Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#901 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 June 2008 - 08:28 AM

Mladoletna, crkujem od smeha biggrin.gif

Jst sem pa včeri ugotovila, da so se mi boobs mal povečale biggrin.gif Sem mela eno tako dekoltirano majčko pa modrc kot običajno, pa je nekam čudno blo, ful so ble bolj.. očitne? huh.gif . Al pa sem se od a. nalezla te obsedenosti z njimi.. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#902 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 19 June 2008 - 11:20 AM

Prejle sem šel v skaldišče in me je prijelo lulat. Vidim odprta vrata na WC, grem noter, pričnem urinirat in dojamem, da to kar sem imel za WC in školjko sploh ni ne eno ne drugo, temveč prostor za snažilko in školjka, v katero izliva iz ajmarja. ohmy.gif slap.gif Odprl sem pipo in spustil vodo za seboj...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#903 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2008 - 04:54 PM

Zlila sem si celo skledo vrele juhe po levi roki. Tak sem zakričala, ko da me je kdo zaštihu, sam to tak boli. cry.gif Ful me žge zdej pa tako rdečo pa nagubano kožo mam, sploh mezinček me žge tak, da bi se lahk jokala ko nora. Hvala bogu, da je ati bil takoj pr men, pa mi je spulu skledo iz rok in mi potisnu roko pod mrzlo vodo. Najprej sm spirala 10 minut pod curkom, zdej pa mi je v eno skledo nalil ledeno vodo in zdej tle sedim, na mizi mam to skledo mrzle vode in namakam notr levo roko, z desno pa tipkam. Kokr dam roko iz vode, me začne tak žgat, da ni za zdržat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#904 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 19 June 2008 - 04:58 PM

au :/ kakšen bepanthen ne pomaga? al pa hladilno mazilo?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#905 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2008 - 05:02 PM

Ati pravi, da je najbolj pomembno da hladiš, da se žile nazaj skrčijo in da neki ne uhaja ven, ne vem, zdravniška razlaga - I don't get it. Pa da se izogneš oteklini, seveda. Pol čez čas bom pa vmasirala Bepanten, ampak zdej moram baje met čim dlje pod mrzlo vodo, da ne bo otekline (čeprav mal je, pa upam da bo zginla)., pa da rdečica zgine ker mam ful rdeče prste. Nekateri si res znamo popestrit dan.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#906 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 20 June 2008 - 01:05 PM

boga console.gif , kakor rečejo, saj preden se boš poročila bo že vse dobro :wink:
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#907 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 23 June 2008 - 09:32 PM

Z mami v eni trgovini gledama kavče, se nekej pogovarjama z prodajalcem. Hočema oditi, jaz se obrnem in se zaletim v vrata. rolleyes.gif Ko ugotovimo, da mi ni nič hudega najprej mami v smeh, nato jaz, nazadnje pa še prodajalec.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#908 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 June 2008 - 08:10 AM

JAz sem imela včeraj podobne fore. Najprej šibam v Europarku proti WC-ju, pa sem misla, da je takoj za ovinkom. FUl me je tiščalo lulat, tak, da sem se že držala za gumb od kiklce, in sem mal prehitro zavila, in to direkt v simobil laugh.gif

Druga taka, pa je bla ko sem prišla v Mangoto iz garderobe, pa zavijem na desno iz garderobnega prostora, pa mislim, da se gre tam ven, v resnici pa je blo ogledalo in se vstavim kakikh cca.5 cm pred in tapravi čas skapiram. Najhuje je pa blo, da sem bla tak zgubljena, da sploh nisem vedla kam naj grem blink.gif

Nevem kaj je blo včeraj z mano.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#909 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 24 June 2008 - 09:26 AM

Včeraj sva z mojim šopingirala (še zdaj ne morem verjet da je šel prostovoljno kupovat oblačila biggrin.gif ) in meni zmeraj tišči svojo denarnico da jo dam v torbico. Nazadnje sva bila v Mercatorju, kjer sva nekaj malega kupila in je plačal in si denarnico dal v žep (za spremembo). Šla sva še v Direndaja in potem domov. Nakar grem po eni uri, ko sva že bila doma v torbico iskat telefon in ugotovim da nimam njegove denarnice in ga vprašam kje jo ima. Iskala svo jo po celem, šla sem še celo v avto pogledat na mesto kamor jo vedno spravi, pa nič. Kar slabo nama je bilo ob misli, da jo je izgubil, namreč čisto vse dokumente ima not (osebna, zdravstvena, vozniška, prometna) in čisto vse kartice, tudi kreditno. Se je ob nekaj do 22h odpeljal nazaj v Mercator center in so z varnostnikom pogledali, če bi bilo kje kaj, pa nič, je rekel da bo moral do jutri počakat in vprašat na Info, če so našli, ali če je kdo prinesel. Jaz sem med tem celo hišo obrnila. Je prišel nazaj, cel siten in mu ni dalo miru in je šel še enkrat v avto pogledat. Kar marija se mi je prikazala, ko jo je prinesel, mu je pa iz žepa padla nekam za zic in je moral ornk prebrskat, da jo je našel. Kar kamen se nama je odvalil od srca biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#910 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 24 June 2008 - 10:32 AM

