo vidima, pa še to mam feeling da to kar se vidima je zato ker jaz zagnjavim. Sam pri nama je še bokj zapleteno, ker jaz študiram v LJ, on pa v MB, pa še kakih 30 km narazen živima?!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#910 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 20 June 2007 - 11:52 AM

Dilema, mogoče je pa res zmatran nad vsem tem migriranjem sem in tja! Al te ma pa dost za nekaj časa. wink.gif To se skoraj vsakmu naredi, ne obupaj!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#911 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 20 June 2007 - 01:07 PM

Ne da se mi iti na prireditev. down.gif down.gif down.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#912 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 20 June 2007 - 01:35 PM

ne da se mi pisat diplome, in je tud čist nič ne pišem, cry.gif

Dilema naj se privadi, veš kak je je fajn v Mb-ju biggrin.gif , jaz sem bla ob povratku iz" veselega študiranja", še pol leta v šoku, ko sem prišla domov.
Sploh se nisem mogla navadit na tukajšnje življenje, Pomoje je pri njemu tud neki takega, navadu se je gor drugega ritma.
  • 0

#913 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 June 2007 - 01:48 PM

Sedaj sem 2 uri spala na kavču! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#914 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 June 2007 - 02:38 PM

Jz sm s Kinky. Spala sm od pol 2eh do zdele, pa bi še, če mi ne bi kolegica poslala sms-a in me zbudila. oops.gif
Čeprov mi ni žal, ker sm si zaslužla it spat in nameravam prov kmal spet it pod kovtr smile.gif
  • 0

#915 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 June 2007 - 02:54 PM

Ena sošolka je taka kokoš, da bi jo direkt spekla.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#916 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2007 - 04:46 PM

Jaz bi tudi ene par kokoši z veseljem pobila dans...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#917 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 June 2007 - 04:51 PM

Jutri grem na ustno od slovenščine polna neznanja biggrin.gif
  • 0

#918 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 20 June 2007 - 07:31 PM

vse se je čisto sfrižilo, nevem kje sem, pri čem sem? Nevem ali sem jaz resnično tako zahtevna? nevem ali je še vredno vse skupaj?nevem ali je bilo vredno to? vem, da ga ljubim...ampak, zakaj potem vse to?

upam,da bo jutri boljši dan....
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#919 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 20 June 2007 - 08:18 PM

ne morm se več učit, pa komi do geometrije sm pršla - jao ka mi je blo de sm se šla prjavt za peti predmet, če sm vedla de ne bom mela nobenga cajta. ma boli me ne da se mi s tem ubadat
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#920 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 June 2007 - 08:41 PM

Zmatrana sm in zarad tega razdražljiva in tečna in vem da se zadiram in to, sam vseen pa ne morm razumet, zakaj mi mat ne more dat mal miru, če ji povem, da mam povn kufr vsega in da rabm mal miru in to. Pa ne, kr uleti in je kao vsa sladka, ker si očitno lasti zasluge za moje lepe ocene, sam zato k je 2x v enem tednu skuhala kosilo za naslednji dan.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users