Posted 19 August 2009 - 09:32 AM
Nutella, pa dosti dolgo vztrajaš na preparatih, preden menjaš? Namreč včasih je treba vztrajat in dat kakšni zadevi malo več časa. No, jaz pa sem tudi zagovornik tega, da je pri negi kože manj vsekakor več. Moja sestrična sploh ne uporablja krem za obraz, samo Skinoren in zdej poleti ko je na soncu, naravno nekomedogeno kremo z zaščitnim faktorjem. Vmes je probavala razne kremce, ampak ni blo kul. Najbolj ji pomaga minimum - čistilni gel, piling, čistilna maska in Skinoren. Neki časa je imela še tonik, pa je rekla da ne pomaga oz. je imela feeling, da gre samo za dodatno bedarijo, od katere ni efekta. A čistilne maske kej uporabljaš? Sestrični Logonina glina v prahu noro pomaga, pomirja vnetja in suši mozolje.
Ana, popolne kože ni, nikoli je ni bilo, so sami približki. Meni vsi pravijo da imam ful lepo kožo, ampak imam tudi obdobja, ko se mi zdi, da je grozno grda in čist zapacana. Trenutno imam sred čeja ogromen glojni mozolj, darilo tete menstruacije, LOL. Pač, pride stres, pa hormoni ga šibajo, valda se to pozna tudi na koži, laser gor ali dol. Če nimaš problematične kože, se mi zdi plačevanje laserja metanje keša u smeti.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.