QUOTE(Eli @ 24. 6. 2008 - 9:10) View Post

JAz sem imela včeraj podobne fore. Najprej šibam v Europarku proti WC-ju, pa sem misla, da je takoj za ovinkom. FUl me je tiščalo lulat, tak, da sem se že držala za gumb od kiklce, in sem mal prehitro zavila, in to direkt v simobil laugh.gif

Jaz pa zelo rada zavijem v Simobil, ker dela tam en zelo simpatičen dečko. twisted.gif biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#911 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 June 2008 - 12:16 PM

Nesem papir v reciklažo in poleg njega, vržem v kontejner še službene ključe VSEH pisarn in učilnic! butl.gif
Sem se namatrala, da sem jih s pomočjo palce spravla skozi tisto mini luknjo ven. Če bi bil kontejner malo bolj prazen, bi direkt Snago (ali kdo ma to prek?) mogla klicat. lart.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#912 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 June 2008 - 04:10 PM

Pri košarki smo vedno tisga ko je na koš metal zaibavali kriva rruka(kriva roka)zato da nebi zadel koša.In js sem fuuuul dolgo nazaj(ni glih nisem mela kaj za delat)napisala na omaro v moji bivši sobi kriva ruka laugh.gif in čez nalepla poster ko sem mal preštudirala ka sem naredla oops.gif

In js sem včeraj pospravljala tisto sobo in odlepim poster dol in kaj najdem?

KRIVA RUKA čez celo omaro laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#913 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 June 2008 - 06:29 PM

nekaj nepremišljenega sem rekla eni kolegici v službi, ta pa je v navalu besa (ker naj bi jutri delala, je mela pa že zrihtan cel plan za vikend) to rekla šefici. Šefica zdaj vsa besna išče krivca. si sploh ne upam it v službo v ponedljek.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#914 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 29 June 2008 - 11:03 AM

Ne vem kam naj tole napišem, ampak dobr.
Ena moja frendica je zadnjih par let poskušala zanosit in ni šlo. Po petnajstih letih je zamenjala ginekologinjo, ker je šla njena prejšnja v penzijo in ta nova ji je v prvi minuti na pregledu povedala, da ima pregrado maternice in da more it na operacijo. Ne morem verjet no! Kakšna neodgovornost njene prve zdravnice, da tega ni povedala, jaz bi se sprvla v tožbo pomoje. In kako lahko tak človek sploh opravlja delo zdravnika, če nima pojma?!
  • 0

#915 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2008 - 11:15 AM

To ti pove, kakšno je stanje v zdravstvu pri nas. Pomoje "ta stara", ki je šla v penzijo itak ni bila več seznanjena z najnovejšimi odkritji in postopki. Nekak je že postal standard to, da ko se enkrat dokoplješ do službe kar obtičiš z znanjem, ki ga imaš in se ne pobrigaš da bi se izobražal še naprej. Trpijo pa ravno tisti, ki pridejo po pomoč. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#916 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 29 June 2008 - 12:06 PM

Sicer ta operacija ni neki ful "huda operacija" in vem, da ima kar nekaj žensk problemov s to pregrado v maternici. Tole ni niti tako nova zadeva... Je pa res velik minus za bivšo ginekologinjo... Zame je to nesposobna ženska. Četudi bi bila tole nova zadeva - zdravniki morajo biti vedno up-to-date.
  • 0

#917 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 June 2008 - 12:16 PM

Moja norost dneva:

Zjutraj sem starim nekaj kazala lanene hlače, pa sem majco dvignila, da bi pokazala, koliko so mi prevelike v pasu in jim zraven še joške pokazala oops.gif . Samo nista opazila, al pa sta se pretvarjala da nista. Sram me je.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#918 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 June 2008 - 01:02 PM

laugh.gif
Si bla brez moderca, ne?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#919 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 29 June 2008 - 01:10 PM

laugh.gif

stric je bil včeraj ful pameten, da morem danes do 12ih torto spečt (čokoladno), ker pride na obisk - in sem rekla, prov, itak ma mamo rojstni dan jutri ... in ga kličem že 2 uri, in ne dvigne. klinc ga gleda, torta je tok dobr ratala, da jo bo zmanjkal in a little while biggrin.gif sestra me je že imenovala za glavnega cukrpeka k bo mela rojstn dan, haha.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#920 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 29 June 2008 - 01:17 PM

Nika itak da sem bla brez oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,